• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    SLAUGHTER:
    treba
    [ Vse o tanci: AFRO, hiphop, jazz dance, moderni scenicky tanec, funk, klasicky balet, brisni tance a capoeira + dalsi :) ]
    nebo si muzes nakej zalozit , tuna mi prijde diskuse typek vs samicka a jejich pohyb celkem OT
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    AMAEBA: jakoze navstivit bo vytvorit? nehledal jsem....
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    coz takhle auditko na tema muzstvi a muznost? Btw. zijeme v evrope a ne v asii.. pojeti pohlavi, barev i pohybu je celkem kulturni zalezitost.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    KUZZMA: posta, at nespamujem...
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    SLAUGHTER: Chlap muze vypadat drsne a pri tom elegantne, proc ne? Napriklad vetsina asijskych bojovych umeni je elegantni a "drsne". Aspon mi to tak prijde. S tim strachem souhlasim + namyslenost, to jsou vlastnosti ktere jdou casto ruku v ruce...
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    AMAEBA: Moudra to zena... Strach=blok a ten se projevuje i v pohybech a drzeni tela. Blby je, kdyz zaroste hodne hluboko...
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    SLAUGHTER: mno ale je prvda ze mas recht. Chlapi se obcas i "boji" hybat aby to nevypadalo...protoze chlap ma byt prce drsnej, ne? Sice se veci meni, ale stale jeste dost pomalu.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    AMAEBA: Promin, posledni prispevek, u ktereho si myslim, ze by bylo dobre aby zaznel, no vsak ho klidne smaz (ale myslim, ze se vas to docela tyka - jakoze mate silnou zenskou zakladnu :-))...
    2MAN: pianko, nemas se proc omlouvat a mej se rad :-)... Vzdyt jsi svuj nejlepsi kamarad (jako my vsichni).
    To je problem toceni celkove - u nas (CR) se jedna prakticky vyhradne o show, ne o art - to je jeden z argumentu - na show chodi jine publikum, nez-li na art.
    A zeny se holt obecne hybou lepe nez muzi - staci se podivat na fyzickou konstituci - zena roste ze zeme, muz do nebe (mam na mysli stavbu tela a proporce - ono se to take projevi na pohybu, takovych primeru mohu dat prehrsle).
    No a take je to o mode - v antice bylo modni si vydrzovat mlade chlapce a na holky, co se k sobe lisaly se koukalo s opovrzenim. Dnes je tomu naopak (viz reklama na Fernet a jejich 2 krasne libajici se zeny). Myslim, ze i tento fakt vypovida o odezvach publika (jakoze na skoro kazdeho chlapa, co se hybe se casto kouka jako na 4%)...
    Tech argumentu je mnohem vic (tak alespon nektere)...

AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    a necete to řešit indee? ;-)
    2MAN
    2MAN --- ---
    aha, tak jsem ty moonblaze poiky našel... dá se říct, že je to to, co mám v plánu... chjo, já doufal že budu originální :-(((
    TULEN
    TULEN --- ---
    2MAN: mno jako videl jsem je na fotce a nejsem si jistej jestli to funguje presne takhle ale zkus to, sem zvedavej na vysledek:]
    2MAN
    2MAN --- ---
    CHOTOUCHOVAK: pro tebe platí stejná výmluva a omluva jako pro Slaughtera, byl jsem trocha vystreslej a docela hladovej... Nemam se rád, když sem hladovej :D
    Moonblaze? Wtf? google mi hodil jenom nějaký obrázky z World of Warcraft a jedny opičí pěstě...
    2MAN
    2MAN --- ---
    TULEN: podobně jako normální katedrály, jen místo 2 pruhů otočených o 90° použiješ tři pruhy, otočené o 120° (katedrály skládáš původně ve tvaru L, tohle bude jakoby ve tvaru loga Mercedes Benz
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    2MAN: Nebyla to narážka na něčí inteligenci a už v žádném případě ne na Tvojí, znám Tě a myslím, že si fajn :-)
    TULEN: řek bych, že jsou tím myšleny moonblaze, ale nechci se plést
    TULEN
    TULEN --- ---
    2MAN: a system je jak?
    2MAN
    2MAN --- ---
    TULEN: vymyšlený už to mam a kevlar tu vedle mě leží, pěkně srolovanej... jen se mi do toho pořádně nechce
    TULEN
    TULEN --- ---
    2MAN: zkusenost vlastni ne, ale chtel bych to testnout, jen musim vymyslet jak to umotat:]
    2MAN
    2MAN --- ---
    SLAUGHTER: Taky to nemyslim nijak špatně... Spíš sorry, přišel sem dneska ze Sokrata, po pěti hodinách odpovídání na pořád ty samý otázky ohledně školy jsem lehce zblblej

AMAEBA: jop, rádi se pitváme :))) alespoň já, jenže to by patřilo spíš do Vomitka ^_^

zpátky k Fire Artům...
    Máte někdo zkušenosti se skládáním šestistěnných katedrál? Má to vůbec smysl? Používá to někdo nebo slyšel o tom někdo vůbec? (asi nejsem první koho to napadlo poskládat, ale nikde na netu ani jinde jsem to neviděl)
    TULEN
    TULEN --- ---
    AMAEBA: he...jenze ty mas ty kozy:]
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    chjo.. chce se mi dodat "vy chlapi co umíte pitvat" :-)
    btw - jak bylo načnuto- je to i o kvalitě publika. Např. na tecknopáárty mžeš dávat triky, ale vyndanci nejvíc oncení rychlost, kozy a tak. A na okraj- já také nejsem žádná vychrtlina ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam