• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    KUZZMA: řek bych, že jeden obratlík v rybářsvé stojí 3 až pět korun, ale je rpavda, že jsem to dlouho nekupoval :-)
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    GLUMON: super ;) tak až tam pojedete tak pls řeknite ;) dík moc Majk.
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    KUZZMA: Dík ;) zkusím nějaké sehnat ;)
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    MAJKY_MAGNIS: Ty obratliky koupis v kazdem rybarstvi... Sice ne primo tyhle, ale za tech 20 korun to stoji aspon vyzkouset.
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    MAJKY_MAGNIS: Bohuzel s obratlikama se to ma zdlouhave, naposled .. necelej mesic zpatky Sam rikal, že nemá zrovna tyhle , ale poslal nám 2 druhy na ukázku, žel jsme je ještě nestihli vyzkoušet :o/
    Jinak jsme za Samem chtěli udělat výlet a vzít ze shopu víc věcí, ale má do konce roku spoustu akcí po celym německu, tže to vypadá až po novém roce, přecejen se nám tam nechce jen na otočku
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    Zdarec hele lidi. Bude se tak nějak hromadně obědnávat ty protáčecí čurapanty na poiky co měl Nick??? ;)
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Video od Akády

Nick Woolsey workshop tour Prague 5.10.
    http://www.youtube.com/watch?v=O_dxE29aSKw
    GLUMON
    GLUMON --- ---

Circles of Light 2007 - veřejná promítačka
    předběžný termín 4.12. od 19.30 - bude ještě potvrzeno
    - délka videa 1:30
    - následně video jak se cvičí malí číňánci

lokace: Rozjetá žába - Donská 16

!!! během promítání, je zakázáno kouření v promítací místnosti
    kapacita pro pohodlné sledování 15-20lidí
    2MAN
    2MAN --- ---
    GLUMON: myslel jsem, že je art to umotat, asi to nebude nejjednodušší konstrukce... fire art jako takovej je pro mě třebas (trocha klišé) Dervishly Yers od Nicka Woolseyho

předražený ty poiky rozhodně jsou a ostny se omlátí/opálí... ale je podle mě docela dobrej nápad přijít s něčim novym - točí dneska každej druhej a když se chce někdo nějak odlišit, budiž mu to přáno :)
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    esce k pohybu samec vs samice : Vcera jsem videli kousek COL 2007 a hnedle prvni video kde je typek s poi a potom s obruci ukazalo, ze nejni rozdil a i typci se umi dobre hejbat .. asi nejlepsi vykon s jednou obruci co jsem kdy videl .. lepsi nez spousta samicek ..

Promitacka probehne hnedle jen co si vyhradime nakej volnejsi cas .. doufejme jeste do konce roku .. jestli nekdo vi o nezakourenym prostoru vhodnym pro promitani, pak posta ..
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    2MAN: Imho pod artem si predstavim neco jinyho .. tohle jsou normalni predrazeny poiky .. - "super dangerous" looking fire poi head - mno mozna to ze zacatku vypada jako ostny, ale po pul roce aktivnejsiho toceni uz asi moc hvezdovity nebudou .. navic pri vetsine prvku hvezda zanikne.. dat 6k za kevlarovy poiky je silenost
    2MAN
    2MAN --- ---
    snad to nebude moc OT... ale tohle mi rozhodně připadá jako fire art :D

http://www.homeofpoi.com/shop/productDetails/481_45_DeathStar
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    mno myslela jsem ze zalozit.. je fakt ze to je stejne tak dulezite tema jako zenstvi, zenskost atd. jenze opomijene (a myslim si, ze je vhodna doba k tomu resit to oboustranne)- jedno jaksi souvisi s druhym, jsou to dve pomyslne krabicky ktere jsme si udelali.. tak je nejak...redefinovat.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    GLUMON: Aspoň tu máte trohcu živo ;-)
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    SLAUGHTER:
    treba
    [ Vse o tanci: AFRO, hiphop, jazz dance, moderni scenicky tanec, funk, klasicky balet, brisni tance a capoeira + dalsi :) ]
    nebo si muzes nakej zalozit , tuna mi prijde diskuse typek vs samicka a jejich pohyb celkem OT
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    AMAEBA: jakoze navstivit bo vytvorit? nehledal jsem....
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    coz takhle auditko na tema muzstvi a muznost? Btw. zijeme v evrope a ne v asii.. pojeti pohlavi, barev i pohybu je celkem kulturni zalezitost.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    KUZZMA: posta, at nespamujem...
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    SLAUGHTER: Chlap muze vypadat drsne a pri tom elegantne, proc ne? Napriklad vetsina asijskych bojovych umeni je elegantni a "drsne". Aspon mi to tak prijde. S tim strachem souhlasim + namyslenost, to jsou vlastnosti ktere jdou casto ruku v ruce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam