• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    TULEN
    TULEN --- ---
    CHOTOUCHOVAK: ono je rozdil co vypijes a kolik toho ams v krvy....

kdyz mas trei promile tak je to asi 15ml cistyho alkoholu v krvy....coz neni moc....ale ses nasrac no;]
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    GLUMON:
    TULEN:

vůbec si teda nepamatuju kolik to přesně bylo, ale vim, že když jsem se ve škole dozvěděl po jaký dávce alkoholu bych měl mít otravu alkoholem, musel jsem se hodně smát, protože bych měl otravu asi tak třikrát tejdně...takže on WIL. nejspíš opravdu ví o čem mluví. COž se nevylučuje s tim, že člověku se může dělat blbě při vdechování výparů při točení i s normálnim palivem (mě se třeba dělalo blbě při plivání lampovýho oleje, tak sem se na to prostě vykašlal...a to to dělá spoustu lidí a na nic si neztěžujou...) Jak řekl Petr, praxe je taky potřeba.
    MASOO
    MASOO --- ---
    WILDENBURY_SQ: to bude Mira urcite rad, ze jim prestaneme Infinitos bombardovat nasimi egy;)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MASOO: Uz mlcim jako hrob. :)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    TULEN: nevim, zda to bylo jedno z prvnich :-).... Mno psychadelicky zazitek to byl :-). To ze jsem je nazval lesenari byla poznamka od yufiho, ze pouzivali snad lesenarske trubky. Doufam, ze mas pravdu :-), ptze to co tam pisou o spatne reklame zrovinka oni - ehm....

GLUMON: K tomu mohu jen citovat: Unce praxe vyda za tuny teorie. Svami Shivananda :-)
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    Jo taky mi uplně nesedí ten styl akadův... ale stránky má zmáknutý luxusně.... to se musí nechat... Hodně mi kdysi pomohly...... a co se týče toho Remafluidu, tak je to fajn, ale bacha na to remafluid DSP30 neni dobrý na lana :-D protože má celkem velkej plamen, takže hoří uplně všechno... ale na plivání supr.... :)... :) zdarec Majk.
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    TULEN: Mě osobně se jejich styl a pochodně moc nelíbí , ale beru to že Akáda zapracoval dost na osvětě a vytvořil celej ten webík se spoustou informací.
    TULEN
    TULEN --- ---
    GLUMON: mno mi se sloughtrem sme je zaizli podle mena jednom z jejich prnich vystoupeni [cca 2-3 roky nazpet] na festivalu zonglovani a to byla fakt nouze s bidou... ale jestli zamakly a bavi ej to tak muzou bejt kurva jinde;]
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO: a nevyhrozuj mobiem
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    GLUMON: fer jestli sli ti lesenari do sebe :-)...
    MASOO
    MASOO --- ---
    WILDENBURY_SQ: kurva uz ale, sem rekla, ze to byla catecne moje chyba, ze sem nebyla najedena, nevidim duvod, proc to hned hrotit a prestavat delat fireshow, ted na zkouskach jen vznikla extrem situace, toceni 3x za sebou a kazdej vecer, jinak s normalni frekvenci toceni 1-2 tydne, 1 - 3 za vecer problem nemam.
    Zeleny se navic setri na predstaveni a na tech se budeme stridat, dohodli sme se.
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    SLAUGHTER: Mno nevim jak kde, my jsme od nech zkouseli ten Remafluid a musim rict celkem fer palivo. Co jsem se bavil s Akadou tak hodne zkouma a resi + hleda idealni palivo. Samo nevidel jsem je nikde na zivo, tze treba pouzivaji neco vic eklovityho .. precejen ten remafluid se ted dostal nekam k 400Kč/litr. Ale jak rikam , nevidel jsem na zivo, tze nemuzu soudit.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    GLUMON: hihi, tak to od nich sedi - vzdyt oni pouzivaji snad naftu, ci co (bo alespon co jsem je posledne videl)...
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Abysme nezustavali jen u toho Methanolu, tak neco o ropnych produktech - Beznin, petrolej, Lamp. olej apod. - Mysli ze to dobre zpracoval Akada ze skupiny Mece Blesky

http://nauka.akada.eu/nak-zdravotni_rizika.htm
    TULEN
    TULEN --- ---
    WILDENBURY_SQ: tak vidis...ty hodnoty sou fakt nizsi nez 50 a 100ml
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    TULEN: nechci.
    TULEN
    TULEN --- ---
    WILDENBURY_SQ: okej ches abych ti k tomu emtanolu anel jiny odkazy?
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    WILDENBURY_SQ: Add Petrolej a nikdo neotravil - pouzivaji se ruzne veci na toceni Petrolej, Lamp.Olej , podpalovac.

Myslim ze o podpalovaci ti muze vypravet id ZUBR - zapal plic
    Dejv kterej uz netoci / ne traven / - stred tezkej zapal plic - ne po vdechnuti , ale po poziti.

Samo si nebudeme namlouvat, ze toceni s ohnem je naka zdravi prospesna zalezitost .. :o)

- proto taky u nas kapaliny nikdo neplive ..
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Uvitam i pripadne napady a nebo jen dalsi vytky, co se komu nelibi.. A zkusim to zlepsit.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    GLUMON: Rizika nejsou minimalni (stejne jako u obyc fireshow), ja se je snazim minimalizovat.. Zacatky jsou navic tezke, postupne speji k nejake 95% bezpecnosti predejiti urazu / otravy / nehody, ale to chce taky cas, pracuji na tom..

Pokud by vseobecny ohlas byl "Wile vyser se na to, je to nebezpecny a my to nechcem", ucinim tak. Jenze zadanost tehle performances spise stoupa, ja tedy logicky hledam cestu, jak to prosadit a zbezpecnit..

Dalsi upominky, poznamky, dotazy, petice:)), ... do posty prosim.

TRYSKOMYS: Momentalne jsem se svou pritelkyni 3 dny provadel pokusy v Bučí u Plzně .. Nikde nikdo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam