• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    mno ale na fotkach naka fireshow je
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    SMERIES: mno na tom webu vidim tohle :

Vzplanutí
    Divadlo Kvelb České Budějovice
    Ohňové představení světově první svého druhu s čtyřmetrovými hořícími loutkami Javajkami doprovázené hrou na bicí. Muž „vzplane“ láskou k ženě, která je jí také doslova spalována. Krátký milostný příběh pro všechny, kdo mají nebo kdy měli co do činění s láskou – takže pro všechny!

jinak se tam o detailech naky fireshow nepise
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    http://orlickabrana.fidiko.cz/

nevite kdo tady dela firesho??
    POKERFACE
    POKERFACE --- ---
    jako tu kytku ? : )
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    V3S: Mno my pouzivame model "Plavuň" a docela funguje, ikdyž jako kakao to teda nechutná .. a je tak 4-5x drazsi
    V3S
    V3S --- ---
    GLUMON: nezkousel, jenom jsem o tom s nekym mluvil ... asi fakt zalezi na modelu :)
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    V3S: Zkoušel jsi kakao ? mě teda ňák moc nefungovalo , asi ňákej špatnej model ..
    V3S
    V3S --- ---
    GLUMON: kakao? :)
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    s tim by se mohli davat pekna gesta..., u normalniho plyvaní to moc nejde kdyz je clovek pak celej poflusanej...a tak:))
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    náhodou to prave vypada dobře....a máš u toho pózu jako by si hrál na lesní roh...:))
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    SMERIES: Plivatko .. :o) Nepliveme tekuty paliva, tze takova alternativa .. porad jeste ve stadiu vetsiho testovani, ikdyz hus je to skoro doladeno, spravne by to plivatko nemelo byti videt, zel nezadailo se ..

SMERIES
    SMERIES --- ---
    glumon: to jsou fakt vyborný fota.....hele a co to máš tady za vychytávku:))
    http://fireshow.infinitos.cz/galery/41/Kladruby08_02.jpg
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    91. Kladrubské hry - benefice - Rehabilitační ústav Kladruby
    Celá galerie - 22 snímků

GLUMON
    GLUMON --- ---
    VIDEO 15.5.2008 - IBM Blansko - fire + uv show
    guest : Smeries

bohužel nízká kvalita, takže jen ke shlédnutí v online galerii

http://fireshow.infinitos.cz/default.aspx?id_category=1010&videoId=-6517587863352438480
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Společenský ples Prahy 6 - 2007

TULEN
    TULEN --- ---
    CHOTOUCHOVAK: podle me teoretiyujes dost;]
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CHOTOUCHOVAK: sem to řek asi blbě, bylo to vyjádřený v počtu vychlastanejch piv během určitý doby
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    TULEN: jo já to chápu, právě, že to bylo přepočítaný do množství vypitýho alkoholu. Sem línej to hledat, ale bylo to fakt k smíchu. I když věřim, že to množství by se člověkem, kterej nepije asi dost zahejbalo. A stejně tak je to s tímhle, je to kus od kusu. Asi by po stejnym vypitym množství neoslepl stokilovej chlap jako 50Kg holčina (ale teď fakt teorizuju...nebo terorizuju?)
    TULEN
    TULEN --- ---
    CHOTOUCHOVAK: ono je rozdil co vypijes a kolik toho ams v krvy....

kdyz mas trei promile tak je to asi 15ml cistyho alkoholu v krvy....coz neni moc....ale ses nasrac no;]
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    GLUMON:
    TULEN:

vůbec si teda nepamatuju kolik to přesně bylo, ale vim, že když jsem se ve škole dozvěděl po jaký dávce alkoholu bych měl mít otravu alkoholem, musel jsem se hodně smát, protože bych měl otravu asi tak třikrát tejdně...takže on WIL. nejspíš opravdu ví o čem mluví. COž se nevylučuje s tim, že člověku se může dělat blbě při vdechování výparů při točení i s normálnim palivem (mě se třeba dělalo blbě při plivání lampovýho oleje, tak sem se na to prostě vykašlal...a to to dělá spoustu lidí a na nic si neztěžujou...) Jak řekl Petr, praxe je taky potřeba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam