• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    RAVNOS: Tak to bych tu hracku chtela videt, nam nevydrzi nic. Da se nekde sehnat?
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: jo tak to neznám frisbee od konga.. já myslela klasický fresbee.. No když mám pamlsek, tak to Gorýsek taky přinese :o) ale to nechci, chtěla bych, aby byl stejnej aportér jak Max, bez odměny.. Když jdeme do lesa, tak Max aportuje jak šílenej a Gory většinou leží v trávě a kouše nějakou kládu nebo se věší za větve.. Baví ho ale na druhou stranu třeba běhat s někym.. Takže fyzickou průpravu má..
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: s frisbeem to je to samý :o) Jeho to zaujme, tak za tim letí a v tu ránu je fresbee na víc kusů..
    On prostě nemá rád něco nosit zpátky :)
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: Právě že máme ten balon od Rogz a to je něco na způsob kong.. Jenže ten dostal Maxík, protože aport ho baví.. Když jsme Gorymu tenhle balonek hodili, tak k němu doběhl, začal ho cupovat a když zjistil, že to nejde, našel si klacek, lehl si vedle balonku a začal cupovat klacek.. Jeho životní motto je "zničit" a jakmile to nejde, tak ho to neba.. Aport naprosto sabotuje :o))))
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    LOULOU: Takhle přesně to řešim já.. Náš Maxík (bulíkofoxostafford :o) je šílenej na aport.. Udržuje mu to kondičku a krásný tělo, přitom ještě zapomene na vše kolem sebe, nezajímají ho ani psi, ani koně, ani cyklisti a běžci.. z čehož je normálně vcelku v rauši.. Nejlepší je takovej ten megatvrdej balonek na šňůře od Rogz for dogs.. :) Jediná hračka na aport, která nám vydržela.. tedy prozatím.. A druhej pejsek, Gorýsek (pitbull), nemůže přijít aportování na jméno.. Když mu něco hodíš, doběhne k tomu, lehne si a danou hračku rozcupuje..
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    BRUKEV: K tomu, jak psa vyběhat, tak třeba Homer, tak se náš bulík jmenuje, má strašně rád aportování a je to ta nejméně namáhavá forma, jak psa utahat. Má to strašně rád a když aportuje, tak má plnou hubu a nemá pak zájem ani o psy, koně atp. Takže 2 mouchy jednou ranou. Někdo říká, že je ze psa pak tupec, že běhá tam a zpět, ale Houmíska to moc baví a inteligenci mu to nesnižuje. Kdyby o to neměl Donkšák zájem, tak se s ním třeba o něco přetahuj a pak to házej (pešek, lano s uzly apod.). Přetahování bude mít jistě rád. Nebo zkusit kopačák, kdyby ho nebral třeba tenisák na házení. Je to pro ně zábava něco honit nebo se přetahovat.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    BRUKEV: Mame doma anglickeho bulika, taky byl hodne ok, nikdy nic, ale ted mu budou asi 2 roku (nevim, mame ho z utulku) a uz ho na volno moc nepoustim, protoze kdyz vidi pesjka, tak by se kamaradil, ale jakmile zacne stekat nebo vrcet, staci kdyz imponuje, tak ho ma behem 5 vterin na zadech a drzi ho pod krkem. Nastesti jen za kuzi nebo obojek a jeste nikomu nic neudelal, teda krome zvalchovani. Problem ale je, ze je sam pak strasne poskrabanej od drapu nebo zubu toho druhyho.

    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    No vida, Donkšák nám nějak mění povahu. Do teď, do roku, byl neustále v poho. Všichni psi kamarádi. Ted už se změnil. Pokud je na něj druhý pes ok, je Donkey ok taky. Pokud na něj druhý pes vrčí a vyjíždí, Donkošák po něm vrčí a vyjede taky. Upřímně řečeno, mi to vyhovuje, zatím je to v normě, není agres, ale chci at to není jen extrapřítulný stafbulík. Nějaké zkušenosti?
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CHOTOUCHOVAK: tak já taky nevim, ale pokud ten pes někoho pokousal, nechápu, včem je tam ta zmedializovanost. Prostě je to zpráva napsaná v novinách, nic jinýho. Chceš mi teda říct, že když každej den se střílej lidi, bylo by lepší o tom nepsat do novin, protože to nedělá dobrej dojem na čtenáře? Mohli tam samozřejmě napsat nějakej důvod (stařík házel po psu kaštanem a podobně), ale co když žádnej důvod nebyl....něco jinýho je, když napíšou, že po parku běhal rozběsněnej pitbul s pěnou u huby a přitom byl poraženej autem....v tom vidim jednoznačnou zmedializovanost.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    BRUKEV: my mame na chate pneumatiku zavesenou na strome, kazdopadne k te hre stejne chce vzdycky asistenci - neni to maniak co by se zavesil a drzel buhvijak dlouho ... vsechno toho naseho bavi jen chvilku. Ale zkus - dej mu to tak vysoko, at zadnima dosahne na zem - to perovani je pro ne supr.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Behání nehrozí. Ten psychoš do všeho kouše. Když vedlě něj v zimé sáňkujeme na lopatách pro děti, tak se mi už několikrát zahryzl do boty a odtáhl si mě mimo trať:) Asi budu běhat s ním. Mě šlo třeba o to, zda se tahat o peška, udělat mu nějakou pneumatiku, peška na laně a nechat ho houpat atd. At si zvětšuje kusadla:)

    ETH
    ETH --- ---
    CHOTOUCHOVAK: no tak je okurková sezóna, pro novináře je tohle zábavné sousto, zase lidi trochu poděsit, protože napsat v titulce DOGA a až ve článku specifikovat druh je prasárna a vůbec komu tyhle články prospějou?? jestli to nechápeš tak nevím
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    ETH: A v čem je to zmedializované? Oni ji dráždili?......
    LIBANEC: tady je to víc než jasný, ale u toho prvního fakt nevim
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    Ted to vyznelo ze ho uspali navzdy, ale ne - jen na prevoz do utulku !
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    V dnesnim Taborskem deniku clanek na titulni strance :" Malatny pitbullterier s penou u huby vydesil lidi v parku" - cele je to o tom, ze slecne ( nepisou komu, vim o koho jde, toho psa s ni potkavam ) utekl pes - nekde ho srazilo auto a on vydeseny a poraneny lital po parku a "dorazel" na lidi. Nejlepsi je ze zminuji ze dorazel na Americkou dogu - to by me zajimalo jak ta rasa vypada..... :-/
    Na konec ho nesklidnil jejich "sklidnujici gel" zavolali vet. ktery ho uspal. Jedne prihlizejici se to nelibilo a tvrdi.... ze slo o divadlo pro lidi, ze ho meli hodinu v odchytne tyci a hlavu mu drzeli u zeme - ze veterinare zavolali az po tom, co jim to ona sama prisla rict..... Tu holcinu znam az ji potkam schvalne se zeptam, docela me zajima jak policie zachazi s poranenym psem.
    BEATY
    BEATY --- ---
    ETH: :(
    ETH
    ETH --- ---
    další zmedializované napadení psem, tentokrát ale s blbým koncem pro psa http://prave-ted.respekt.cz/V-Koline-doga-vazne-zranila-dva-lidi-policie-ji-zastrelila.html
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    Vyrazime na dovolenou do Polska, mozna Litvy , nevite nekdo neco co bych mela vedet o cestovani se psem v techto zemich ?
    VELKEJ
    VELKEJ --- ---
    LIBANEC: Rufanovi ani cizi nevadej (nebo je to tim voditkem?), ale jakmile si brusle vezmem my, tak je zle!
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    VELKEJ: to je presny :-) Holystr - pohroma pro bruslare, bezce, cyklisty, skateboardisty :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam