• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    Tyto stránky jsou věnované výměně názorů, zkušeností a zážitků s "bojovými plemeny".
    Diskuze se neomezuje pouze na standardní plemena - pitbul, staford ..., ale je otevřena i jiným, netradičním "bojovým" psům.
    Vystavujte dle libosti foto Vašich miláčků, zanechávejte linky na stránky s touto tématikou.




    rozbalit záhlaví
    KCN2
    KCN2 --- ---
    Rozdíl 3 roky :)

    HEADTEKK
    HEADTEKK --- ---
    Zdravím, chystám se na tuto kříženku nejspíš StB, 5 let. Nějaké rady do začátku? Mám odchovanou ridgebačku od štěněte až do konce ale s útulkovou slečnou a bull plemenem budu mít tu čest poprvé. Útulek tvrdí že jako pejsek je strašně hodná a má obrovský potenciál se rozvíjet, nicméně v tuto chvíli je ze zahrady, od starší paní rozmazlená a má různé roupy. Plánuji pro ní tedy aktivní život s výcvikem a tréninky bull sportů (hlavně zavěšení a tahání) pro radost a vybití psa. Já si myslím že s trpělivostí a důsledným vedením by z ní mohl být super poslušný pes. Nemá někdo podobnou zkušenost? Kdy se snažil naučit nové věci staršího bulla? Plánuji to asi opatrně - měsíc seznamovačka a pak nějak zvolna na cvičák. Se sporty se dá asi začít hned v rámci hry a lehkýho výcviku poslušnosti. Nejsem nějak zoufalý myslím že si s ní dovedu poradit ale každá rada dobrá. Díky

    WERUMI
    WERUMI --- ---
    SIEGR: já vím, že není a že to není sranda a je třeba elektriku správně ovládat. Indivindi chodíme, i přesto teď do elektriky půjdeme. Nelepší se to a navíc začal žrát všechno možný ze země, co se mu podaří vyčenichat. Hovnama to končí a to je prostě ekl. A je mu to všechno jedno, že ho pochválíme, když se nám podaří ho včas strhnout zpět, nebo naopak dostane kartáč, že žere, co nemá.
    Na elektriku půjdeme na idndiv. tréninku. Snad nic poděláme a přinese to kýžený výsledek.
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    WERUMI: Elektricky obojek není řešení. Na ten se pes musí taky naučit. Zkusila bych individual specializovaný na socializaci a “problémové” psy. Děla to celkem dost lidi dneska už.
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    Ahoj, vzali jsme si nedávno (z měs. zpět) z útulku 2,5 letého samce Staforda. Ačkoliv byl v dočasce ve smečce psů, fen, starých, mladých, malých, velkých.. začal nám po pár dnech vrčet a útočit na psy, někdy i fenky. Momentálně jsme ve stadiu, kdy na psy zcela bezdůvodně útočí, chce je sežrat i když si ho pes nevšímá/je od něj daleko.. vezme dráhu a už je v něm. Teď vystartoval i na čubu, se kterou si pár týdnu zpět normálně hrál a nyní ji chtěl téměř sežrat. Neví někdo, co mu jeblo? Co s ním? Je mi jasný, že potřebuje čas, trpělivost... ale už to přestává bejt sranda. Začala jsem s ním chodit na cvičák, jenže tam se chová taky jak mentál, nosí tam košík. Zkoušeli jsme ho skámošit a rozběhat s jedním psem z cvičáku, aby se pomalu socializoval a po pár vteřinách, kdy vrtěl ocasem a vypadalo to nadějně, zase vyjel.
    Platím si různý webináře, sjíždím YT videa s tímto tématem, na fb sleduju Stafordi & spol., mám v plánu dochodit cvičák, případně pak něco individ., ale uvítám nějaké zkušenosti. Přemýšlím na elektrickým obojkem - někdo něco k tomuto řešení?? Případně nemáte někdo doma použitý, který byste třeba postrádali na nějakou dobu? Nechci koupit něco, co třeba nebude fungovat nebo bude nějak nevyhovující...

    Děkuju.
    VEJTEK
    VEJTEK --- ---
    Ahoj, máme 8 letou amstaffku, původem z útulku. Nepřijala nam mimino, začalo to urazenim když jsme ho přinesli, pokračoval nezájem a teď na něj začala vrcet. Bojíme se o něj, ale pryč ji dát nechceme. Nemáte někde radu jak ji změnit ? Díky za případné rady
    KCN2
    KCN2 --- ---
    Můj pes má ze všeho srandu

    MONA123
    MONA123 --- ---
    zdravím ve spolek.
    Máme k dispozivi dvě poslední štěňátka, pejska a fenku, louisianského leopardího psa s PP z velmi dobrého spojení, pejsci vyrůstají na farmě s jeleny, mazlí je děti, jsou velmi dobře socializova. K odběru již tento týden. Jsou pravidelně odčervovaná, očkovaná, čipovaná, vyšetřená na hluchotu, s výledkem oboustanně slyšící u všech štěňátek z vrhu. Všechna šťěňátka jsou velmi milá, kontaktní a učenlivá. Mají předpoklad velmi dobrých povah i exteriérů.
    Otec import USA, matka několikátá generace z našeho chovu a jedná se o její první vrh.

    SPSYS
    SPSYS --- ---
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Ozvala se komukoliv samice? Je pes pořešenej? Je mi ho líto, že musí ve 4ch letech měnit pánička :(
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    HYSTERIA: Pošli link na útulek, pokud máte web, dík!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ALI_GATOR: takových přednostních psů máme v útulku spoustu a lidem to nestačí, chtějí slyšet i jiné přednosti ;)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    GIOVANNA: Notyvole "samec" :)

    Je k tomu i techničák nebo se o očkováních a příp. zdravotních problémech nedá zjistit nic?

    HYSTERIA: Je to stafford, lepší přednost neexistuje :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    GIOVANNA: na co byl zvyklý, kde byl zvyklý, co děti? jiná zvířata? Proč hledá nový domov? Kde se nachází? Má nějaký výchovný problém? Je něco, co by se dalo vyzdvihnout jako jeho přednost? ;)
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    RAVNOS: snažím se takhle udat psisko prvně, budu ráda za rady jaké detaily jsou třeba.. momentálně vím jenom to, že to je samec a jmenuje se Buddy.. s mojí fenkou rtw je to kámoš, ale jak se chová k samcům nevím, to bych zjistila.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    GIOVANNA: a mas k tomu detaily?
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    Ahoj všem, nevíte prosím o někom kdo by se ujal staforda (cca 4 roky) ?



    MASOO
    MASOO --- ---
    Dogpoint o.p.s. – útulek pro psy, výcvik, odchyty
    http://www.dog-point.cz/nasi-psi/fido
    ZMATENAA
    ZMATENAA --- ---
    Uvítání :)

    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    VEJTEK: me by taky zajimaly prosim..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam