• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    ANA: to je skvely..))
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    ANA: Maxík je taky šikula! :))
    Arnošt taky rád zápasí s kolečkem, ale musíme ho krotit protože by ho prokousl jako nic..
    Musíme už konečně natočit aktuální video a taky se pochlubit ;)
    ANA
    ANA --- ---
    ja to dam i sem...bojovy rotvajler max objevujici funkci pneumatiky zaziva:)
    YouTube - maxik objevuje kolecko 2
    http://www.youtube.com/watch?v=xkFb026mwj8

    YouTube - maxik objevuje kolecko
    http://www.youtube.com/watch?v=UNUfC5ziJag

    (neumim to otocit:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    MATROX: Nejsem kocka, nezajima me co jis a nejis ty. Pokud je to tak jak pises, pak nepis bludy do inzeratu o tom, ze te sezerou. Vzdycky je lepsi psat veci dle skutecnosti. Loni se narodilo pres 500 stenat rtw - to jsou jenom ty papirovy, pripocitej k tomu mozna zhruba stejnej pocet bezpapiraku (a nebo jich taky mohlo bejt daleko vic) a hned pochopis, proc ti/vam (ted uz fakt nechapu, kdo se o stenata stara, ci jsou a tak) lidi netrhaj ruce. Samozrejme prckum preju vsechno nejlepsi do dalsiho zivota, jen me proste sere, kdyz nekdo neco mnozi, aniz by si zjistil situaci na trhu.
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    MATROX: :))
    MATROX
    MATROX --- ---
    MATHEA: Neboj se kočko, ty nevinný zviřátka se maj líp než já, papaj rejžičku, těstovinky s vývarem a masem, K9, ProPlan, Konzervy za 100ku protože to všechno platí firma. Já doma papám suchou rejži na kari a rohliky s gothajem kterej by ani ty psi nežraly.

    Do útulku ani do lesa nepůjdou protože jsou to firemní psíkové, takže dokud tu budou tak o ně bude postaráno (líp než je postaráno o mě). Mají výběh, obří vytápěnou boudu. Takže tady můžou bejt třeba deset let, ale stejně by jim bylo líp kdyby měli kždej svého páníčka.

    A když už jsi tak starostlivá, nechceš se starat o mě? Já jsem taky takový zvířátko :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    MATROX: sem zvedava, co s nima budete delat za dalsich 14 dni, protoze pochybuju o tom, ze pro vsechny sezenete zajemce..pujdou do utulku? Vyhodite je v lese? Nebo jste pripraveny mit tam ta zvirata, za ktery mate plnou odpovednost, treba do jejich pul roku zivota? I kdyz tomu by neodpovidalo "Jinak mě sežerou".... Je to dost smutny:(
    MATROX
    MATROX --- ---
    [ OFFERINGNABÍZÍM: krasná štěnátka rotvajlera / praha ]
    Zdravím, zbylo nám 7 krásných štěňátek, tak kdyby měl někdo zájem tak se prosím ozvěte. Jinak mě sežerou a 7 rotvajlerů je na jednoho člověka fakt moc. Dik
    (Sorry za ty chyby předtím, psal jsem už stej inzerát tak už mě to moc nemyslelo)
    MATROX
    MATROX --- ---
    TYNA_DOLITA: Máš pravdu je to blbost, myslel jsem to tak jak to pak napsal KAZMON. A ještě jsem to poplet: Máma je papírová a fóťa je nemá (mohl je mít ale stál by víc peněz).
    KAZMON
    KAZMON --- ---
    tak zřejme to myslel tak že je čistá, ale nechtěly jí kupovat draze takže asi tak...
    je jasný že s papírama bude dražší než čistá bez takže to bude asi ono jinak tomu taky nerozumim
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    TYNA_DOLITA: jj, taky jsem si říkala.., že je to nějaká blbost
    TYNA_DOLITA
    TYNA_DOLITA --- ---
    MATROX: co je to za argument ze je nemá koupené? papíry se nekupujou.
    MATROX
    MATROX --- ---
    ZDRAVÍM VŠECHNY PSÍ KAMARÁDY:
    HLEDÁM PÁNÍČKY PRO DESET ŠTĚŇÁTEK ROTVAJLERA. 7-KLUKŮ, 3-HOLKY.
    Máma i táta jsou čistokrevní, táta dokonce s papíry, máma je nemá koupené. Nyní je jim 5 týdnů a po skončení očkovací lhůty (14dní) si je můžete vzít.
    Včera je viděla veterinářka a jsou všichni zdraví, očkovaní, odčervení a papají nejlepší žrádlo na trhu, takže jsou opravdu vypasení. Cena je pouze za náklady (odčervení, očkování, jídlo) 2500,- ale pokud jste hodní na pejsky a přijde Vám to hodně můžeme se domluvit. O peníze nejde, hlavně aby se dostali do dobrých rukou. Jsou opravdu nádherní - pokud budete mít zájem pošlu fotky, nebo si je můžete prohlédnout od Pondělí do Pátku v Praze na Průmyslové ulici v Hostivaři. Řekněte kamarádům rodině komukoli kdo má rád pejsky. Děkuji s pozdravem MX
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    BRUKEV: keď sa nám malá narodila, tak som ich preventívne rezal gumenou hadicou 2x denne a žrádlo dostávali 1x za 3 dni. pre istotu. (trolling possible?:)

    čo sa týka srsti, tak už 2.rok (čo sú vonku) zhadzujú na jar a jeseň a je to oveľa kvalitnejšie než to,čo produkovali v byte.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    PAVLINKA: Ono je "být poslední" a "být poslední". Neznamená to, že zvíře budeš řezat, kárat, odsunovat. Jen prostě třeba ubude mazlení všeobecného, ale o to víc se pesanovi budeš věnovat, když třeba budete venku.

    Já mám dokonce obavu, že náš pesan lehce opelichal, stejně jako papoušci. Krom toho že moc nejedl a byl v depresi asi týden. Ale už se to spravilo :)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    ok, budu na to myslet...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    PAVLINKA: no, my sme to robili tak, ze sme sa so psami hrali menej a len ked sme chceli my (a nie oni) ... ale samozrejme s citom a rozvahou.
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    RAVNOS: tak to bude orisek! jsem si rikala, ze se ji budu muset spis taky hodne venovat, aby prave nebyla nastvana na maly a na nas...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    PAVLINKA: musis naucit, ze je posledna, inak to nebude robit dobrotu a cim doraznejsia budes, tym skor sa to utrasie...
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    BRUKEV:
    RAVNOS:
    diky, ja na tu nasi mrchu hrozne trpim, takze se budu muset sama srovnat se silene skleslym vyrazem a vydiranim, postel se nam asi taky nevyhne, ale treba bude machrovat na svym.)) verim, ze ho pribere jako partaka...jen je to ted jednicka pro celou rodinu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam