koukam tvoje obvykla strategie, zanyst to tady at je diskuse hodne hluboko schovana . . .
tak omluvis se mi? . . . !!!!!!!
nebo mam cekat pri kazdy dalsi moji aktivite tvoje medialni parazitovani? . . . zacalo to nike, kdyz sem tady vysvetloval, ze nike je aktivisticky klise, ze jsem schopen dohodnout verejnou diskusi s marketingovym reditelem nike na neutralni pude, poprve sem pochopil ze tady se nejedna o hledani objektivniho pohledu na problem, ale pouhy povrchni papouskovani aktivistickejch frazi. nike vydrzelo dlouho, potom dvorakova a jeji manzel, i kdyz spolupracuju s dvorakovou vic jak deset let, v dobe kdy se jmenovala rihova a dvoraka snad ani neznala, byl sem to opet ja kdo spolupracuje s korupcnikama. ted kdyz je dvorakova rozvedena, tak je to pro zmenu sec, a uz nema cenu vysvetlovat, ze sem tocho chlapka videl tak 5x v zivote, a jejich projekt Artbanka znam jen z rychliku a nejen ze neni zameren na lidi jako ja, ale na studenty a mlady vytvarniky na rozjezdu. dvorakova mi mockrat pomohla a ja bych za ni dal ruku do ohne. nekolikrat jsem se ji pri ruznych kauzach na ty body svaru ptal, a pokazde mi vec vysvetlila. jednou jsem se setkal i s jejim otcem, kterej ji ty cely roky co ji znam podporuje. v poslednim cisle flashArtu o tom mluvi J.David kteryho DSC taky zastupuje - nevyberes si, kazda galerie bojuje o penize. nejvtipnejsi je kritik dsc Tomas pospisil, kterej zastupuje tranzitdisplay a porada bienale mladeho umeni, takze je i ve stretu zajmu, kdyz pominu erste bank jako hlavniho sponzora galerie.
no a kdyz to nestaci tak zacnes vypoustet takovy sracky, ze nastupuju na pankrac protoze na tom chci vydelat atp. ja jen doufam ze sou tady na NYXu i soudny lidi ktery maj dostatecnou rozlisovaci schopnost na to, aby chapali, ze to je ryzí mindrák, a trauma z detství (možná nějakej ošklivej zážitek s taťkou Knížákem). trochu se desim toho, az pri moji dalsi kauze (utok na verejnyho cinitele) se objevi pan Mikulastik s jasnym tvrzenim, ze je vseobecne znama skutecnost, ze jsem nasilnik, co rozesila vyhruzny dopisy, a vybira v bombru a kanadach penize od romskych najemniku.
Uz aby vylez muj kamos Turták z pankráce, černej jak bota, a dal ti za mě facku aby ses probral.
Vlastne je sileny, ze i kdyz do toho ze mam barak nikomu nic neni, tak jako reakci na osocovani ze jdu na pankrac abych na tom profitoval jsem to rekl, a misto omluvy se dockam dalsiho nesmyslnyho vypadu ze sem nacek co v baraku dusi lidi.
tak jak to je? jsem tvuj konicek? nobo sis rek ze se se mnou medialne povozis? . . . na postu nereagujes, resit to nechces . . . co mam delat? mam si to nechat libit? . . . to neumim, ale k tomu abych na tebe nekde hrabal hovna se nesnizim . . .
-----------------------------
ted du delat rozhovor do ruskyho radia na podporu Pussy Riot - nenapada te neco cim ty holky trochu posrat? . . . sou moc videt a bojujou za stejnou vec, to by te mohlo zajimat ne? . . .