DOCKINEZ: nikdo, včetně tebe, nepochopil o co mi jde. Takže já nejsem ani ublížená, ani poučená, pouze sleduju vaše dlouhé vedení.
Ten text s tím terorismem jsem sem nenahodila jako nějakou propagandu muslimů, ale naopak jako pohled z opačné strany. Stejně jako vy se mi tu teď zoufale snažíte ukázat, co všechno arabové udělali, tak tohle je seznam věcí co neudali. Uplně stejně by to ze své perspektivy mohly napsat třeba USA, akorát že od nich by se to bralo jako fakt a normálka, ale od muslimů to nabízí odlišnej pohled na věc. Stejně jako mohou lidé na západě manipulovat veřejné mínění skrze lži, zamlčování, a vyzdvihování vlastních úspěchů, můžou muslimové obrátit karty a podat věc ze svého vlastního úhlu pohledu. To, že jsem to sem pověsila neznamená, že si nemyslim že by na nebyl kus lži, a naopak že by se v tom zračila jakási naprostá pravda. Tohle auditko je o propagandě, mimo jiné, a také subverzi. Tohle je muslimská propaganda, která staví propagandu zápáďáckou do jiného světla. Nejsem zastáncem ani jedné. Považuju to POUZE a JENOM za jiný druh nazírání na věc. Pokud můžeme o činech muslimských džihádistů mluvit jako o terorismu, proč nemůžeme jako o terorismu mluvit když amíci vyvraždí Afghánskou vesnici? Už to chápeš? Já se tu celou dobu bavím v diskurzivní rovině, pokud ovšem víš co to znamená....