GUMAGUAR: .... s vama je nuda.... neumite improvizovat ani argumentovat. umite se jen vymlouvat... a k tomu abych si to precet si musim zaridit novej ucet pac me tady vrchni zbabelee zablokoval a neustale maze bez toho aby umel odpovedet.to vse abych si precet tak slabou snahu o POUZE VLASTNI obhajobu? nneobhajijete to za cim stojite ale jen vlastni pozici... za to mi skoro nstoji se znova logovat pod dalsim nickem....
me nejde o ladu voprsalka kuratora z NG preci....
-------------
to máš ze Zdeňka Nejedlého?"-musim te zklamat netusim kdo je z. nejedli.
ale pro mně angažovaným uměním svět nekončí, mě zajímají všechny způsoby jak být s uměním" ... to sou jen takovy vymluvny kecy, protoze vsichni sme prece s umenim.... de o to co se za to umeni povazuje! de o to co ma ten spolecenskej status umeni!
stát jako takový nepovažuju za apriori zlo, já mám problém hlavně s oligarchií." to sou opet takovy protichudny kecy. oligarchie, oligarchove sou ty co ten stat vedou, pokud teda neveris ty demokraticky pohadce... stat neridi lid ale elity... to je ale zakladni skola, cekal sem vic
a ten zbytek o tom kde a jak si hrdine pusobil jako kurator a padl za mir a lasku je takova osobni vymluva... je vlastne nepodstatny jestli si delal pro nod god ng nebo jiny zkratky,,,
bejt kuratorem jako takovym je spatny... funkce kuratora ve spolecnost funguje jako funkce kadrovaka kterej schvaluje a urcuje co je umeni...
bejt umelcem(tim sme vsichni) ale bejt za nej povazovanej spolecnosti je spatny
bohuzel si mi vlastne neodpovedel na nic... tadle odpoved by mozna uspokojila tvy studenty z umelecky skol nebo nakou picu z tv art poradu
skus jit k veci a treba vysvetli k cemu slouzi kurator? a umeni?