• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: nenastvalo :)

ale koukejte se panove podivat na yt stanovy co sem vam zewlakum zaslal. meli by jste si stahnout Kniha rekordu Sutky, aby jste videli jak na tom jste .. :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Nerikej, ze te to nastvalo, dobre, uz te necham :D

LUNGPA: O tech ofiko strankach nemam nejmensiho tuseni a Praha Bomber uz vubec :D

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    btw. někdo docela zamakal na nějakejch ofiko stránkách http://www.longboard.cz/ to dělal někdo z vás?? nebo?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jaj ta tohle je hromosvod

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KACZER: ty přísavky to je velká hustota.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jinak je tu za brnem i 10 km v přírodě na nověu pravené silnici +/- pořád z kopce jen po 8 kilometru je potřeba se chvilku odrážet ale do kopce to nejni nikde...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jinak dneska jsem na pojezdu potkal fotografa tak snad mu z toho něco vylezlo a něco mi pošle -...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: jsem extra pro... mám tu i vychytaný kopce po 23 se daj jezdit s minimálním provozem...
    KACZER
    KACZER --- ---
    KACZER
    KACZER --- ---
    STFU !
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ne na lezaka, ale na stojaka. Vy centraci prej na tom ani neumite stat, tak se to honem naucte a jedem!
    KACZER
    KACZER --- ---
    tak jedem !
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Naprosto chapu, Seta tak ma udelanej Butt a vypada to naprosto skvele! Se snad nekdy budem muset dovalit do BRna na tajnacku. Pockej. Prijede mi fosna a seberem se tam kouknout, jak to tam kuci valite ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN:jo a ke gripu koupil jsem si černo žlutý urban pruhy taky mě dost baví :)))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jeszdil jsem v pátek a vzal jsem to i přes město, když jsem se jel podívat za známejma, a na ulici hlášky jako hele sci-fi vole, případně v rozjezdu, ty yo spiderman existuje apod :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Narpsto rozumim ;) Mi ma prijit to prkno, se tesim vic, nez ka kilo koksu az to smonteruju a vyrazim v noci radit taky na silnici. Tomu se proste nic nevyrovna...

KACZER: Woe porid si taky lovnou zver a budes to taky vsechno videt jinak ;) Sano berem a hafo heraku, aby jsme si to patricne uzili, anzto pak se zase rok nesejdem, jak nas duchodce znam ;)

Potkal jsem Vicu v Praze, prodal m fakt pruhlednej grip, takze panove, je to potvrzeny, skutecne to existuje. Za metr chce 100 a vypada to fakt zajimave. Ne uplne pruhledny, jde to trosku do bela, ale na mou fosnicku to bude naprosto stacici. Uz jen aby prijela. Dneska prijely osy, spunty a hlavne, Modre neony na longboard! Masta nejvetsi ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    já už zase konečně začal pozimně jezdit tady v brně po půlnoci svůj oblíbený kopec.

svist koles je back :) zímní spánek je death...
    KACZER
    KACZER --- ---
    .) no hlavne teda dnesni otevirani sezony bylo fakt supa! :)

az tedy doopravdy otevreme letosni ezune, nezapomenout nejaky sano bo aspon rychly spunty! .)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Na tom neco bude...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kačer:...vole rychle se dostanem leda do situace "furt to řežu a furt je to krátký"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam