• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Woe tobe sme chteli nechat degustatora, rostlinare a nastenkare, teda jako pokud nemas nic proti :D

Je mi uplne sumak, jak to bude a kdo si tam bude sedet. Jen se mi za nim pak nechce jezdit,aby podepsal papiry, az budem neco delat ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:...mno klidne mužem sidlo udelat u me...no problem...(kvuli poště)...předsedo vole...o)....ste si rozdelili funkce a na me zase zbyde uklízečka co?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak predne netusim, kde a jak sidlo. Kdyz to dam k nam do schranky, budu za to platiti tezkej heges a to se mi moc nechce. Takze bych to napsal nekam na jedlickarnu, nebo neco takovyho, stejne se tam vsici sejdem ;)

Jinak mi to prijde v pohode, ale ode dneska mi rikejte pane predsedo :D :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jinak jako zvolna se rozjizdej a porad tam kerujem, ze tam chcem neco navic atd, ale znas to. Ma pred zkouskama a tak se mu do toho moc nechce, ale dycky neco malyho poladi. Takze po malych kruccich to jde. Koukej soupat ty papiry na auticka, at s tim pohnem. Ted se kouknu na ty stanovy, at Kaczer nebreci a tim mam dneska splneno ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jojo, jako teoreticky jsou "Nase" protoze neci co a kam jinam. Udesny jsou, protoze to dela nas spolecnej kamos Bonbera a me a ten se v tom programu uci. Me se to docela libi a jako adminovi je to hodne, ale fakt hodne user friendly, takze tam neni moc co podelat, coz je pro me, blondaka sik ;)

Redakcni mali dorazi Bomberovi, to neni problem, ten odpovi v ramci dni, teda pokud jsi nenapsal nejakej roman, z ceho by byl kluk kanadska zmatenej...
    KACZER
    KACZER --- ---
    :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    btw. napsal jsem tam na nějakej redakční mail, tak jsem zvědav jestli někdo odpoví a co ...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:..jakto?..myslel jsem ze longboard.cz je "naše" domena....jinak teda ty stránky jsou dost udesny....vyber jazyka přes logo a další....
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jo a novej grip :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    eio brno after dark :)

KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: nenastvalo :)

ale koukejte se panove podivat na yt stanovy co sem vam zewlakum zaslal. meli by jste si stahnout Kniha rekordu Sutky, aby jste videli jak na tom jste .. :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Nerikej, ze te to nastvalo, dobre, uz te necham :D

LUNGPA: O tech ofiko strankach nemam nejmensiho tuseni a Praha Bomber uz vubec :D

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    btw. někdo docela zamakal na nějakejch ofiko stránkách http://www.longboard.cz/ to dělal někdo z vás?? nebo?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jaj ta tohle je hromosvod

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KACZER: ty přísavky to je velká hustota.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jinak je tu za brnem i 10 km v přírodě na nověu pravené silnici +/- pořád z kopce jen po 8 kilometru je potřeba se chvilku odrážet ale do kopce to nejni nikde...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jinak dneska jsem na pojezdu potkal fotografa tak snad mu z toho něco vylezlo a něco mi pošle -...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: jsem extra pro... mám tu i vychytaný kopce po 23 se daj jezdit s minimálním provozem...
    KACZER
    KACZER --- ---
    KACZER
    KACZER --- ---
    STFU !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam