• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tohle taky vypadá zajímavě, to by mě zajímalo jestli je tohle otáčko měr/rychlostměr či tak něco...

ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Klasika. www.longboardshop.de jedno podsviceni cca 20 ecek a vypada to mega! Teda este to nemam nainstalovany, ale uz takhle to vypada mega.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    vyrobils, nebos někde něco koupil?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: podsvíceni to zní jako dobrej nápad :) že bych taky zbastlil nějaký diody? u tuningovejch cár mi to přišlo jako kokotina a le na svým prkně na kterým pořádně jezdím převážně v noci to nejni zlej nápad. už takhle na mě řvou sci-fi s mejma svetýkama nakrku a na zádech :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jak jsi basnil, ze mas oblozeni z Rollse a este si vyhrozoval nejakejma dalsima udelatkama, tak se tak poptavam, kde tomu je konec ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:...obloh s prirozením?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To jako kurva jo, jen cekam, kdy si to udelas ty ten svuj natuningovanej pristroj s oblozenim, je? :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:..to zni jako kurva dobrá fošna!

kdo je u tebe na chalupě slavnej?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jo a panove, dorazila mi ta zasilka z Nemecka a je to fakt dost silny akfe. Osy jsou naprosto neskutecny, je to tak jednoduchej princip, az se mi chtelo brecet. ze na to prisli az pred par rokama a jako jsou naprosto neskutecny a vubec nelituju, ze 120 ecek stala jedna osa. Neznicitelny a naprosto mega! No a podsviceni na longboard, jako co vam budu povidat, jsem z toho totalne na prasky. Na konci kvetna prijede snad uz konecne fosna, smontuju to vsecko dohromady, pripravim malivcky svacinu a poslu ji do sveta a fosna spi v postylce se mnou. Vica dodal pruhledny grip, jako to bude longbic jako svin!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    At prestoupi k Wojtylovi a ma to temer jisty :))))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    no to vona by prej chtela aby ji vyhodili... kvuli odstupnymu. ale dela v brne na nejakejch smlouvach...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ¨Kaczer: Udej jmeno, at ji Wotylos muze vyhodit :D

V lihu porad nejsem, ale znas to, velikonoce... Ty se u nas na chalupe slavej straslive.... Budu zlitej jak pumpa, bych vam tam nebyl schopnej rict slovo. Co ctvrtek nekdy tak jako osmy nekde?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    katzer:....delá na back officu?..tu možná znám jak se jmenuje?
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: porad mas obchodaky na pardubicku?

ja mam kamosku co u vas dela v brne na smlouvach.. a ta je nasrana taky slusne.. prachy zadny...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan....vole, v pondelí vecer sem prave myslel že vzhledem k tomu že v utery se jde do práce je ideální den, ze nikdo nebude v lihu, zapomněl jsem že ty ses v lihu furt takže ti to muže bejt jedno....

ad prace....sou to proste zmrdi co si nevážej toho co maj...
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: nedelej, ze ti to taky nekdy mysli burane :))

WOJTYLA: 26 z 30 woe? to te poslali nekam k delnasum ne? .)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Karlos Wojtylos: Ty vole strejdo, ty to porad tocis :D je to pul roku, co jsi brecel, ze jsi to musel cely vyhazet? To tam moc nesetris ;)

Jako pondeli, to vam asi ruplo v sisulce? Budu zlitej jako to delo, uplne na plech na molekuly nejmensi a vy po mne chcete neco jako myslet? Tak to sorry, ale ne :D

Co ctvrtek? To bych videl nadejnejc...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:..mno to máš pravdu - my manažéři to máme těžky....ale vzhledem k tomu, že momentálně nemám koho manažóvat, páč jsem z 30ti lidí 26 vyhodil, tak bych si moch najít cas...o))))....co pondělí? - velikonoční?
    KACZER
    KACZER --- ---
    a no joo vy hrdlicky...

ja bych byl pro nejakej vikend, spojit to rovnou se sjezdem ! :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: no co si pamatyruju, posledne, kdyz jsme se jako meli sejit, tak pan tovarnik jaksi pozapomnel, tak se tady moc neohanej, ze jako nic, dyz ty nic pajce!

Tak se podte slezt. Pripravim ji svacinu a veci do skoly a muzu se srazit... To si jako reknete nejaky terminy, pan toarnik se podiva do diare dvakrat, ze a slladime to. Sypejte datumy zamestnanci ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam