• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:..mno to máš pravdu - my manažéři to máme těžky....ale vzhledem k tomu, že momentálně nemám koho manažóvat, páč jsem z 30ti lidí 26 vyhodil, tak bych si moch najít cas...o))))....co pondělí? - velikonoční?
    KACZER
    KACZER --- ---
    a no joo vy hrdlicky...

ja bych byl pro nejakej vikend, spojit to rovnou se sjezdem ! :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: no co si pamatyruju, posledne, kdyz jsme se jako meli sejit, tak pan tovarnik jaksi pozapomnel, tak se tady moc neohanej, ze jako nic, dyz ty nic pajce!

Tak se podte slezt. Pripravim ji svacinu a veci do skoly a muzu se srazit... To si jako reknete nejaky terminy, pan toarnik se podiva do diare dvakrat, ze a slladime to. Sypejte datumy zamestnanci ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kačer...mno já mám zpoždeny reakce a vy ste nechopny akce... jeden przní školačky a druhej pravdepodobne sam sebe...ale ze byste zorganizovali nakou schuzi to ne...o)))))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: ty me moc neser ty pyco :)

Karol: mas ponekud zpozdene reakce ne? uz chapu proc nejezdis na prkne na downhillu :-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kačer:..mno jak chces vole...mohla tu bejt schranka duvery...:o))))

hele, kundy, meli bychom se sejit ne?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ja chci ale to nejvetsi korejtko Kaczere, to je ti doufam jasny! Jako byvaly nastenkar a oprasovac oprasovatelneho na to mam nejvetsi narok :D Dedkovi dfame leda slupku od bananu a to jeste bude rad a ty mi ze svyho jistemacatyho platu budes odvadet dane, ha to se mi to povedlo vymymslet ;)

Boze me to zakladani tak bavi D :D

Ok, videl bych to na sraze, ze se tam nejak upisem. Hlavne to nejak zkratime, proste se to cely usnese nejak v minute na koleni, hlavne at s tim neni moc srani...

Co se tejce ty adresy, me je to fakt buert, tak neco placni centraku vyhnilej, at to svisti! ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    tak aby byl klid vykonny vybore ! :))

funkcicky a kresilka si teprve rozdelime.. ja jen na nikoho nemam jmena nic.. prvni veci je, ze se musime alespon tri lidi domluvit a dat dohromady pripravny vybor. nasledne po zalozeni sdruzeni se prijmou treba dalsi clenove a na zakladajici valne hromade si musime zvolit vykonne organy a predsedu a mistopredsedu. aby bylo jasno. s tou adresou by to chtelo neco dostupyho. s wojtylou je to na dlouhej loket...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A s tim sidlem, kdyby ti to nevadilo... U nas v panelaku se za to plati 200 za mesic, kdyz to mas takhle napsany, coz je docela oser. Pokud to mas u sebe free, neni o cem.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Woe tobe sme chteli nechat degustatora, rostlinare a nastenkare, teda jako pokud nemas nic proti :D

Je mi uplne sumak, jak to bude a kdo si tam bude sedet. Jen se mi za nim pak nechce jezdit,aby podepsal papiry, az budem neco delat ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:...mno klidne mužem sidlo udelat u me...no problem...(kvuli poště)...předsedo vole...o)....ste si rozdelili funkce a na me zase zbyde uklízečka co?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak predne netusim, kde a jak sidlo. Kdyz to dam k nam do schranky, budu za to platiti tezkej heges a to se mi moc nechce. Takze bych to napsal nekam na jedlickarnu, nebo neco takovyho, stejne se tam vsici sejdem ;)

Jinak mi to prijde v pohode, ale ode dneska mi rikejte pane predsedo :D :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jinak jako zvolna se rozjizdej a porad tam kerujem, ze tam chcem neco navic atd, ale znas to. Ma pred zkouskama a tak se mu do toho moc nechce, ale dycky neco malyho poladi. Takze po malych kruccich to jde. Koukej soupat ty papiry na auticka, at s tim pohnem. Ted se kouknu na ty stanovy, at Kaczer nebreci a tim mam dneska splneno ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jojo, jako teoreticky jsou "Nase" protoze neci co a kam jinam. Udesny jsou, protoze to dela nas spolecnej kamos Bonbera a me a ten se v tom programu uci. Me se to docela libi a jako adminovi je to hodne, ale fakt hodne user friendly, takze tam neni moc co podelat, coz je pro me, blondaka sik ;)

Redakcni mali dorazi Bomberovi, to neni problem, ten odpovi v ramci dni, teda pokud jsi nenapsal nejakej roman, z ceho by byl kluk kanadska zmatenej...
    KACZER
    KACZER --- ---
    :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    btw. napsal jsem tam na nějakej redakční mail, tak jsem zvědav jestli někdo odpoví a co ...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:..jakto?..myslel jsem ze longboard.cz je "naše" domena....jinak teda ty stránky jsou dost udesny....vyber jazyka přes logo a další....
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jo a novej grip :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    eio brno after dark :)

KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: nenastvalo :)

ale koukejte se panove podivat na yt stanovy co sem vam zewlakum zaslal. meli by jste si stahnout Kniha rekordu Sutky, aby jste videli jak na tom jste .. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam