• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    i když kdyby to mělo dojít do týdne tak do toho podsvícení bych šel :))))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: právě jsem si obědnal nový kola. a za metr a půl letím na rok do améru, takže já se asi k objednávce nepřipojím neb si tam svůj hvězdolet nebudu brát, ale zkusím, až tam budu spíš nějakej pokoupit přímo ve státech tak věřím že by tam podobný srandovní vybavení měli mít a možná i za lepší price...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jako tachac zni zajimave, to myslim neni o cem. Ten bych si asi taky mel poridit jako povinnou vybavu na sve luxusni prkynko ;) Tak to dame dohromady, co chceme a podelime se o vsechny poplatky a objednam to, to neni az takovej problem. S klukama v Nemecku zu jsem dohodlej, ze to delame jinou cestou, nez maj na strankach a zatim to slape bezchybne (tuk tuk).

Podsviceni je tady ty trubko ;)

http://www.longboardshop.de/shop/product_info.php?cPath=62&products_id=490

Takze jestli tomu dobre rozumim, Ja, Kaczer, Lungpa tri tachace, jedno podsviceni pro Lungpu? Jedno stoji tech cca 25 ecek, tak bacha, neni to za par.

Dr. Wojtyla nejaky pozadavky? Nebo zase nic aradsi bude dal vyhazovat zamestnance? :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    tywoe.. az budete nekdo objednavat z longboardshopu... chci ten tachac !!!! :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tada věciček jsem na de stránkách našel dost, ale to podsvícení ee, ale neva zkusím ho nějak vychytat ?ú)))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    no ne fakt to maj SIGMA Speedometer for Longboards

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    a tyhle kolesa mi tedy taky příjdou jako docela použitelný 112palců, teda na rozmérdanej povrch brněnskýho štatlu a snad i do parku by to šlo :)

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tohle taky vypadá zajímavě, to by mě zajímalo jestli je tohle otáčko měr/rychlostměr či tak něco...

ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Klasika. www.longboardshop.de jedno podsviceni cca 20 ecek a vypada to mega! Teda este to nemam nainstalovany, ale uz takhle to vypada mega.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    vyrobils, nebos někde něco koupil?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: podsvíceni to zní jako dobrej nápad :) že bych taky zbastlil nějaký diody? u tuningovejch cár mi to přišlo jako kokotina a le na svým prkně na kterým pořádně jezdím převážně v noci to nejni zlej nápad. už takhle na mě řvou sci-fi s mejma svetýkama nakrku a na zádech :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jak jsi basnil, ze mas oblozeni z Rollse a este si vyhrozoval nejakejma dalsima udelatkama, tak se tak poptavam, kde tomu je konec ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:...obloh s prirozením?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To jako kurva jo, jen cekam, kdy si to udelas ty ten svuj natuningovanej pristroj s oblozenim, je? :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:..to zni jako kurva dobrá fošna!

kdo je u tebe na chalupě slavnej?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jo a panove, dorazila mi ta zasilka z Nemecka a je to fakt dost silny akfe. Osy jsou naprosto neskutecny, je to tak jednoduchej princip, az se mi chtelo brecet. ze na to prisli az pred par rokama a jako jsou naprosto neskutecny a vubec nelituju, ze 120 ecek stala jedna osa. Neznicitelny a naprosto mega! No a podsviceni na longboard, jako co vam budu povidat, jsem z toho totalne na prasky. Na konci kvetna prijede snad uz konecne fosna, smontuju to vsecko dohromady, pripravim malivcky svacinu a poslu ji do sveta a fosna spi v postylce se mnou. Vica dodal pruhledny grip, jako to bude longbic jako svin!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    At prestoupi k Wojtylovi a ma to temer jisty :))))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    no to vona by prej chtela aby ji vyhodili... kvuli odstupnymu. ale dela v brne na nejakejch smlouvach...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ¨Kaczer: Udej jmeno, at ji Wotylos muze vyhodit :D

V lihu porad nejsem, ale znas to, velikonoce... Ty se u nas na chalupe slavej straslive.... Budu zlitej jak pumpa, bych vam tam nebyl schopnej rict slovo. Co ctvrtek nekdy tak jako osmy nekde?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    katzer:....delá na back officu?..tu možná znám jak se jmenuje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam