• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Katřer:...mlč honibrku...o)

Zoltan:.....u Buldoka?
    KACZER
    KACZER --- ---
    jak v ustavu...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Zapomnel si este na to, ze tohle I-----------------------I je pul metru. Da se jim skvele nabulikovat, ze dostahnou pri koureni pera orgasmu a pak to ma este hromady dfalsich vyhod, ktery tvymu mlsnymu jazyku necham tajny, at si na ne s nejakou skolackou prijdes sam!

Este porad jsi se nevyjadril. Takze v kolik a kde pajce? :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Zoltan:..zavidim vám leda to, že ty Vaše slečny vám věřej že ženskej orgasmus je povera a že šukat nejde dvakrát za sebou....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Von uz je to kluk postarsi, visjak. Doma ma napecino, kosilku vyzehlenou, tak sekyruje nas, ktery si je rano vedem do skolky za rucicku, protoze tajne zavidi! :)))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ty kravo, von se nam pan vopicak vyhrabe z brlohu a vyleze taky mezi lidi bez kysliku. Si snad pripichnu metal za zasluhy a bohulibou cinnost pro spolecnost! Kdyby sis to vsechno nevyhazel, urco by jsi tam mel nakou pani na oddeleni, ktera by ti rekla, ze lizt v Mlikojedech do tamni louze je trosicku provar na telicko i tak tepelne odizolovaneho cloveka jako jsi ty.

Rekni si kde. Do osmi budu na stene, pak uz jsem jenom tvuj a muzem se prochazet pri zapadu slunce. Ty mi do toho budes rozkosne posmrkavat, ot bude parada! :))))))))))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:..mno jo kurva....sem sice nastydlej jak svine páč jsem včera neuváženě vlez v Mlíkojedech do 13ti stupnový vody takže je mi blbě....ale to by mi (hned jak bych videl tvuj ksicht) bylo stejně takže dnešek platí.....
    KACZER
    KACZER --- ---
    LAIO: no ja nevim, o cem si mluvil...
    LAIO
    LAIO --- ---
    KACZER: s tim designem...?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ....taky mě dědek za tý holčičky furt sekýruje a povídá něco vo uchylácích....ale když to se nedá:-))) ...a pak když se to vlní na prkénku, občas si to odře koleno....heh....:-)))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: to jsme dva...

LAIO: jak to myslis?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Pane velkomozny, az budete mit chvili, tak me prosim zpravte, jak to vidite, docela bych si uz rad udelal program ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    :))) Hlavne mi domu privezes celej set jednech prken, oka? :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: tak zatím si na to nestěžuju a docela si to užívím nicméně 4.června už bych měl šlapat po jiným kontinentu takže tam pak mrknu na moudra zkušenejch čechů ať vím co zhánět :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Jestli ti to jede blbe, ptal bych se fakt jestli jsou ty kola dost tvrdy, visjak. Nam to proste musi sedet jako prdel na hrnci takze potrebujem presne to, o cem pises. Podivej se po tvrdsich kolech, budes je potrebovat. Na longboardu jsem o tom neco sesmolil, tak jestli ty hemzy budes chtit cist, tak se podle toho zarid ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tsy kravo, Vadzajna Masta tu ma vaznou konkurenci v przneni nezletilych skolacek! Tak Laio je tvoje kryci jmeno, no budu si na tebe davat pozor :D
    Jup pro rostenky jsem taky. Maly sukynky, tasticky do skoly a zabalenou svacinku s sebou, to by bylo neco pro mne...

WOJTYLA: Dedku plati zejtrek, nebo zase nekde vyhnijes a pak nam zvesela povis, jak jako diky cau, he? :)))

LUNGPA: Hezky. Bomb zhe hills me rozstripalo, jako maloco. Hezka reklamka... ;) Hezky na ty posledni fotce je, jak ma kazdej flywheely, nebo variaci od ABECu, to proste potesi ;)

Co se zavodu tyce, maj jeste 4 dny, pak se musej otzvad, tebo jim zacnu kombinackama trhat chlupy kolem prirozeni. Takze uvidime, jak se ozvou, nebo po noch neco vydupu, jasnacka, ze se ozvu, jak to jako vypada. Proste konec cervna, at uz legal, nebo ne. Zase na vikend. A kdyz to zase vyjde, tak zase k vode, Slapy byly minule velmi prima, jako chlastacka probehla velmi slusna :)))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    no tak všeobecně by mohlo jezdit víc lidí ...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...joj....já bych naváděl víc roštěnek aby jezdilo....chééé....jim to na tom prkénku vcelku sekne...:-)))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    inspiration trought the atmosphere

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam