• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    8 v Propaghande plati pejco, hlaven aby ty jsi dorazil :))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    Telatka ! takze chci videt souhlasne mesidzs ze toho vosmyho v propagande plati woe!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Takze vy ptakopsyskove jedete honit vodu v tom teminu? Hynajs, Dedek a kluci z Jablonce vsichni?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dedo? :)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ste čuráci:o))))

Deeboo:...letos jedem taky!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    DEBBOON: Oka a jedou tam vsichni, jako cela particka? Radi uvidime na silnici rozmazany kaluze krve od nejakejch novejch lidi, tak proto se ptam, ze by jsme vzali zbytoek tvoji particky, he?: :DD

Dedek dycky akorat picuje, toho si proste nemusis vsimat. Mam ti povidat pohadku, jak dedek vypicoval schuzku, na kterou pak nedorazil? :))))))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    zoltan: ja se chystam behem 3 tejdnu na par mesicu surfit do France (ale nerikej to Wojtylovy on tise zavidi a pak picuje:))) takze posledni vikend v cervnu je nerealnej. Ja spis myslel ze si tady dame nase particka naky pojezdy, neco cvaknem a pak dam pikcr :))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    no konkretne ja jsem jabloneckej:))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    deeboo je starej raider.....

zoltan:....jak jsem ti kdysi rikal že známe náky lidi z liberce ale nemáme na ne číslo tak jeden z nich je deeboo
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Deebon: Odkama jsi? Prazskej, nebo od Bombera? Session bude predposledni vikend v cervnu.
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    cau sneci, tak tohle je odedneska moje deska
    # Length: 37.25"
    # Width: 8.0"
    # Nose: 3.375"
    # Tail: 6.75"
    # Wheelbase: 23.0"
    # Shape: SOC148
    # Concave: FK1, jinak setup jinej, jiny kola a trucky, pobustrime tady nakou session a placnu sem real fotku - dneska jsem ho zlehka zajizdel a je to naaaaaadhera

ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A mistopredseda vadzajna cisticu by do ty doby mohl dospulit ty nakresy na ty karky, coz? ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To mi koule neutrhne....
    KACZER
    KACZER --- ---
    dobra, posun o tyden dale tedy?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Hele vy analni vobsoustove, to jste si nemohli vzpomenout na horsi datum. Jsem do outerka mimo, takze nehrozi, ze bych dorazil . Seta je taky mimoid. Dve veci. Polobracha se vraci z Londyna na jeden den, oslavit narozky. Za druhy, vecer je festak na kterej uz mam listky a jako sorry, nez koukat na vas, to se radsi vyradim na Clawfinger a Dog eat Dog...
    Streda muzu, ctvtek slavim svoje narozky, na vikend jedu pryc, dalsi tyden relativne volneji. a ten dalsi vikend v patek slavim narozky na ktery je celej tenhleten krcalek rejpalu zvanej! Bude to ve Tretim Polocase, dole vzadu ve sklepe nejspis.

Chci funkci nastenkare, srace a bublifuka, jinak do toho s vama nejdu!
    KACZER
    KACZER --- ---
    mistopredseda clean manageru
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jo a esli nejsem minimálně místopředseda tak to mě ani nezvy....:o)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    katžer:....stačí říct že to je vedle u zpěváčků a každej hned ví ne?
    KACZER
    KACZER --- ---
    takze vy nuly ! mam tady jednu zavaznou informaci, a vubec me nezajima, ze nekdo nema cas. koukejte si ho udelat a uz me neserte! :) jedna se o to obcansky sdruzeni. a ne jako naposledy, ze se lungpa i wojtyla na to vyserou s nejakou trapnou vymluvou. jedina omluvenka je vase parte!

2.5. 20:00 v baru propaganda - klikni sem at vis kam jit

:))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: vy jste uz pak taky nemeli nervy, tak jste se azcali opirat :) to ste meli od zacatku :))

ty frere z asociace downhillovych sportu ! :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam