• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    PULPANEK: jaj tak to je od brna celkem záser... tak to do odletu nedám, ale až se vrátím tak pokud budeš pořád jezdit rád dojedu omrknout 6,5 km polidnýho downhillu... třebas už budu mít o něco férovější výbavení :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Jak dlouho uz tim vyhrozujete, ze bude prkno revolucni, he? :D Mam pocit ze tak dva roky, co vas znam ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    DEEBON: ...já jsem zarytej prknař...rychlost mi neni cizí, štýlo jakbysmet...:-))) ...hlavně žádná křeč...
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    LAIOSH: rozhodne v prvni rade pekne a kdyz k tomu jeste pekne rychle, tak je to parada . . . . . ale asi kazdej mluvime o necem jinym, ja o peknym jezdeni na oversized skejtu a vy o karkach - kde sem teda myslel ze do o to jet hlavne rychle nez pekne . . . :)))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ....hlavně já s dědekm postavim revoluční závodní prkno, pro pěkné ježdění....
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...jedu pěkně, jedem pěkně, jezdímě pěkně......lidi jezděte pěkně, ať to má nějakou kulturu....
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...hele ty káry jsou celkem prča a co teprv ty sajtky, dědku to by jsme mohli jezdit spolu, hehé, akorát nevim kdo by vyvažoval....

...chlapci o rychlosti to pokaždý neni...sem taky viděl borce co jede děsně rychle a vypadá, jako kdyby jel škubat zelí, špatně viděl, nebo byl po nějaké těžké obrně.......a vůbec vyknedlit to dolu a v nejbliší zatáčce si zarazit mozek do prdele to neni umění........umění je jet hezky, přece nééé...:-)))))))))))))))))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    a tady mame Pulpyho 5-0 na rybe v mini - velkej bigup jemu za vracenej trik stejne jako bigup pro fotografa Gregora :)) pure niceness
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    no a tady mame Pulpyho innatura :))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    WOJTA: dytjone, jenom rejpu do tvyho hemiku :)) az jednou pojedes z kopce v ty karce (podobny sme delali kdyz nam bylo 10 z podvozku z kocarku:)) a prosvisti kolem tebe ohniva cara, tak to sem byl ja na skejtu v rudym triku :))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    DEEBON: taky se to tu jmenuje downhill a ne boarding:o)))))) - hele narovinu...já prostě nemám ty boardový skillz a bojim se...tudíž si to neužiju...tohle je gut...o)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAHLASUJTE DO ANKETY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    KACZER
    KACZER --- ---
    panove pojedeme pristi vikend na sjezdy? preferuji nedeli.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jasny, radime k dalsim blaznum ;)
    Neni problem, staci pak rict a objednam ti to, pokud nemas kreditku sam a proste si to nechces objednat sam ;) www.longboardshop.de ty jsou ultimatni, mam od nich veci za 500 ecek a jsou suprovy a muzes platit i bankovnim prevodem, jen se s nima musis dopredu dohodnout. Postovny je za vic jak 100 ecek zadaco, takze prima obchudek...
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    LUNGPA: jsem z Liberce a jezdim tady u nas v kraji o kopce tu nouze nemame. Ted treba jsem objevil krasnej novej malo frekventovanej asfalt 6,5 km dlouhej.
    ZOLTAN: Dik ale ted odjizdim z DEEBOYEM na nakej cas do Francie surfovat, takze si zatim vystacim, ale as se vratim tak se klidne domluvime
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    PULPANEK: Muzem se dohjodnout. jestli jsi z Prahy, tak osobne predam, jestliodjinad, staci rict a nejak to poresime na tema Randaly, objednam ti to z Nemecka, ale jako musis rict jaky randaly, ono rict Randaly je rozpeti 20 - 130 Ecek ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    PULPANEK: a kde jezdíš?? pha? nebo?
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    Pulpitch: visco, wojtyla je starsi pan co vypada hodne podobne jako ten pan na jeho ikone :))) ty kary sou presne pro nej, Imho to s boardingem uz nema zhola nic spolecnyho:))
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    Jinak ja jezdim na tomhle
    http://surf-one.com/products/detail.html?s=DALASOSUNR
    v celku v pohode akorat bych chtel randaly, ted mam indy 167 a neni to ono.
    :)
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    treba tady sou dost paradni kousky
    http://www.mujweb.cz/sport/minikary/sjezd1.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam