• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Hele a tak me napada, co si udelat galerku, kazdej se svou milovanou, he? :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ty vado, ja si te snad dam jako tapetu na pozadi na compu, to je proste ulet :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Nech toho cenzuro, to je prvotridni fotkova serka :DDD
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    fuj....tohle mi nedelejte....bo to smažu....:o))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Nakou ve spodnim pradle tam nemas? :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Jop, dostali kuci po cuni, dostali litraka... Kazdej pekne jednou po cuni

Tsy vole to sou hrozne kruty fotky :DDD
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    one amore :]

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    no kyz uz je tu nejaka diskuze o pozach tak tady posilam jednu krutou :]]]

na dva tydny spim v tejto posteli, aby jeden parecek mohl bydlet v mym pokoji kde je letiste...

jinak takhle vypadaji holcici pokojicky v usa celkem bezne...

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kde kdo dostal litr??? za pojezd???
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Proc bych dedu trosku neposkadlil ;)))

Volal mi Downhiller, ze jako jede do Kanady a jako co se bude dit. Tak jsem mu na to rek, ze jako nic a von jako ze jsem mu to rek moc dobre. Chtel zpunktovat Sternberk zhodne rychle, jen ho trosku odradila historka o fizlech a litru pokuty. Tak vam nevim, srpen je teda fer a dalo by se neco?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: nebud uraženej jantárku...o)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Papezovi praskal zilka? :DDD

Oka, zapracuju na svym sevezdelavani, ale nebude i tohle poza? :))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    HEHEHEHEHEHEHEHE
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Jasna vec, treba tam budou delat nejaky specialy podsvicenu... 70 jezdej nejlip, ale musis hlidat diry, visjak ;) To se s temahle kolama fakt nedeje ;)

To jo, dva metry jsou akundrat na dodavku ;) Porid 160 to se do auta vejde, Tuna Rulez ;)))

To all rejpals: Hele proc to tady nejde nejak normalne jako IMG: a adresa? Proc to ma nejaky pojebany zavorky? To to radsi dam na edisk, odkad to stejne nejde pastovat jako obrazek a je to ;)

Pro nas pozery je Tuna naprosto skvela. Hlavne aby nikdo nechtel videt, jak na tom jedu, to by mohla moje poza dojit velky uhone ;)

Uz je postelovana a uz jezdi jedna basen. Pul dne s klicem na povolovani trucku a je to jizda jedna a a rejpalove, co sice mecej, ze to nebylo bez problemu, ale vyrobeny maj jen dve fosny a vic jsem od nich nikdy nevidel at zalezou do der :)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: hlavně že máš fošnu ze států...že se na ní nedá jezdit je vedlejší....hlavně že je z USA a podsvícení z německa...jeheheheheheheheheheheheeeeeeeeeee

naše sice nejsou z USA a podsvícený - jsou vlastní výroby ale jezděj....

ted se nák nemužu rozhodnout co je lepší:o))))))

ale ty s ni stejne budeš chodit podpaží a tvářit se tvrdě a všem vyprávet jak byla drahá:o)))) - takže pro tebe ideální fošna:o)))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: ty jantare... koukni se do napovedy, tam je vic veci pro tuning prispevku
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: ty jantare... a HOTOVO
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: hm tak to jsou zkusenosti, to se radeji prezeptam na to podsvice nez tady koupim.

jinak jsem mel 80 kolesa doma, a ty taky jezdili skvele co se tyce poruch povrchu, ale trosku pomaleji, jsem si myslel, ze cim vetsi kola tim rychlejsi, ale vypada to ze to opravdu kolem 70 mm svisti nejvic nebo?

no a ty douhy chodici prkna, to je jeste jinej styl nez rychlostni sjezd, negde jsem cetl neco jako dancing board, vic plazova/streetova pohodicka. zkusim to omrknout a nekde to zkusit zajet, ale 2m prkno definitli by v brne nebylo moc k nicemu. a mist kde ho pouzit. taky jsem si rikal ze ani do auta se to skoro nevleze, a vozit ho na strese to uz je celkem ulet...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jeste takovejch par konstrukcnich poznatku pri okuku a smontovani prkna.
    - Jam vyrabi nepresny diry na trucky, pripravte si vrtacku, o pul diry na kazdym trucku jedna proste ujela, takze prevrtavat. U fosny za 150 babek bych to fakt necekal.
    - Je trosku po stranach od barvy, opet, u fosny za 150 babek bych to necekal.
    - podsviceni prodavany v Nemecku. !!!! Bacha !!! Ma roztec na skatovy trucky a ne na Randaly, takze tu ted mam dve podsviceni na hovno a 40 ecek vyhozeno z okna, pokusim se to prevrtat, nebo rozvrtat, ted uz je to jedno.
    - Podsviceni delaj jako baterku dopredu a cerveny svetlo dozadu. Je tu obchod u Krizika, prodava diody, daj se v celku lehce vybrat co chcete a par kacek, vymena neni tezka.
    - 97 kola na Tune trosku problem, musel jsem to podlozit vecma z buttu, aby to nedrhlo uplne a i takhle si nemuzu dovolit povolit je poradne, takze je trosku neohrabana. Jeste tak siri toho podsviceni to urcite chce, takze se pripravte, ze budete kupovat podlozeni, nebo si ho jako ja udelate.
    - 97 kola je neskutecnej ulet. Skviiry v asfaltu, kde jsem si musel davat bacha to proste prejede a jen to trosku drncne, ale na druhou stranu jsou fakt pomalejsi. Ne o moc, ale je to znat, kdyz ze dne na den vymenite 70 za 97.
    - fakt se po ni da za jizdy chodit a to je ulet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam