• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Prave si me donutil jit koupit diody a predelat to podsviceni, tohle vypada hodne dobre, udelam si neco trosku v jinym odstinu ;)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    KACZER: no tak jasný, ale tak vypadá solidně. Jako já taky nejsem nějakej závodník a vím kde mám své maximum ( a že je zatím nízko:( ) .... a před zatáčkou brzdit? - to já všude :D
    LUNGPA: ty woe ty mě štveš čím dál tím víc....imba posvícení :)) - s tímhle jezdit po městě....uááá :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak jsem konecne vychytal cas a naladu na maly fotostory ohledne myho podsviceni na novym longu...

KACZER
    KACZER --- ---
    10x 180
    KACZER
    KACZER --- ---
    TORNADOETA: covece zatim jsme tam zadnou zavodni jizdu nedavali... ja to jel dvakrat. mnisek - krizatky - litvinov a pak jen krizatky - litvinov a chvilema to svisti pekne. ale jak rikam. prvni sjezd byl informacni.. nevis kde je jak vostra zatacka, tak to moc nemastis, ale da se to tam rozjet... jen pred zatackou to chce dost brzdit.
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    LUNGPA: tak to zní solidně, hned bych po tom také sáhl :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak se m i vcera podarilo vychytat slajdovaci rukavice v New jersey v jednom surf boardovym shopu. od gravity sport, no nevim z ceho je to udelany, ale klouze to jak namidleny a ani se to moc neodira, jenom asi budu muset poridit nejaky specialni tvrdy kolesa na slajdovaci aktivity..., ale to za zase nejdriv az po nejake vyplate :D

jinak ty slajdovaci pady jsou tam normlane prichyceny suchym zypem, jak to klouze fakt jak puk na lede, tak to nema ani tendenci se odepinat, jak bych cekal.
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    ZOLTAAN: takže je to ona...ty woe tak to je pěkný zlo! - jak to tam frčí tak rychle? :) Jinak hoši...hezky jste vybrali :-)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TOrnado: No je jich tam vopravdu trosku jakoze dost a dolu se to jede cca 10 minut ;)

LUNGPA: Rikam taky, jen to tady trosku rozjet, ze :D

WOJTYLA: Az ty budes mit karku, tak ja budu starej jako ty ;) Dej vedet, jak to s ni vypada, koupil bych si taky jednu...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Zoltan: hezkypekně!Uz se tesim az se vratíme, budu kupovat tu karku, tak to rozjedem!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    btw. objednal jsem si casak concrete wave a ted tam v jednom clanu ctu ze nejlepsi speedborder sveta je ted nejakej cech (zijici v kanade) tak panove, mame v cz dobry potencial. tak jen rychleji a houst.
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    No tak super...to se velmi rádo čte :) jinak nevím co je to za kopec, ale jestli to je to: Mníšek-Křižovatky-Janov (což je hranice litvínova) tak to je brutal ... pač ty 180 ani nespočítám :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vcera jsem si sel nechat zpravit kver. Dojdu do opravny s fosnou pod pazi a ze jako oprava. Typek co tam byl nahodou povida"To znam, na takovejch jsme jezdili, ale vleze." Tak jsem vylit jak cert ze skatule, ze ho stahnu o info. Bavilo je to rok, pak se na to vydelali, privezli si vsechno ze statu. Tedka delaj Mountain a docela je to bavi. Pokud bude jam, chtej prijet, maj auto s malou aparaturou a pickupa, ve kterym to vozej. Takze dalsi blazni na trati ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    se pak snad i zase zacnu tesit domu :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Ty voe downhillovej bejvak v panel housu, to zni hodne huste panove, jen tak dal. :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    ty voe me bolej lopatky, brisaky i ramena :-)) ale luxus, tam bych mohl travit kazdej den. mozna by nebylo od veci usetrit na litvinovsekej byt (tam bude stat v tom hnusnym panelu asi dvacet tisic :) a jezdit na kalbu a vikendovej pojezd :-D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Je to tam v pohode, mame proste bezva trat. Mistama drnca, mistama trosku rozbita, ale da se to prejet uplne v klidu. Auta jsem tam za hodinu potkali asi 4, mozna 8, proste do desiti urcite. Autobusek malinkej jako bonus. Zadny kamiony a podobny zverstva. Trat ma cca 7 kilaku, bolej me zada jako prase. Boty jsem odrakvil v pulce a zacal skucet, ze jedu na ponozky a zbytek dojel autem. Dneska zjistim co s toji u sevce nechat si prisit ty pneumatiky z motorky, protoze takhle bych se nedoplatil. Je to tam ve stinu, klidek, pohodicka, proste co vic si muze clovek prat :) Pojedem tam urcite zase, stalo to rozhodne za to.

Loc: 50°36'35.25"N,13°31'50.54"E

Souradnice ty trati. Da se jet prakticky od hrany lesa nahore pres krizatky az dolu do Litvinova. DLouha, malo frekventovana silnice v relativne dobrym stavu. Kurna me z toho ale bolej ramena ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam