• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Posledni vikend v srpnu, cca? Jeste se podivam do papiru, jestli je to uplne oka, ale v tomhle terminu bych proste snad mel mit volno, nebo kolem nej...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jak rikam, pojdme se sejit a jet do toho Litvinova? Pozval bych i Polaky, at je naka svanda...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA: tos trefil :-D posledni prizpevky jsem vykopiroval ze sviho blogu :DDDD
    http://blog.oikoo.net/tokosan/ tak v americe nikoho moc nemam, tak zdilim aspon po netu :D...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...hele...měli by jsme se fakt sejit a zajezdit, toto už neni možné, takové flákárny...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Litvinov samozrejme...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ty vole tohle mi pripada jako Lungpuv Blog :D

Kazdopadne Afghan je az na jare pristiho roku. Takze, srpen se nam blizi, takze kdy si udelame volnicko a sesefujem nejakej jam, he? Libil by se mi posledni vikend srpen, nejaky namitky proti tomuhle terminu?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    a tady jsem si jeste dovolil jedno panormam...

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    TORNADOETA: btw to je otazka co by za to dali, tohle si lokalove stavi sami na vlastni naklady tak je potreba se akorat slozit a v lete se nebat pridat ruku k dilu... tusim ze kluci v brne si uz neco nekde ilegal kutej. ze pry nez by se dockali nejakyho upgrejdu ze strany mesta tak uz by jim vousy zavazeli pri jizde...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak tak, jestli si nejak rozume videlam na neco cim bych se tam mohl vozit, tak tam asi budu brousit casteji.

Nakonec jsem si pripomnel stare dobre casi, kdyz jsem si zatancil s perOxidemVodiku ve sprse (jedn0 extra foto, urcite by zvlaste potesilo moji mamku :-D

Scar face from phili...

FDR scare

Hei i feel pretty cool !!! :-) Ready for next week full of work :-)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    hukot parčíček...tam by se dal trávit čas - co by za to dali naši boardeři :D:D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    pastnu vam sem posleni post ze svyho blogu, myslim ze by vas mohl pobavit...
    o tom jak jsem se s longem vypravil dobyvat mistni sk8 park :D

spirit of the park
    FDR @))&
    main body

Ej konecne se mi podarilo vychytat lokaci mistnihio vehlasneho sk8jtoveho spotu FDR sk8parku ukryteho pod dalnicnim nadjezdem R95 hned vedle hlavni zakladny namornictva v phili.

NAVY skate

Jako uz klascky jsem zaparkoval uplne nekde jinde a vidal se na finalni kousek cesty na longu.
    Uz z dalky jsem videl, ze mezi silnici, po ktere jsem serfoval a parkem pod mostem je brazda vyplnena piskem, ale nevim proc jsem si myslel, ze tohle se svym prknem proste prejedu a tak jsem posledni metry sveho prvniho prijezdu do mistniho sk8parku stravil jako spravnej greenhorn ne na koleckach sveho prkna, ale na zbytcich kuze sve leve ruky...

shark

No mozna jsem si ale svou stylove sedrenou rukou vydobyl uznani mistnich jezdcu (kteri si mimochodem tenhel park stavi sami na vlastni naklady), protoze i kdyz jsem se ve snaze zjistit, jestli se na longu da jezdit i v sk8 parku po betonovych vlnach, placal po mistnim concretu jako ryba na suchu, zustavali vsichni velice pratelsti a otevreni, i kdyz jsem na netu cetl ze mistni locals si proti nezkusenym vetrelcum zadne servitky neberou...

Telo praku

Nezbyva nez si poridit nejakou kratsi poradnou rybu na serfovani mistni concrete wave ve FDR, protoze na longu se proste nahore vertu neotocite... a nabrat poradnou rychlost na serfovani sten se da obtizne, kdyz se neda poradne zatacet na prekazkach.
    No zbytek casu uz jsem prestal mucit svoje milovane downhillove prkno snahou zbombit mistni spot a pustil jsem se dofoceni mistnich jezdcu. Krom skejtu se tu celkem jezdilo i na bajcich, tak sem misto svych srdceryvnych spovedi lupnu nejaky fotas, ktery vam reknou o mistni situaci stejne asi nejvic...

Concrete waves

Muj oblibeny jezdec

ulovek

Bike Jump!

Uvidim jak bude cas, ale sem bych se jeste rad vratil...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: nemlvil jsem o sobe...O))) já mám 8M/2M...o)

uz jsme v praze...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    profil dalsi jezdkyne, uz mi tady to odlouceni od sve slecny zacina list na hlavu....profil jedne brazilske longboardacky http://www.concretewavemagazine.com/article_V06N01_no_limits.pdf
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    http://www.gravity-sports.com/

jestli jste tohle vsechno uz davno sezrali tak me stopnete . http://www.gravity-sports.com/
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    na te posledni linkovane strance doporucuju video o histori gravity sport association etc... a little bit of history
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    girls on board

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam