• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Toz vcera jsem cornul dve pneu vylmi zachovale kvality. Takze rozumradi, jak to tam ma pridelat? :D Napadaj me prumyslovy lepidla, vic nic...
    LAIO
    LAIO --- ---
    KACZER: ....však má taky spoustu zdravotních potíží....
    KACZER
    KACZER --- ---
    z litvinova? s takobvou bych nic spolecnyho mit nechtel. ta musi bejt plna jedu a chemikalii, podle prilehlych prumyslovych zavodu a dodrzovani ekonorem.
    LAIO
    LAIO --- ---
    Mno ona dívenka byla z Litvínova a některá zdravotnická oddělení se nacházejí v této části města...mno...nevim kdo tam byl dřív, jestli zařízení, nebo tma....:-))))))))))))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    LAIO: dost divne
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Porod, nebo kteryho certa? :D
    LAIO
    LAIO --- ---
    KACZER: ...tehdejší přítelkyně tam šla k doktorovi...heh....divné že...:-))))

ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Hele ty vykecale :) Seta umi skvele teoretizovat, ale musis ho k tomu dokopat, aby to udelal. To znamena vsechno mu nakoupit a sup to udelej. Pak to udela. Takze mam na nej prekvapko, udela mi ty lyze pro chromy, protoze na nejaky lyznikovani jebam, potom, co jsem videl videjko, jak se na tom da radit. Proste mas lavici na bench, pod ni tlumic z auta primontovanej na dve lyze. Si k tomu prikurtovanej a v kazdy ruce mas trubku a na jejim konci maly lyzicky. Tim udrzujes stabilitu a krosis to dolu, vsichni se bojte. To bude masakr na sjezdovkach...
    KACZER
    KACZER --- ---
    LAIO: cos tam delal?

ZOLTAN: hele jaky lyze? o tom sem te neslysel mluvit.. nech to radsi setovi, ten to neposere :-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...malo tam těch cigor neni...jednou jsem tam vylezl s foťákem a během několika málo minut kolem mě kroužil starej mercedes s vytlučenejma okýnkama plnej řádnejch janovskech gangstas cigorášů......tak jsem zase zalezl do auta...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jinak jsem se dneska dal do vyroby tech lyzi. uz vim, co mam koupit, jedu si pro "Tlumic" jak mi odbornici rekli ze se jmenuje, no a jak padne snih, hura na kopec ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: A ze tam tech panelaku s cigosema je jak naseto :(
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: leda pro klacky panelakovyho kotle v zime .-)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Covece ,my slim ze do takovejch hor, co tam jsou se ani cigos neodvazi ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Zkus v tom ghetu jet min, nez dokaze cigan zdrhat a uvidis, jak ti to postavej na cihly ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ja s ciganama na prkne nikdy problem nemel, v brne jezdim docela casto i pres gheto a je to celkem zabava, ale ja fakt ze to tama bombim ve svym pro-tec armoru s helmou a satkem pres xicht, tak ze me maj cigosi spis atrakci, a priblizovat se moc nechtej prece jenom ty chranice dovedou uderit aniz by to cloveka nejak zvlast bolelo ( a prkno je stara znama smrtici zbra ) tedy ne ze bych to uz nekdy potreboval... ale ani nackove se nakonec neodhodlali do me jit :D ty lebky na triku asi zafungovali :DDD

btw. ani mistni cernosi neprudej... koukaj na podsviceni a ceni zubi ...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ...a cigoši budou jezdit s náma...?:-))) ...je vám jasný že janov je docela nebezpečná čtvrť:-)))))) ...takže kdo má gloky, broky, koule...s sebou...:-))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO:50°36'17.19"N,13°33'19.01"E
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Ano, jak jiz bylo psano nize, mame trat,, co ma 7.5 Km. Zada, ramena, hlava, nohy, vsechno z ni boli ;) Mistama trosku rozbita, ale litat se po tom da, to zase jako jo. Na tvy novy prkno a dedkubv papamobil se velmi tesim :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TORNADO: Nevim, treba prijed prvni sobotu v srpnu do ty Rudny, kde budu a muzem zkusit, jako z ceho je to udelany ta silnice tam ;) Pojedu tam zase na ten mejdan, sobota rano tam budu jezdit, pak odjezd do Prahy, takze kdyz se tam nejak rozumne dostanes, jsi samozrejme zvan na sobotku na kopecek ;) Pak az ten Litvinov, ten to jisti ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam