• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    KACZER
    KACZER --- ---
    LAIO: cos tam delal?

ZOLTAN: hele jaky lyze? o tom sem te neslysel mluvit.. nech to radsi setovi, ten to neposere :-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...malo tam těch cigor neni...jednou jsem tam vylezl s foťákem a během několika málo minut kolem mě kroužil starej mercedes s vytlučenejma okýnkama plnej řádnejch janovskech gangstas cigorášů......tak jsem zase zalezl do auta...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jinak jsem se dneska dal do vyroby tech lyzi. uz vim, co mam koupit, jedu si pro "Tlumic" jak mi odbornici rekli ze se jmenuje, no a jak padne snih, hura na kopec ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: A ze tam tech panelaku s cigosema je jak naseto :(
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: leda pro klacky panelakovyho kotle v zime .-)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Covece ,my slim ze do takovejch hor, co tam jsou se ani cigos neodvazi ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Zkus v tom ghetu jet min, nez dokaze cigan zdrhat a uvidis, jak ti to postavej na cihly ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ja s ciganama na prkne nikdy problem nemel, v brne jezdim docela casto i pres gheto a je to celkem zabava, ale ja fakt ze to tama bombim ve svym pro-tec armoru s helmou a satkem pres xicht, tak ze me maj cigosi spis atrakci, a priblizovat se moc nechtej prece jenom ty chranice dovedou uderit aniz by to cloveka nejak zvlast bolelo ( a prkno je stara znama smrtici zbra ) tedy ne ze bych to uz nekdy potreboval... ale ani nackove se nakonec neodhodlali do me jit :D ty lebky na triku asi zafungovali :DDD

btw. ani mistni cernosi neprudej... koukaj na podsviceni a ceni zubi ...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ...a cigoši budou jezdit s náma...?:-))) ...je vám jasný že janov je docela nebezpečná čtvrť:-)))))) ...takže kdo má gloky, broky, koule...s sebou...:-))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO:50°36'17.19"N,13°33'19.01"E
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Ano, jak jiz bylo psano nize, mame trat,, co ma 7.5 Km. Zada, ramena, hlava, nohy, vsechno z ni boli ;) Mistama trosku rozbita, ale litat se po tom da, to zase jako jo. Na tvy novy prkno a dedkubv papamobil se velmi tesim :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TORNADO: Nevim, treba prijed prvni sobotu v srpnu do ty Rudny, kde budu a muzem zkusit, jako z ceho je to udelany ta silnice tam ;) Pojedu tam zase na ten mejdan, sobota rano tam budu jezdit, pak odjezd do Prahy, takze kdyz se tam nejak rozumne dostanes, jsi samozrejme zvan na sobotku na kopecek ;) Pak az ten Litvinov, ten to jisti ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já si na to postavim prkno....hahááá....
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ....a v Litvínově je nějak čupr kopec...?
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    ZOLTAN: ty woe až za měsíc??? a co tady zatím máme takovou dobu dělat, jak říká Hynek..to je flákarna :D .... kdyby to bylo dřív, vůbec by to nevadilo :) - jinak Poláky vem!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Posledni vikend v srpnu, cca? Jeste se podivam do papiru, jestli je to uplne oka, ale v tomhle terminu bych proste snad mel mit volno, nebo kolem nej...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jak rikam, pojdme se sejit a jet do toho Litvinova? Pozval bych i Polaky, at je naka svanda...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA: tos trefil :-D posledni prizpevky jsem vykopiroval ze sviho blogu :DDDD
    http://blog.oikoo.net/tokosan/ tak v americe nikoho moc nemam, tak zdilim aspon po netu :D...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...hele...měli by jsme se fakt sejit a zajezdit, toto už neni možné, takové flákárny...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Litvinov samozrejme...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam