• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    WOJTYLA: no neasi, preci nebudes tak naivni ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kačer!!!!

tady jasne vidim že se tu mluvilo vo poslednim vikendu v září kurva!

KACZER --- --- 17:53:17 15.8.2007 --- [08:05 :: externí klient :: Firenyx_0.1.4.2007081202]
    JO! do toho jdeme! posledni vikend v zari safe. a prosim uz nemenit datum
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PETTYCAY: beru to jako že neuka:o))))
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    WOJTYLA: bejt tebou bych se nevyjadrovala, kdyz nevis o cem je debata ;)))))

KACZER: jo, koukam :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: co je tendle víkend??????????????

PETTYCAY: uka kozy a nevymejšlej si......
    KACZER
    KACZER --- ---
    PETTYCAY: protoze tady dedkove po tri-tydenni debate o datu nevedeli, ze to je jiz tento vikend :)
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    KACZER: jakto? ja myslela, ze kdyz tam bude vetsina z vas, tak snad mate prehled :)) ted si ted si me zmatl :))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    PETTYCAY: ty mas lepsi prehled nez vetsina zdejsich nul :)
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    uz se to blizi kluciii :)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Uz jsem mu psal, ale ten mrzak ma jen prototyp a ten nechce prodat :(
    KACZER
    KACZER --- ---
    masakr!!! :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Ale zatim to tak vypada, zeano... Ma to chytre vymysleny, IGSA za zadama...
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: si delam prdel:D sterkova svina mi zkrizila plany to radne rozjet a dat te jak jahodu :D ja zatacel co to slo a on si to porad brousil po tom sterku rovne... svina jedna :D

ZOLTAN: no pockej, nenechame si tu srat do vlastniho hajzlu zeano.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak se nam do toho zacli srat IGSA. Prijel sem nakej papalas, teda prijede do k Sumperku a natah si tam nejaky politiky a jde na to pres charitu, jakoze tady udela zavody. Tak uvidime, jak se to vyvrbi, kazdopadne pristi rok tu mozna bude prvni ofiko sraz. Trochu me to sere, ze mi bere dite, na druhou stranu, kdyz to bude k necemu dobry...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Boty si koukej sehnat sam, me staly hodne tabulek cokolady a hodin aktivity, takze makej smudlo, jestli nechces brousit svoje paticky ;) Cup klidne, tesim se zase na ten sterkovej jazyk, doufam, ze ho ocenis stejne jako posledne :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    hele ja nejsem tak pseudozadrenej jak ty... jen mi pucis boty a jedu klidne desetkrat, pac to byl masaka nejvetsi :-D ... a sel by udela i little friendly cup :) klidne ve dvou :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vcerejsi nocni pojezd na petrine vsede dolu po chodniku, tma jak v... Sem tam svetlo, hodnotim peti moznymi hvezdickami z peti, fakt supr, kdy dame zase? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam