• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hoši špatná zpráva č. II.....ani já nedorazim páč mi do toho něco vlezlo....

přisám mačku, že na bobofku dorazim, ale v sobotu a v neděli jsem zabitej.....
    KACZER
    KACZER --- ---
    LAIO: nejlepsi! a za ubohych 120$ do toho stopro jdu!

v praze trochu nepractishe, ale to se vsakne! :)) jeste fakt cumim, takovy nic prachy za to! :))

PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    LAIO: ja uz jsem na tom videla jednoho manika a byla jsem absoluto uchvacena :) fakt, ze mi to sebralo dech..stylovy!! a libi se to hodne lidem co jsem se tak dozvedela ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Problem je, ze mozna v nedeli nebude co tam delat, ze... Jestli prijedou benga, mame po zizalkach.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGP: Si hovno zlocinec, musis to naskladat vsechno do svaciny do letadla a projdes :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ja tu videl slapaciho chopra za 120 dolcu ze bys hodil bobes :D a taky se mi libil, ale do letdla bych ho asi nedal :(
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kolik za to u nas cz?
    LAIO
    LAIO --- ---
    PETTYCAY: ...pojď do toho...to je pecka, že z toho pokakávam....já o tom už snil dříve, ale jak jsem chodil s brachou shánět kolo pro jeho manželku tka jsem po tom začal pátrat a teď jsem objevil tyhle stránky s fakt vostrejma LOWRIDE kolesama a jako sem si řekl že si ten sen konečně vyplnim. pak jsem ještě vteřinku přemejšlel, nebo spíš snil o tom že by se tu dal udělat nějakej malej krámek s těma kolama, ale z ase jsem se z toho probudil...nevim jestli by český konzervy chtěli na tomhle jezdit po městě na nákup...:-)))))) ....ale každopádně je fakt styloví kolésko do města pěkně na "projííííížďku" ...dáš si někde mineráááálku...hehééé....cígo do huby, černý brejle a jedeš láčes....
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    LAIO: heeej, tak to chcu! :D
    LAIO
    LAIO --- ---
    LAIO
    LAIO --- ---
    ....a tohle koupíme Dědkovi....tsííííí voe, bude štajlo.....ještě mu k tomu koupíme ty elvisovský brejle se stříbrnejma obroučkama s dirkama po stranách...cháááááááááá....jedém ty kujvo.... http://www.bicycledesigner.com/parts/480203.jpg
    LAIO
    LAIO --- ---
    ....já si hlavně necham tohle dovézt a budu nejvíc nejvíc v pohodě...pěkně si dam batužek a vyjedu do města pěkně někam na párek, pivečko pěkně na zahráce...pokecam s kočkama a doma si to postavim pěkně do pokojíku....pfffffff.........hú ís big lourajdr....che chééééé....kdo do toho jde se mnou.... http://www.bicycledesigner.com/parts/150133.jpg
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...týýýýý vole do pitche....:-(((((( ...nechce pak ještě projet prahou...? ...nebo tak něco.....?
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    je to tak 10 km od Janova a jmenuje se Jeřabina (malej ukazatel do lesa tam je :)) po prave strane.... snad to nejdete, je to tam fakt paradni ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    radi ji spalime.. nahod gps :)
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    a jestli palite, tak vam poradim jeste jednu bajo rozhlednu co budete mit cestou ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    YAGA YAGA YAGA YAAAGIDY YADIGYYOUU! masakr :) uz jen jeden den, v nedeli nejak dopoledne profrcej kluci z boardu, psal sem jim a dneska mi volal, ze si prijedou zajezdit (asi jedna plna kara) a udelat nejakej report.)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    ZOLTAN: v 8:35 na Nádru v Mostě... , takže se cestou můžete ještě v klidu nasnídat :)
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Je uz ctvrtek ze jo... Takze den D-1 a jdem na to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam