• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    KACZER: njn :))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: videa nahazu na sever a fotky nasazim do nejaky galerie :) poslu odkazy, podivej se na mapu, ze je tam hned vedle krizatek nadrz...
    PETTYCAY: ta rozhledna: Loc: 50°36'45.99"N,13°31'15.6"E
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    AMIKOSA: tak to je parada. to jsme skoro sousedi ne ? tedy ne zrpva primo ted :) ale to uz jtreosku offTOp
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Kdy budou ty fotky a videa na webu, he?
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    LUNGPA: Kamo jsem cerstve prestehovany do masarykovi ctvrti do vilky a dole mame porad delniky tak si asi mysleli ze ta vila je opustena. No ale zazitek taky dobrej.
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    KACZER: tak to jsem rada, ze jste si odvezli pekne zazitky ;) alespon se budete radi vracet :) ja vedela, ze jezdit kolem te cedule budete a nebo si ji nejak vsimnete.. osobne to misto fakt miluju... (chemopetrol si musis odmyslet ;) priste az dorazite na cervenak na akci, tak si vaz vezmu do parady.. vezmu vas na kopec, je tam taky hustej rozhled... A Zoltan? no malej pespekt, ja bych si vezla krom zazitku kupu blata :D jsem na akci nebyla : (( coz mrzi
    KACZER
    KACZER --- ---
    PETTYCAY: ja nejaky fotky mam,)) me se tam urcite zamlouvalo.) na tu akci jsme jeli a to byla taky sranda:) nejdriv jsme po naky dobe objizdeni branan nasli cestu, ktera ale byla po dvou stovkach metrech totalne neprujezdna jak tam bylo blata, to bychom tam s tim malickym autem zustali :) zoltan pri obhlidce co tu karu ceka za bahniste uklouzl, uz uz hazel zadicka do toho krasnyho bahynka a asi pul metru nad tou bahnolouzi se capnul vetve a zachranil si osaceni a naladu :DDD takze sme to otocili a jeli hledat jinou cestu. nastesti jsme potkali krome samejch vyndancu taky jednoho normalni typka co nam poradil cestu z druhy strany a tam uz to bylo uplne v pohode:)) tys tam byla? do kdy asi?
    jeste k ty vyhlidce... to me taky pobavilo. jak jsi ji na mape nenasla, tak jsem to uplne pustil z hlavy. po cely sobote jsem si vsiml, ze v miste kde vyjizdime a kde mame takovej nas malej kemp jsou nejaky cedule... jdu se mrknout a hle! rozhledna jerabina. tak jsme tam vecer sli. musim teda uznat ze je to tam fakt naprosto super:) sli jsme tam jeste v nedeli pres den se mrknout a to mista ma super energii. az na ten vyhle na chemopetrol... :))
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    koukam, ze se vam zamlouvalo na severu ;) byli jste na te akci a co fota.. budou?... ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    AMIKOSA: ty voe brno jede. :DDD my se z te nasi visky na sraz snad nedostanem (jednou zensky podruhy cigani) btw. to bylo tam u vas na veveri? jestli jo tak tam bych je skoro ani na lupu necekal.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...ježiš, v jaký čtvrti bydlíš...týýýý vago.......a to by jsi měl v Janově vyloženě bomb hill náladu:-)))) ...ale oni jsou holt takový...
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Muj sjezd zacal opravdu uzasne... sbaleno jsem mel vsechno v rychtiku a jednu malickost jsem si zapomnel doma klic na trucky tak jsem se vratil domu a doma potkal dva cikany jak oknem spolubydlici vytahuji televizi... a uz to zacalo... Mela jako prase. Nekdo tu psal o do ruda nasranym cloveku a to jeste nevideli me. Policii jsem ten den videl tak strasne rad ze jsem jim malem kapotu polibil. No ale to me preslo hned jak jsem po peti hodinach vysel z policejni stanice a propasl zoltanovo uzasne hlas. Nastesti jedine co ty cmoudi odnesly byl ovladac k televizi orava. Nemate nekdo nahradni? A nemate nekdo nahradni sraz? Nemate nekdo v rodine skinheda? Rad mu zaplatim... Posle te mi prosim nejake citlive foto abych si taky nemusel holit hlavu a mlatit lidi cerne.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...fokh yo...:-)))
    KACZER
    KACZER --- ---
    LAIO: dedkum, kteri si neumi udelat cas, zadny reportaze hazet nebudeme!:D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kolik lidi se nakonec sjelo?
    tesim se na nejaky foto. tu budu muset nekdy vecer poredne taky vyrazit zbombit nejakej mistni hill...
    streetovy cursink nejni zlej ale downhill je downhill
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...ani nevíte jak mě sere že jsem nemohl...do pitche.......nahodte pak nejakej report....
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    To tedy bylo - max spokojenost...jen ta účast by mohla být vyšší!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Uf. Ale ze to bylo zradlo....
    KACZER
    KACZER --- ---
    dnesek byl vyzivnej,) zitra budeme dopoledne pokracovat, bylo by dobry kdyby jeste nekdo dojel,)
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    LAIO: no jasne, do kramu muzes dat cokoli pak ;) myslim si, ze cim driv, tim lip.... zas se to lidem zacina proste libit ;) budu drzet palce ;)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Hlavně nezapomeňte vzít fotáky a kamerky kdo máte :D ... zítra zdar :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam