• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LAIO
    LAIO --- ---
    PATTYCAY: ....hele já do toho jdu nastopro...to vim, jen nevim jak to koupit po interentu z týamariky, to si musim nějak vyjednat, ale hned jak na to budou úrašule tak to rozjíždim ať to stojí co to stojí..............a kdyby jsem měl víc než míň peněz tak si tu fakt asi udělam stylovej Lowrude obchodíček.....pár vychtejch hadů, kolések a bot...nějaký slušný brejle a jedem......a v zimě super nějaký bundy....:-))))
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dedek dycky hrozne vyhorzuje, pak se tricetkrat zepta, kdy a kde to bude, ze me to vytoci dobela a pak nakonec nedorazi. Radim si te do skatulky duchodcu nerade ! Gr.
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    WOJTYLA: to ti je kolik, ze takhle mluvis? jednou ti treba povim o manikovi co tu jezdil u nas v Mo. to ti byl frajer a nikde nechybel... ty se styd, ze takhle mluvis, jemu bylo uz temer 60!!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PETTYCAY: já už ve svym veku přicházim o máloco....a pokud o něco tak dycky vim o co..:o)))
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    tyjo. to sou luxusni kolesa :)) asi zacnu premyslet o tom, ze neco takovyho koupm :))

WOJTYLA: tak prej, ze by stacilo jednou auto jo ;)) je to tam fakt dobry, nevis o co prichazis ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hoši špatná zpráva č. II.....ani já nedorazim páč mi do toho něco vlezlo....

přisám mačku, že na bobofku dorazim, ale v sobotu a v neděli jsem zabitej.....
    KACZER
    KACZER --- ---
    LAIO: nejlepsi! a za ubohych 120$ do toho stopro jdu!

v praze trochu nepractishe, ale to se vsakne! :)) jeste fakt cumim, takovy nic prachy za to! :))

PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    LAIO: ja uz jsem na tom videla jednoho manika a byla jsem absoluto uchvacena :) fakt, ze mi to sebralo dech..stylovy!! a libi se to hodne lidem co jsem se tak dozvedela ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Problem je, ze mozna v nedeli nebude co tam delat, ze... Jestli prijedou benga, mame po zizalkach.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGP: Si hovno zlocinec, musis to naskladat vsechno do svaciny do letadla a projdes :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ja tu videl slapaciho chopra za 120 dolcu ze bys hodil bobes :D a taky se mi libil, ale do letdla bych ho asi nedal :(
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kolik za to u nas cz?
    LAIO
    LAIO --- ---
    PETTYCAY: ...pojď do toho...to je pecka, že z toho pokakávam....já o tom už snil dříve, ale jak jsem chodil s brachou shánět kolo pro jeho manželku tka jsem po tom začal pátrat a teď jsem objevil tyhle stránky s fakt vostrejma LOWRIDE kolesama a jako sem si řekl že si ten sen konečně vyplnim. pak jsem ještě vteřinku přemejšlel, nebo spíš snil o tom že by se tu dal udělat nějakej malej krámek s těma kolama, ale z ase jsem se z toho probudil...nevim jestli by český konzervy chtěli na tomhle jezdit po městě na nákup...:-)))))) ....ale každopádně je fakt styloví kolésko do města pěkně na "projííííížďku" ...dáš si někde mineráááálku...hehééé....cígo do huby, černý brejle a jedeš láčes....
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    LAIO: heeej, tak to chcu! :D
    LAIO
    LAIO --- ---
    LAIO
    LAIO --- ---
    ....a tohle koupíme Dědkovi....tsííííí voe, bude štajlo.....ještě mu k tomu koupíme ty elvisovský brejle se stříbrnejma obroučkama s dirkama po stranách...cháááááááááá....jedém ty kujvo.... http://www.bicycledesigner.com/parts/480203.jpg
    LAIO
    LAIO --- ---
    ....já si hlavně necham tohle dovézt a budu nejvíc nejvíc v pohodě...pěkně si dam batužek a vyjedu do města pěkně někam na párek, pivečko pěkně na zahráce...pokecam s kočkama a doma si to postavim pěkně do pokojíku....pfffffff.........hú ís big lourajdr....che chééééé....kdo do toho jde se mnou.... http://www.bicycledesigner.com/parts/150133.jpg
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...týýýýý vole do pitche....:-(((((( ...nechce pak ještě projet prahou...? ...nebo tak něco.....?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam