• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    KACZER
    KACZER --- ---
    PETTYCAY: tywoe! :D tak to je slusny, ale takovyhle kalby mi pripominaj zakladku :-D

za chvili budou nepohodlne ke stazeni videa :))
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    TORNADOETA: no jako kluci rikali, ze si to zaslouzila :D bylo jich tam vic naivnich :))) ale s rozdilem, ze ona ma kluka :D ten kamosum vyhrozoval hehe, takovej sampon :D
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    PETTYCAY: tam si někdo pěkně užíval :D
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    KACZER: neni to nejhorsi.. a v 5ti pohoda teda ne :) do nedele si psal, ze jste tam byli vid.. ten vikend bylo zrovna pekne :)

Btw. mrknete na tyhle fotky http://www.manasovo.cz/ (3DH Cup - Party time v Meziboří) ja se u nich malo pobavila :D fotil kamos
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    KACZER: tjn...ale tak i píčoviny kolem mají něco do sebe :D - ty videjka budou asi záchrana noo- ikdyž jich moc taky není :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    PETTYCAY: neblazni simte!:)) no byli jsme tam asi dve hodiny, pak zacal hrat nejakej blazen a to se klukum nelibilo, tak jsme jeli :))

koukam na ty fotky... a z jezdeni tam nic neni:) samy picoviny kolem, takze spis ty videa... myslim ze nema smysl to bez strihu ani davat na youtube...

http://downhill.rajce.idnes.cz/Little_Downhill_contest_2007_-_25._+_26.8.2007/
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    KACZER: no tak vy jste malo husty :D to vam tam tak vadil jo :D co vubec na ty akci.. jste tam byli az do rana?
    KACZER
    KACZER --- ---
    PETTYCAY: nekoupali, jen jsme tam myli auto od oleje :D
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    KACZER: jste se tam koupali co :D No pokud zasobujou nejakou obec ci mesto vodou, tak je vzdycky prisny zakaz koupani co ja vim :))
    KACZER
    KACZER --- ---
    PETTYCAY: a proc se tam neda koupat? ... jen jestli nevis... :) pro info
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    KACZER: to je Janovska prehrada ;) a mam za to, ze se tam neda koupat, jezdime k Brananum na piskovnu, tam je to fajny ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    PETTYCAY: a co je to za nadrz u tech krizatek? znas to tam? da se tam koupat?
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    KACZER: njn :))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: videa nahazu na sever a fotky nasazim do nejaky galerie :) poslu odkazy, podivej se na mapu, ze je tam hned vedle krizatek nadrz...
    PETTYCAY: ta rozhledna: Loc: 50°36'45.99"N,13°31'15.6"E
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    AMIKOSA: tak to je parada. to jsme skoro sousedi ne ? tedy ne zrpva primo ted :) ale to uz jtreosku offTOp
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Kdy budou ty fotky a videa na webu, he?
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    LUNGPA: Kamo jsem cerstve prestehovany do masarykovi ctvrti do vilky a dole mame porad delniky tak si asi mysleli ze ta vila je opustena. No ale zazitek taky dobrej.
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    KACZER: tak to jsem rada, ze jste si odvezli pekne zazitky ;) alespon se budete radi vracet :) ja vedela, ze jezdit kolem te cedule budete a nebo si ji nejak vsimnete.. osobne to misto fakt miluju... (chemopetrol si musis odmyslet ;) priste az dorazite na cervenak na akci, tak si vaz vezmu do parady.. vezmu vas na kopec, je tam taky hustej rozhled... A Zoltan? no malej pespekt, ja bych si vezla krom zazitku kupu blata :D jsem na akci nebyla : (( coz mrzi
    KACZER
    KACZER --- ---
    PETTYCAY: ja nejaky fotky mam,)) me se tam urcite zamlouvalo.) na tu akci jsme jeli a to byla taky sranda:) nejdriv jsme po naky dobe objizdeni branan nasli cestu, ktera ale byla po dvou stovkach metrech totalne neprujezdna jak tam bylo blata, to bychom tam s tim malickym autem zustali :) zoltan pri obhlidce co tu karu ceka za bahniste uklouzl, uz uz hazel zadicka do toho krasnyho bahynka a asi pul metru nad tou bahnolouzi se capnul vetve a zachranil si osaceni a naladu :DDD takze sme to otocili a jeli hledat jinou cestu. nastesti jsme potkali krome samejch vyndancu taky jednoho normalni typka co nam poradil cestu z druhy strany a tam uz to bylo uplne v pohode:)) tys tam byla? do kdy asi?
    jeste k ty vyhlidce... to me taky pobavilo. jak jsi ji na mape nenasla, tak jsem to uplne pustil z hlavy. po cely sobote jsem si vsiml, ze v miste kde vyjizdime a kde mame takovej nas malej kemp jsou nejaky cedule... jdu se mrknout a hle! rozhledna jerabina. tak jsme tam vecer sli. musim teda uznat ze je to tam fakt naprosto super:) sli jsme tam jeste v nedeli pres den se mrknout a to mista ma super energii. az na ten vyhle na chemopetrol... :))
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    koukam, ze se vam zamlouvalo na severu ;) byli jste na te akci a co fota.. budou?... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam