• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltán...."hraju bitvu"???....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ctvrtek hraju bitvu, nevidim dobre, kazdopadne dalsi tejden uz snad volnejc. Nebo jeste rozhodne jak stihnu zejtra celou praci...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: co ten ctvrtek ?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já bych udělal nějakou sešn na strahově...nebo tak něco lehkého...
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Pekne fotky z akce...dik
    KACZER
    KACZER --- ---
    a co treba ve ctvrtek se sejit a dat petrin cup? :))
    KACZER
    KACZER --- ---
    LAIO: ja jezdim... :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...hele ale tak v praze se dá taky někde pojezdit ne...kruciš...:-)))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...vy jste nejezdili? ...:-))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: jojo, zejtra to sem kompu z kanclu...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A na otazku, ktera je jmenem tohoto fora; je jsny ze ja :DDD
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Muzes vsechny ty fotky udelat do jednoho balicku?M Nechce se mi to stahovat postupne...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Takze shrnuto podrtrzeno, akce se povedla, dedek prisel o prima rostenku co delala porad vlny. Nezajezdil nc, dobre mu tak. Ostatni zevlaci uzili, prozili a za rok jedou zase ;)

Co se toho slovenskyho bratra tyce, nerikal jsi, ze je to cela skupinka? Kurvafix, to musi bejt k najiti...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...celekm klidař...heh...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    KACZER: ty woe já nevím jak je to dlouhý! :D ... 20km že je to od Bratislavy!! :D:D
    nicméně tě i jiné zvu na Západočeský sjezd, který se uskuteční jednou za 100 let...ale musí být lidi noo...jeden už je :D:D ... néé kdo bych měl cestu, tak at se ozve...nějaké kopce tu mám :) A dokonce roku bych rád ještě pořádně pojezdil a snad mi dáte za pravdu, že jezdit stále sám je pakárna :(
    KACZER
    KACZER --- ---
    TORNADOETA: hehe to je surfer ! :D 20 km zni kur*afix dobre )
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    TORNADOETA: hej tak to je krutak, zaslouzil by novy prkno a helmu :D
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Na sraze jsem se o tom lehce zmínil, ale podělím se i tu...den před srazíkem potkám kámoše a ten mi povídá...helet jedu ti autem někde v Malých karpatech, kde byl poměrně slušnej kopec a kolem mě jen prosfištěli 3 chlapíci na longboardech, kterým byla nějaké omezení rychlosti naprosto cizí, tak jsem z toho byl jelen ... :D
    Tak jsem hledal, ale až dneska jsem navázal kontakt s jedním maníkem od našich východních sousedů, který jezdí teda sám a to ještě k tomu na staré rybce, ikdyž jak jsem koukal na jeho videjko, tak vůbec jede do oldskullu (ikdyž ted už má new prkno a videjko rozdělaný, tak zde starší :D - no mrkněte: http://www.youtube.com/watch?v=0GkAFg6xrTQ a že tedy bohužel o nikom jiném ve slovenské zemi neví(kort o těch chlapících)...každopádně hned věděl na jaký kopeček se ho ptám ... každopádně mi potvrdil, že je tam nová silnice a že je to tam good, dlouhé strmé rovinky a pěkné zatáčky - Zirka 20km od Bratislavy, kde sám žije... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam