• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...mno podle toho jednoho výrazu toho co tam přiběhl bych řekl že měl mozek na klíně....
    KACZER
    KACZER --- ---
    AMIKOSA: to je smrtak??
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To jo, ta posledni je proste jen bonus. Na druhym serveru lidi psali, ze maj zkusenosti, nebo potkali nekoho, kdo tak prisel o kus kuli. No nezavidim tyhle drzky...
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    no ten smrtak nakonec uz davat nemuseli... Mohli to vzit jako 10 mrdek po kterych se neumira.
    KACZER
    KACZER --- ---
    jeste se podivejte u toho videa na video komentar / odpoved... ta je taky vyzivna :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...tak já jezdim taky a z tohodle se mi nedělá dobře....mužu vidět ruznej masox a le kdo jezdí,chm...fuj......a ten poslední záběr, děkuju pěkně, by mě zajímalo jestli ještě žije....
    KACZER
    KACZER --- ---
    rikam, ze zejtra nemuzu... pristi tejden woe
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ze ctvrtecniho srazu nic nebude, viz predpovedi pocasi, nebo medard...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    NO a asi se nemam ptat, jestli se naky zevlaci pridaj na christmas party na petrine, co?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    No jestli nechcipnem na zimu, tak bych to videl pozitivne. Oderaju ve ctvrtek bitvu, prodejna zavira v sedum, takze si me muzes vyzvednout v prodejne cca v tech 7 vecir a mazem na kopec, to je fer, ne?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak co ty smejde s tema fotkama v jednom baliku? :)))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: tak co ty drzko?:)
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: takze zvladnem ten pristi tejden?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: jasny jen jsem se ptal....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Simulace stredovekejch, nebo soucasnejch, pripadne budoucich bitev. To co pocita pocitac, pocitas ty v hlave (jednoduchy) a navic u toho clovek zvedne prdel od compu a jde mezi lidi. Sice freaky, ale lidi. Vypije u toho par piv, pokeca... Znas to. No a anzto to hraju "zavodne" tak proste musim jit hrat, anzto mam dohodlej (cti nadiktovanej) zapas.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:....to je náký človeče nezlob se?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Wojtyla:
    http://uk.games-workshop.com/default.aspx
    Smat se muzes zacit ted...
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: no dobra, ja mam stejne ve ctvrtek plno woe
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltán...."hraju bitvu"???....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam