• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!Decka je to dohodnuty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da bobova draha killing contest 2007

Datum: Sobota 6.10.2007
    Hodiny na zabijeni: 10.00 - 16.00
    Kde: Smrzovka.
    Za kolik: 6000/1 sebevrah, 600/10 sebevrahu, 300/20 sebevrahu.

Kecy kolem: Tak vy slibotechny, uderili na vas tezky casy! Takze se priznejte, kdo rekl ze pojede a ted ma zarazenou trisku v bote a nemuze, he? Proste se pripravte zhruba zaplatit tak 500 na miste za celou akci. Kdyz to vyjde min, koupim ze zbylejch penez poradny hrebiky a budu vam je hazet do koryta, aby to melo poradny grady. V cene je meric casu, takze si pak budem moct zjistit, kdo z nas je nej zabijak, Vartas bez strechy, kterej nas bude vozit na kopec, takze prodlev se nebudete muset bat. Pan je pomerne vstricny, do telefonu hucel jako vyorana mys, co ze to mame v planu delat. Ale rek ze jo.Varianta za prachy s Vartasem, mericem a nekym, kdo nas prikreje se mi libi vic, abych rovnou odradil kecaly, ze to mohlo bejt zadaco. Mimochodem kecalove nejedou ;) Plati ten, kdo jede v koryte, takze se nebojte vzit sve drahe polovicky a polovicaky, taky jednu vezmu.

Kdo neni slibotechna a nezacne do fora mektat „je, ja uz tam neco mam ,ale rad bych jel.../bla bla bla.“ Poslete mi do posty : Jmeno, hodnost, velikost hlavy, jmeno vasi matky za svobodna, barvu trenyrek, co mate na sobe a kolik vam bylo, kdyz vasi mame bylo 39.

Ted vazne,potrebuju do posty tohle:
    Jmeno
    Adresu
    rodny cislo
    telefon na vas za kazdyho, kdo bude jezdit.
    Na cem budete jezdit (kolo, fosna, brusle, vlastni zadek, igelitovej pytel...)

Doprava: Neni resena, takze si kucka zaridnte, jak se tam dostanete jak chcete. Jedu autem a budu plnej uz ted to vim. Poskladejte se do karek, nebo busu, jak vam to vyjde, ale at nikde nikdo nezustane trcet, to by byl zpruz. Urcite se nejaky mezi sebou i trosku znate, pokud ne, mate moznost se poznat :)

Zevlove, ktery prijedou po 10.30 nejezdej! Plati to pro vsechny a bez vyjimky (jsem samozrejme vyjimka:)). Potrebuju udelat kdy jede kdo a jak se to cely udela, takze zevlaci, ktery budou mit zevla a prijedou pozde proste nejzezdej. V 10.15 vybiram prachy ode vsech, ktery prijeli vcas a zaciname drandit. Lidi, ktery mi do toho pak vlezou kopnu leda z kopce dolu a muzou si jit hrat dolu na piskoviste.

Jedina omluva je neodkladna operace ocni rohovky pres analni otvor, jiny neberu vpotaz!

Na kecy ohledne pocasi vam kaslu, trasa vede lesem, takze v koryte bordelu moc nebude, ted to tam uklizeli kvalima nakejm jejim zavodum, naprsi tam az za cas.

Kde to je: http://www.mapy.cz/?query=Smr%C5%BEovka&portWidth=938&portHeight=702&zoom=15&mapType=hybrid¢erX=134937184¢erY=138288608#centerX=135004416@centerY=138247168@typ=hybrid@zoom=12@vizType=none@vizIds=none

www.sane.cz – doporucuju kategorii 50 – 59, docela sem cumel.

Ance kubo hajnej, nestat nelelkovat a sypat cislicka ;)

ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Fotky jako jeden file ze srazu by byly?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vypada to tak, dneska mu mam volat.
    KACZER
    KACZER --- ---
    takze pristi vikend draha?
    KACZER
    KACZER --- ---
    TORNADOETA: no tak to je jasny zeo:D
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    LUNGPA: Mno tak to byli nějací malí hoši, kteří dali downhill na jednom prkně a rovnou do křižovatky....to se vyplatí :D...znám z vlastní dlouholeté zkušenosti. Ale máš pravdu, chtělo by to volnost, jako jezdit po městě a přitom stále sledovat, zda někde v okolí nejedou náhodou cajti mě fakt neba. Takovádle akcička by se tu mohla též zavést :) .... bude běh Terryho Foxe :D

KACZER: hmm...rád bych jí poznal :D. Jinak já se ti ani nedivím, ale zase ber to tak, že se ti to stalo jen jednou a přitom kolikrát jsi tam jezdil :) ... ale tak mě je to prakticky jedno-jen kopec!
    KACZER
    KACZER --- ---
    TORNADOETA: vo tomhle ma predstavu žoldak. kazdopadne na sternberka ja seru... :-) uz me stal jeden klacek na vyplatni pasce
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    nasel jsem to vedle v sk8 ale takovyhle situacky by nam doma mohli celkem zkomplikovat uz tak dost vojebanou volnost pojezdu...
    Dva chlapci vjeli na skateboardu pod auto http://www.novinky.cz/krimi/dva-chlapci-vjeli-na-skateboardu-pod-auto_122636_spdmr.html
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    LUNGPA: Mnoo tak to bych si také nechal líbit a moc rád....:))))
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    KACZER: Hmm, ačkoliv stále nechápu, jak by tam někdo měl jezdit ve stoje, tam dobrý nooo. Já měl na mysli spíš nějaký pojezd...třebas Šternberk? :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    no a neco smysluplnejsiho :D

Sector 9 Go Sk8boarding Day : http://www.youtube.com/watch?v=6SG4OwJLZbU
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    VICA: Heleho kluka jednoho usatyho ;) Vitej ve spolku ;;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Tak uz jsem dlouho nezaexhibil s nejakym vlastnim fotem :D
    a jelikoz ted nemam zdravi ani cas na jezdeni tak jsem dal v nedeli aspon svicny pojezd po improvizovanem foto studiu... :)))

tak kdo je ten downhill king ???? L:DDDDD

KACZER
    KACZER --- ---
    bobova draha...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    VICA: Cuss, vy taky ještě žijete? :D
    ... doufám, že jste si dali u Vás dali aspoň taky nějaký pořádný pojezd, když už to se srazíkem nevyšlo.
    Což mi připomíná...nedáme další? - třebas už i ve vetším počtu :)) ... dokud nám snížek a šterk nesežerou silnice.
    ( pro výmluvisty: i na ježdění se dá vzít něco teplého :D )
    VICA
    VICA --- ---
    Zdar vy psi
    Pěkná úvodní fotka - he ?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ty vado, tohle vypada jako vyzva, he? Tak vypal nejaky datumy, jako kdy muzes a pudem na pivo. A ne ze pak tri hodiny predtim zacnes brecet, ze v okoli neni zadny golfovy hriste a tak nikam nejdes! :D Takze sup, datumy a hodiny, dy mas volno ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dete do háje, mám i plno dalších zájmů....a vubec...mužeme jit na pivo
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Myslim ze se mu nechce, jen o tom rad vypravi. i papa mobil je kdesi v nenavratnu, nikdo nevidel, neslysel... Existuje este porad vubec Wojtykla, nebo k nam pouze promlouva cyberduch svaty? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam