• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TOrnado: Jestli chces jet, tak se s tebou samo pocita. Do auta te este narvu.

Co Amici a Vicove a dalsi killeri, he?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kua jsem tu v usa a mam problem koupit nejakou poradnou helmu, nemate nekdo nejakej tip???

jakoze nepocitm sk8 helmy ty tu samo sou, jenom nevim kde hledat nejakou downhillovou integralku... ???

znacka firma obchod cokoliv...

diky za pripadnou radu.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    AMIKOSA: nj koukal jsem... :D
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    LUNGPA: lukec tak to ta tvoje brnenska 75km/h je uz zjevne prekonana...
    KACZER
    KACZER --- ---
    TORNADOETA: kraaavo! .) panove mame co dohanet...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    TORNADOETA: ty pycho... tak to je husto sjezdt. ja daval zatim nejvic neco kolem 70ky a to me jeste tahlo auto... a i tak jsem musel dotahovat trucky ve 125 aby se to netraslo... to musim mit i celkem potuneny prkno, a loziska... se se mu to neprotavy, na nasem brnenskym srazu nekdo protavil kolesa uz nekde pri 40-55 km/h (ale tak asi to bylo taky tim ze uz bylo starsi, nebo mozna necisteny? kdo vi...)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    LUNGPA: Mno já jsem se ptal na totéž, ale tak nějak se mi nedostalo odpovědi, ale tak co si podle mé představivosti vybavím, tak na stojáka to je na hřebíček...ty buttboardy bych tam viděl realněji :)
    Jinak nevím, zda se někdo od včerejška kukal na longboard.cz, ale Thomas tam hodil videjko, které určo se vyplatí zkouknout a ani není časové náročné :D ... itak ulehčím : http://www.youtube.com/watch?v=uNHkoEvyTOg - mazec :))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: ty voe husto huste, jde do toho nekdo na longu na stojaka ??? nebo je to spis budboardova zalezitost???
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: hele woe, jedinej podstatnej detail... dam do toho maximalne tech 5-600. to proste se musi nejak poresit... a dopredu rikam, ze nemam na to davat vic. opet me zabombardovali slozenky a je to pekne v rite...
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: uz sem tady nekam daval odkaz...

ja jedu, se mnou pocitej proste
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jaqko aby v tom bylo ouplne jasno, ta cena je myslena jako cena za celou akci. Kdyz se tam sejdu sam se sebou, zaplatim 6000. Kdyz se nas tam sejde 10, pak se to proste rozpocitava...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jsi dokonalej dedo, dik.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    upravil jsem ti hezky nástěnku....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak se vyjadri, rad si to poslechnu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    se nevyjadřuju.....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Je to psany oecne, v aute pocitam ja, zena ma, Kacer. Pokud nekdo chce, mam jeste dve mista.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!Decka je to dohodnuty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da bobova draha killing contest 2007

Datum: Sobota 6.10.2007
    Hodiny na zabijeni: 10.00 - 16.00
    Kde: Smrzovka.
    Za kolik: 6000/1 sebevrah, 600/10 sebevrahu, 300/20 sebevrahu.

Kecy kolem: Tak vy slibotechny, uderili na vas tezky casy! Takze se priznejte, kdo rekl ze pojede a ted ma zarazenou trisku v bote a nemuze, he? Proste se pripravte zhruba zaplatit tak 500 na miste za celou akci. Kdyz to vyjde min, koupim ze zbylejch penez poradny hrebiky a budu vam je hazet do koryta, aby to melo poradny grady. V cene je meric casu, takze si pak budem moct zjistit, kdo z nas je nej zabijak, Vartas bez strechy, kterej nas bude vozit na kopec, takze prodlev se nebudete muset bat. Pan je pomerne vstricny, do telefonu hucel jako vyorana mys, co ze to mame v planu delat. Ale rek ze jo.Varianta za prachy s Vartasem, mericem a nekym, kdo nas prikreje se mi libi vic, abych rovnou odradil kecaly, ze to mohlo bejt zadaco. Mimochodem kecalove nejedou ;) Plati ten, kdo jede v koryte, takze se nebojte vzit sve drahe polovicky a polovicaky, taky jednu vezmu.

Kdo neni slibotechna a nezacne do fora mektat „je, ja uz tam neco mam ,ale rad bych jel.../bla bla bla.“ Poslete mi do posty : Jmeno, hodnost, velikost hlavy, jmeno vasi matky za svobodna, barvu trenyrek, co mate na sobe a kolik vam bylo, kdyz vasi mame bylo 39.

Ted vazne,potrebuju do posty tohle:
    Jmeno
    Adresu
    rodny cislo
    telefon na vas za kazdyho, kdo bude jezdit.
    Na cem budete jezdit (kolo, fosna, brusle, vlastni zadek, igelitovej pytel...)

Doprava: Neni resena, takze si kucka zaridnte, jak se tam dostanete jak chcete. Jedu autem a budu plnej uz ted to vim. Poskladejte se do karek, nebo busu, jak vam to vyjde, ale at nikde nikdo nezustane trcet, to by byl zpruz. Urcite se nejaky mezi sebou i trosku znate, pokud ne, mate moznost se poznat :)

Zevlove, ktery prijedou po 10.30 nejezdej! Plati to pro vsechny a bez vyjimky (jsem samozrejme vyjimka:)). Potrebuju udelat kdy jede kdo a jak se to cely udela, takze zevlaci, ktery budou mit zevla a prijedou pozde proste nejzezdej. V 10.15 vybiram prachy ode vsech, ktery prijeli vcas a zaciname drandit. Lidi, ktery mi do toho pak vlezou kopnu leda z kopce dolu a muzou si jit hrat dolu na piskoviste.

Jedina omluva je neodkladna operace ocni rohovky pres analni otvor, jiny neberu vpotaz!

Na kecy ohledne pocasi vam kaslu, trasa vede lesem, takze v koryte bordelu moc nebude, ted to tam uklizeli kvalima nakejm jejim zavodum, naprsi tam az za cas.

Kde to je: http://www.mapy.cz/?query=Smr%C5%BEovka&portWidth=938&portHeight=702&zoom=15&mapType=hybrid¢erX=134937184¢erY=138288608#centerX=135004416@centerY=138247168@typ=hybrid@zoom=12@vizType=none@vizIds=none

www.sane.cz – doporucuju kategorii 50 – 59, docela sem cumel.

Ance kubo hajnej, nestat nelelkovat a sypat cislicka ;)

ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Fotky jako jeden file ze srazu by byly?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vypada to tak, dneska mu mam volat.
    KACZER
    KACZER --- ---
    takze pristi vikend draha?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam