• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jakoze si pro nej muzu prijet? ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Mam pro tebe na chalupe znamena presne co, he? :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    coz je tohle

akorát s řídítkama
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: mimochodem mám pro tebe stále na chalupě ten skibob...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dyt od zacatku rikam, ze jo ;) Bodnu rano vodku do snehu a stavim snehulaka, vy si lyznikujte, co lyznikujete, ja jsem posledni dobou HC bobar...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: no vidis - takže bys jel?...myslim, že by to mohlo bejt gut....nákej vikend pokud napadne sníh....partička na sjezdovce....dole v bárku zdravotní rumíčky....mohla by bejt švanda....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jezdil bych na lyzich, kdyby o neco slo, jako kdyz vas uvidim vsechny lyznikovat, strcim flasku do kapsy a jedu s vama, pucim si neco v pujcovne a jedu. Muzes to samy rict ty o longboardu pane golf? :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: no vidis vole.... a me se smeješ že nejezdim na longboardu.... a sám seš lemra.....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Maj snehulaci do hospody taky vstup povolen? :D Misto nosu budou mit flasku vodky, neni to problm? :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: NA TOM DOKÁŽE LYŽOVAT I TAKOVÝ HOVADO JAKO JÁ....JE TO BEZVA VEC....a dá se s tim jít i do hospody....má to necelej metr
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To saou ty dve divny lyzicky? :D TO je hodne ouchylna. No nic, budu vam fandit od snehulaka :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: KOUKNI TADY....SKIBOARD
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    K tem skiboardum. Nevim presne co mas na mysli. Jestli tu mrchu, co se na ni sedi, nakonec jsem od toho upustil. Je to nekorektni vuci lidem, ktery uz jinak jezdit nemuzou, ale laka me to, to vis ze jo ;) Jinak hory se nebranim, ale jako my bychom se sesli? Jako ze by vsechny slibotechny dorazily? :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    neue ankete
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jako nemrzi, ty loza jsou stejne na odpis, po jedny sezone maj dost ;) A jizda po lese na jejich dodelani vic nez staci ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jj rikal jsem si ze prach z cesty, hlina a podobny vylomeniny lozisak asi celkem odvari... ale jestli se koleso zaseklo o vetev tak vetsi treni ci praskani v lozisku nejak mrzet nebude :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Covece masirka, tak nejak to slo. Proste kdyz se kouslo kolo o vetev, tak hrnulo vetev pred sebou i s listim. Prkno bylo vicemene naprosto neovladatelny, ale jako o to to byla vetsi sranda. No a nosorozci pejskari fakt uskakovali do vsech stran, ja jen stal na prkne a snazil se alespon trosku ovladat tu fosnu, coz moc neslo, ale zabava to byla kardinalnio! Jen loziska tesd asi rovnou vyhodim, nebo si je schovam na podobny sjezdy a dycky prezuju. Ale stalo to za to, doporucuju!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: ty voe lesni pojezd huto huste...
    s 97 ckama hm hm, ja mam doma 90ky a nevim jestli bych s tim do lesa vyrazil... co koreny a vetvicky, nevadili? nebo nebyli na ceste a kaminky? srny? a nosorzci ?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dneska zase na longu, sur zalezitost. Kola jsou dobry i do lesa, takze jsem si dal nejaky poradny pojezdy po pesinkach v lese. Mel me to napadnout driv. Fakt mega jizda, dam si zase zitra, jestli vydrzi pocasi a nalada, doporucuju vsem, long, 97 kola a kvalitni lesik s udupanejma stezkama ;) Pejskari uskakovqali jako zbesily, anzto na tom listi se to prakticky nedava ovladat, coz tomu dodava grady jeste dvakrat vic ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jako jo, preco nie. Problem jsou dalsi kone, ktery mam a mezi ktery jezdeni patri taky. Za Polakama bych i jel, to nebude az takova masirka, zaplatit cestu tam. Nejaky linky jako kdy, kde co a jak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam