• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kdy tam jako jedes zmrznout? :)))
    To abych si vzal teple spodni pradlo... Jo, naka chvile pristi tejden by se nasla.
    KACZER
    KACZER --- ---
    hele uz mam relativne zdravou nohu, pojedu asi nejak na petrin.. pridas sE?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Tak to jsem zvedavej, s cim dovalis. Budem soutezit v co nejvetsich drzkach na fosnach na Petrine? Beru :)))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: tyeow.. tojo
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Amik: Vybral bych si neco, kamos se mi vraci 15 z USA, tak kdyz nenajde misto v baglu hodil bych to na hrb tobe, jestli by ti to teda nevaqdilo.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Mas cukani :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    tyo.. mozna boarda bych si nechal dovest.. ,)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kam jedes pane? ze bysme tu dali zcuka? :D a dali pojezd treba na prkne po NY apod :D ...
    Welcome overseee
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Zdravim. Mel bych tady pro zname takovou nabidecku. Jedu na otocku do Ameru 3.12. tam a 18.12. z5 a pokud by nekdo chtel neco privest tak jsem pro nejakej ten objektiv navic vzdycky beru a povezu si poloprazdny bag na golf. Preferuju se osobne domluvit aby ste si vy a nebo ja nemysleli ze je to nejaka fligna.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Oka, myslim na to a prijedu si pro to. Dik!

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    no to mi musiš dát vedet habych tam byl....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Wow, to je vyzva. Za tri tejdny jedu na houby do Jihlavy, tak to bych se prosim stavil ;) Dik!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: jako že tam je - a je tam pro tebe....jako že až budeš chtít tak si ho mužeš vyzvednout
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jakoze si pro nej muzu prijet? ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Mam pro tebe na chalupe znamena presne co, he? :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    coz je tohle

akorát s řídítkama
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: mimochodem mám pro tebe stále na chalupě ten skibob...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dyt od zacatku rikam, ze jo ;) Bodnu rano vodku do snehu a stavim snehulaka, vy si lyznikujte, co lyznikujete, ja jsem posledni dobou HC bobar...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: no vidis - takže bys jel?...myslim, že by to mohlo bejt gut....nákej vikend pokud napadne sníh....partička na sjezdovce....dole v bárku zdravotní rumíčky....mohla by bejt švanda....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jezdil bych na lyzich, kdyby o neco slo, jako kdyz vas uvidim vsechny lyznikovat, strcim flasku do kapsy a jedu s vama, pucim si neco v pujcovne a jedu. Muzes to samy rict ty o longboardu pane golf? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam