• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    pošle to sem někdo nebo ne?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Chybej mi tam linky na sprateleny weby, archvi starsich clanku a to je vse, co se po ranu snazim vymacknout ze svy hlavy ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak se budu opakovat i tady. posli ho sem, at ho vsici muzou viet a vyjadrit se k nemu taky. To ze mi ho jednou sypnes na ICQ, v nico pred spanim, kdyz vypinm cmp a nemam zaplou historii me moc neuspokojilo ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    nejvic tu pyskujes a kdyz ti poslu hotovej design tak nenapises ani popel.. tak sup, sup.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak to kazdopadne...
    KACZER
    KACZER --- ---
    zoltan je sráč.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...ste prdosi....:-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: sem myslel že sem ti to řikal.....si taky už nic nepamatuješ...O))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Nevyjadril jsi se, proc potrebujes najednou karu, vime? :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: sem tam skoncil...proc bych jinak vodevzdával auto ty ucho???
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak to postni este jednou. Poslat mi to ve dve v noci, kdyz se chystam jit spat neni uplne fer ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: no jasne, rikal to ze tam dela. ja mel stejnou tuchu..

tak co ten design? kdyz neco dodam konecne, tak je ticho po pesine..
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Nevim, sem mel takovou tuchu, ze tam delas, ted nevim, jestli uz jsi velkoreditel v Praze ;)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: do hradce???..rpoc bych jezdil do hradce?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dostanes dedku, akorat to trva... Socka do Hradce je proste vopruz, ale moderator od nas to dava kazdej den a to dvakrat v tejdnu vysila od 5 od rana...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

přátelé scháním auto....nutně....do 5 - 8tis.....jedno jaký hlavně musí jezdit....(škodu 120 bych VELMI nerad)

bez auta jsem totiž v piči....vodsud se nedostanu ani na nákup....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: plati ten ctvrtek vecer na sjezd na Petrine? Vezmu si jen prkno, az to v parku lita ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TORNADO: Nam to nerikej, my za jedno drzet chcem, problem je na ty druhy strane ;) Odeber mu titul zmrdstvi a vyuzivani vseho pro svoje ucely a je to celkem prima kluk, visjak, komunikace s nim zadna, tak to je pak zlo a pak ti vyplivne ten clanek, co vybeh v Playboyi. A ne ze mu to nabonzujes :)))
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Tak jsem tady...co je new? :D:D
    Jooo playboy to je zlo, ale webk by to chtělo...konkurence vždy dobrá....ale jinak kluci, chtělo by to držet za jedno :-)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    AS prosil bych na tom webu sekci pro longbordaky od nas, at si to dedci taky muzou plnit nevcim jinym, nez je reklama na sector 9...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam