• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Looong Concrete wave guys, thats what we want! ;) ...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    zima nezima tady v phili je proste sucho tak jsem zbalil fosnu do mesta a ten tichej svist kolecek na lahodicim betonu to je proste miza do zil, po mistni placate philli se clovek muze vozit na velkou pohodu, vsechny chodniky tu maj najezdy (moc vhodna vec), na fosne, kole tady muzete jezdit na cervenu, v protismeru a jinak naprosto silene a v75% pripadu to proste nikdo neresi, pokud teda nekomu rovnou nevjizdite pod podvozek... proste pohoda, jen zadny kopecky tu nemam, nebo zatim aspon zadnej dostupnej a vychytanej...
    KACZER
    KACZER --- ---
    to je vul...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak jsem to konecne nasel. Typek fakt prodava toen skelet s koleckama, ma na to fabriku ve Francii. Napsal jsem mu, co by stalo to od nej koupit a prisla odpoved, kterou sem fakt necekal. 2945 euro. Cekal jsem, ze za to dam 40 litru, ale takovou sodaz, to uz je fakt trosku moc ;) Je v tom vsechno az na brusle. Tak kdyby nekdo mel zajem, muzete se obracet na jeho webovky, jmenuje se to buggy rollin, nebo tak nejak. Jdu se v klidu dal venovat stavbe prken na to moje, ktery i s maximalnima chranicema vyjde na 30...Udelat to doma na koleni, je mi jasny, ze se s tim treba budu dva mesice drit, ale vyrobim to za tretinovou cenu, spis jeste min. Pripada mi to fakt jako prehanka. Kdyz pripoctu vsechny veci, k vyrobe potrebny a poplatky, nejsem si jist, jestli by mu to dalo 2000 E. Ale 3, jako chce chlapec asi rychle zbohatnout ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Ei guys,
    jeden znamej me potesil, poskladal videjko ze svyho fotaku o nasem prvnim trosku vetsim longovym conu (3 jezdci + nakonec 2 auta ;) co se mi tehdy podarilo zpiskat dohromady, nez jsem odjel do us.

tak muzete ocheckovat http://www.youtube.com/watch?v=CCS4H7M2OuU
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    JEAN_PIERRE: jdes do toho?
    JEAN_PIERRE
    JEAN_PIERRE --- ---
    a ten freeboard tak to je obrovský!
    JEAN_PIERRE
    JEAN_PIERRE --- ---
    hustéééé chci vidět video estli je nějaké
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: jeli jsme strahovskym tunelem - autem.....a myslim, že v leže se to dá celý...ve stoje jen s opravdu VELKEJMA kolama.....jinak tě sundaj v ty rychlosti dilatace....
    KACZER
    KACZER --- ---
    hezky vy,) ktera cast? da se jset ven a do mrazovky?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jojo... Krasa. A jeli jsme s Wojtylou Strahovskym tunelem, kuci to musime dat. Jsou tam jisty problemy, ale minimalne pul toho tunelu de bez problemu sjet.
    KACZER
    KACZER --- ---
    tunel rulez !
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: tak zrovna tohle mi vcera posilal grif s tim at si predstavim ze to davame na longu. jako pocit ze letim nad horama jsem mel uz jenom z tech fotek...

btw. a to bahno dole jsem nejak nedal. proc tam t lidi jako jazdeli s tema autama/???
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Ty kravo ty trucky chci! Jaky maj a kde se daj sehnat! Nejsirsi jaky jsem zatim videl, to by bylo polezenicko ;) Jinak dobrej napad!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    panove znate ? http://freeboard.com
    KACZER
    KACZER --- ---
    to nevim, to muze bejt kazdej rok jinak... takze to nebudu ani hledat
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A jestlipak dokazes zapatrat v pameti a dat dohromady, kdy tam jsou ty zavody, zebychom se ucastnili, he? :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    kdyz se ozves na zacatku cervence, tak nebudu brecet, ale poslu te k certovi ,) takze ano, TED v polovine prosince je mi to sumak. v dubnu ti uz asi reknu neco jineho. takze do te doby by taky chtelo davno vedet jak to bude, abych si podle toho zaridil dovolenou. rad bych do za rodinkou do svycarska.. a taky si tam zajezdit.. :))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Fer. Takze az budes brecet ze nemas cas, pripomenu ti tenhle prspevek ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam