• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jao nakoupit značky?...náký značky bych měl...a zbytek by jistě dokázali chlapci z moravy nekde ukrást an opuštěných silnicích...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TORNADO: Do tohohle si nemel rejpat :DDDDDDDD Budu v nem mit ucasdt a doufam, zer se to pohne ku prospechu veci :)

WOJTYLA: Dalsi napad je, priit s napadem, kde sehnat tech 25 koliku za dopravni znaeni na tohle leto :) Zaplatit tim tenhle jedinej poplatek a silnice je nase ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TORNADOETA: heheheheheheeeeeee
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Klid :D ... ted zase z jiného soudku - Kaczer jak daleko je připravovaný projekt : buttboard.cz ??? - teda jestli vůbec ještě existuje? :(
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: no kazdopádne pokud budete chtít sem otevřenej dalším nápadům
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    V pohode v klidu sed na zadku, uz se to vari, jak doufam, protoze chytit Kacera a na necem se s nim dohodnout je fakt um. Takze jestli diky nasi sporadicke internetove debgate k necemu doslo, pak je to moc prima a neco bude, ale pst, je to prisne tajne :D uvidis. Tlacim na nej pord ale von se porad cuka :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: a proc by taky ne....nejvetší kokoti sme my...ale už mě přestalo bavit se ptát kdy se teda sejdem a poslouchat od tebe že to nák dohodneš s kačerem....už jsem tuhle vizi pustil z hlavy....stejne nejezdim...takže bych mohl bejt leda nehrajicí uklízečka...o)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Tak o tom ale zase zadna :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: to víš že daj dyk sou to kokoti
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TUz sem to taky hledal v ruznejch vyhledavacich, ale to by to kluci asi nemeli v tirazi, ne? Prece si tam nedaj neco, co neexistuje...?
    KACZER
    KACZER --- ---
    google mlci, to bude nejaka picovina
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To prave nevim, tak jsem se chtel informovat, jestli uz mate vsichni tricka s jejich logem a ke me se nic nedoneslo :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: ze by nejaci cz profici za nasima zevlackyma zadama brousilioficialnni styl? ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Rika nekomu neco Czech all board asisiation? Nasel jsem to vcera v tirazi Xstreamu a dost netusim, o co kraci a docela by me to zajimalo :)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    B_KOMPLEX: na kolena, lokty i na dlaně mám od TSG, ale je to fuk jaké budeš mít, ikdyž zrovan tady asi platí pravidlo: čím draží, tím víc vydrží :)
    Jinak rukavice stačí vlastní výroba: pracáky a přilepit na prsty či dlaně plast nebo kůži a pohoda a pokud máš strach o zápěstí jako já, tak pod to hodit chránič ;)
    Ohledně speeddemonů....na jednom jsem tehdá jel a je to luxus :)
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    jo a meli byste tip na naky fer chranice?jaky pouzivate rukavice?stacej chranice dlani co se prodavaj do sady na inliny?
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    nekdo nejaky zkusenosti s kompletama od http://www.speeddemonsskateboards.com/ ?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To uz je o poznani zabavnejis :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    inspirace atmo Hawaiian Style Sk8 Session http://www.youtube.com/watch?v=pCqbXSRV6GQ&feature=related
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam