• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!

spřátelené weby.....

http://www.longboard.cz
    http://www.buttboard.cz
    http://www.downhill.wbs.cz
    http://www.skiboards.cz

První česká downhillová parta

= poslední akce v Litvínově - foto & video =
    FOTKY v galerii
    VIDEO v zipu, 175 MB

BUKOLIK
    www.bukolik.ch

SHADYHO FOTKY
    Album Long

KOZÁKOV CHALLENGE

vo nejvetšího dědka...

110 hlasy od 110 respondentů

rozbalit záhlaví
      WOJTYLA
      WOJTYLA --- ---
      ZOLTAN: ne jsou top kyedy jak vod prvničky....bud jo nebo ne...vofuky si nech pro svojí starou az se ti nebude chtit píchat...o)))
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      nerekl jsem proti ty obludo vobludacka! Rikam ze jem i to naprosto jedno, ale prospelo by asi veci, kdyby zacal pouzivat i nyx. Takze spise ano je lepci odpoved? :)
      TORNADOETA
      TORNADOETA --- ---
      Tak já Tomáše znám a podle mě by to mohlo prospět, takže jj...sem s ním ;)
      LUNGPA
      LUNGPA --- ---
      ja bych ho dal, uvidime co se z nej vyklube, a trebas kdyz se da do kontaktu s longovym podhoubym,tak to veci prospeje, takze ja bych dal hlas pro .
      WOJTYLA
      WOJTYLA --- ---
      takže máme tu dva hlasy proti......

kdo dál?
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      KACZER: Pekiny vyjadreni zaporu :))))

WOJTYLA: Je mi to jedno.
      KACZER
      KACZER --- ---
      ja se s nim neznam, ja hlasovat proti nemuzu.
      WOJTYLA
      WOJTYLA --- ---
      je třeba si uvedomit, že i když se nám třeba nelibí JAK Thomas nekterý evci delá, tak je nepominutelnej fakt že DĚLÁ a je nepřehlídnutelnou figurou českýho downhillu....

myslím, že by nám všem prospělo více s nim spolupracovat a ideálně dosáhnout vzdy nejakého společného konsensu....
      WOJTYLA
      WOJTYLA --- ---
      dostal jsem nápad....co si myslíte o tom, že bych přizval Thomase sem na NYX?

vyjadřujte se prosím....
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      WOJTYLA: jak rikam, uvidime. Este porad nemame kralika v troube. Az bude, zacnu premyslet co dal ;) Tohle jsem trosku ujel v mozku, jak myslim hodne dopredu a delam scifi
      WOJTYLA
      WOJTYLA --- ---
      Na to se navazujou sponzori, ze to jsou prvni zavody u nas a na to navazuje prachy, reklama, lidi a vsechno

?????????????
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      WOJTYLA: Nerekl jsem ani slovo na tema, ze by od nich mela padnout jenom treba koruna ;) Jen ze to zastresej, to je vsechno, daj to na svy stranky a treba se to nejak pohne, protoze tak by mohli prijet lidi i odjinad. Vubec si nedelam nadeje se slamou, nemame sanci ji tam dostat. Navi co jsem jezdil po okoli, nikde tam neni statek, kterej by mel k dispozici 2 km slamy (to mluvim jen o zatackach, nikoliv o ty 400m dlouhy rovince). Takze oser a pruser, kterej proste akorat pravnik osetri do smlouvy a my se budem modlit a jezdit s usmevem a normalne, ne jak hovada :) (ne, nedelam si iluze, nekdo to hrazeni urcite preleti).

JUe mi jasny co to obnasi, uvidime, co se z toho vyklube, vyckejme na to vyjadreni primatora a starostu obci...
      WOJTYLA
      WOJTYLA --- ---
      ZOLTAN: ...no pokud by to mela zastřešovat IGSA tak to je uplne jiná liga a na to nemáme peníze a esli máš pocit že to zatáhnou voni tak jseš na vomylu....balíky slámy v zatáčkách pronájem okolních pozemku atd....no nejni to prdel....

takopvy závody misí pořádat právnická osoba což nikdo z nás nejni...sponzoři = učetnictví...no proste bojim se že si to představuješ jak hurvínek válku...

nou oféns....
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      TORNADO: Hezky on! Ne, nam se nikdo neozval, hod mi na nej mail prosim do posty, at mu muzu pisnout, treba ho v lete uvidime na sessionu ;)

Taky dik zap odporu
      TORNADOETA
      TORNADOETA --- ---
      ZOLTAN: o5 ti děkuju, že se za nás takhle tlačíš a nevzdáváš to...dopis jsi napsal sqěle...psychologicky :) ... mno podle mě todle by mohlo vyjít.

Jinak pánové dneska se mi ozval nějakej typan na mail, nevím zda i někomu z Vás, ale spíš předpokládám, že to je díky stránkám..., že ví o pěkné trati (http://www.mapy.cz/#x=139741056@y=134817152@z=13@mm=ZP@ax=139742848@ay=134809344@at=Start@ad=longboard@sa=s@st=s@ssq=sternberk@sss=1@ssp=94381190_117610108_154018950_170104444) ... jen tak pro zajímavost ;)
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      Dlasi napady si nechte na pondeli/utery, kdy se dozvim, jestli to proslo, nebo neproslo. Respektive, jak se k tomu postavil primator. Zastupitelstva zasedaj v pulce mesice, pokavad si dobre pamatuju, v moldave ke konci. Takze mesic bude pusto. Jestli to vyjde, tak pak zacne velky tanecni...
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      WOJTYLA: Este k ty masovce, ono jestli dodrzi co rikal, tak se to stane masovka, protoze prijedou lidi, protoze jestli to projde, tak to hnedka tlacim do IGSA jako oficialni zavody, ze... Na to se navazujou sponzori, ze to jsou prvni zavody u nas a na to navazuje prachy, reklama, lidi a vsechno Proste vsechno visi na tech dvou zastupitelstvech, kterejm jsem dneska napsal dopis, tak uvidime, jak se to vyvrbi.
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      WOJTLA: Osetreno. Kamos pravnik plodi papir kterej kazdej podepise. Ve zkratce to samy, jako kdyz skaces Bungee. Nenesem odpovednost absolutne za nic, co by se mohlo podelat vcetne zasahu meteoritem.

Jestli z nej vydojim i ty znacky, jsme za vodou. V pondeli mu mam zavolat, uvidime...

KACZER: Hrebicek na hlavicku, priste napis neco ty, rad to rozeslu :)
      KACZER
      KACZER --- ---
      peace ,)
      KACZER
      KACZER --- ---
      si to nechal psat sveho petileteho synovce viktora ne? to je fakt mazec... dobre, uz drzim hubu, ja nikam nic nenapsal. ale pockej, jestli se chces takhle vyjadrovat, kandiduju na predsedu!
      KACZER
      KACZER --- ---
      jezis boze to je sloh !!!
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam