• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To je docela zlo... Taky sem na tom lezel tenhle rok jen jednou, jsem docela zvedav, co se bude dit, az na to lehnem na zavodech ;)
    Ouk, kdyby nahodou z Libru nekdo, jsme tu a jedeme vitekam kdy, radi vas privitame.
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    ZOLTAN: zadnej velkej ranec nas tady nikdy nebyl, kazdopadne co se me tyka, tak je to bohuzel tak, jak pise B_KOMPLEX. Do konce zari mam zabitej kazdej vikend a o tejdnu ani nemluvim a abych byl uprimnej, tak jsem na tom diky pracovni vytizenosti letos jeste nestal :// Doknce jsem si idiot zapomel vzit prkno i do Brna, kde jsme delali RedBull kary na Zebetinskym sjezdu, docela ferovej povrch, krasna tahla Farinova zatacka, cely sobotni odpoledne uzavreno nepruchodne pro dopravu aby se tam mohly instalovat slameny baliky . . . . . . . . no a ja tam mezi tim vsim byl bez prkna :// kterymu vlastne uz ani nevim jak se tocej kolecka
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ok, uz jsem pojisten, zkusil bych to :)))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...pro milovníky cest za kopcem a hledačů zatrčenejch kopečků, sem našel jednu slušnou betonovou vlnu kousek od České Kamenice ve vesnici Studený. Úplně novej asfalt, ten černej suprově uválcovanej...první část je celkem mírná, potom do krátkého protikopečka a pak následuje asi něco jako TEAHUPOO v asfaltovym podání, naprosto krásnej, brutálně prudkej a technicky naprosto nářezovej úsek, kterej neni sice dlouhej ale jak jsem řekl, kdo to nedá je na sračku...neskutečný stoosmdesátky, v místech mezi pískovcovejma skalama v nádhernym prostředí. Moje bodování do deseti. Povrh 10+, déla 6, rychlost 10+, bezpečnost 2...bezpečnost je tu vzhledem k uzkejm prujezdum do kterejch neni vidět nízká i když proti jedoucí auto tu potkáte asi jen velice zřídka, když potkáte, tak si s nim jistě potykáte. Další bezpečnost snižující faktor jsou kamené patníky a prudkej sráz kamsi dolu a stromy kterejch tu hlavou mužete potkat nesčetně pokud by tuto betonovou vlnku někdo nezkrotil ...pro vyznavavače adrenalinu se všim všudy, je ten dolní úsek v serpentýnách naprostej kotel nevídanej, šlapal jsem na kole nahoru a okamžitě jsem si na vás na všechny vzpoměl...pro ty kdo chce okusit severočeské, i když krátké ale věřim že naprosto nandávací TEAHUPOO tak hurá do toho...
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    netusim,nemuzu za ne mluvit
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A to je vsecko? sem myslel, ze vas tam je velkej ranec, alespo tak to prezentoval Wojtyla, tak me tak napadlo, ze ti by to taky meli docela ne daleko...
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    ZOLTAN: nordicani sem nekeri chodej,ale mam strach,ze deebon je do konce leta, co se tohoto tyce, outoforder
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Hele co Liberecaci? vylezou uz konecne z der a uvidime je na trati s nama? Wojtylo, ty si na ne mel kontakt, ne?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    B_KOMPLEX: To jsme bohuzewl na zavodech v zahranici, vic casu uz tomu fakt nestiham davat :(

WOJTYLA: Skvele, pivo Holba se na tebe jiz tesi! :))) A jestli roztleskavacku, pak te ocekavam v prilehavem elastickem uboru se sukynkou, jinak ti zase zbyde jenom ten nastenkar :)

LAIO: Skvele, dva capci na silnici v elastickejch obleckach, to chcipnu smichy :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já to píšu do diáře a pojedu...s dědkem...:-)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: mno já budu dělat bafuňáře, maséra a roztleskávačku:o)
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    ZOLTAN: ja bohuzel nejsem v cr,ale kdyby ste jeste v cervenci delali treba sjezd strahovskyho tunelu,jak se tu jednou o tom mluvilo anebo neco podobnyho,tak se rad pripojim
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO + other zevlos from da nyx:
    Jak to vypada s vama? Nejaka sance, ze vas zase uvidime na svahu rozbijet si papuly? :)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: no tak s tim se pocita, ze vytahnes svou starou kost, pro tebe je to befel :))) Ne, vypada to tam fakt v klidu, uplne nova silnice a technicky fakt narocna jako prase, jako vymack sem tam 60/h a hned jdes do par 90 a na konci 180. Takze je to fakt takovy brzda-plyn. Fakt maso ;) Provoz vesmes nula, pujde delat to s uzavirkou, ze si tam proste jeden stoupne, protoze tam projede auto za 15 minut. Takze se tam muzem libovolne nicit. Holba jsem zvedav, co se mnou udela ;)

CGSA - Obracet se na Kacera, ten vi nejvic.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    že bych dovalil i svý starý kosti?...Holba je teda strašněj samoser, ale akce by mohla bejt dobrá....jak to vypadá s ČGSA?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Je to psany pro longboard.cz, tak kdyztak dotazy smerujte sem, nebo primo tam do fora....
    CZECH DOWNHILL SESSION 2008

Voláme všechny jezdce! Busiči asfaltu, vylezte z nor a pojďte s námi bombit kopec! Jako každý rok i tento se chceme sejít na kopcích za domy, pokecat, zajezdit a hlavně dobře se mít. Letošní ročník celorepublikového setkání všech příznivců downhillových sportů proběhne jak již bylo dříve avizováno 22.8 – 24.8. na těchto souřadnicích: 50°13'8.336"N, 16°55'22.591"E Pokud snad ještě někdo pochybuje, tady je instrutážní video, jak to vypadalo na srazu prvním, kdy jsme ještě začínali a spousta toho nebyla ošetřeno tak, jak je dnes. http://www.youtube.com/watch?v=21I4gWEjMfc A co na vás čeká tento rok? V pátek sedneme do aut (kdo nemá vlastní pohon, nechť se ozve do fóra, pokusíme se ho nacpat k někomu do auta) a jedeme směr závodní trať. Dráha samotná má cca 3.5 Km a čeká na vás velmi technicky náročný kousek. Zatáček přehršel, převýšení vražedné, co více si můžeme přát. Dole pod tratí občerstvovací stanice, čepující pivo Holba, prodávající klobásy a vše potřebné. Hned vedle je ideální místo pro camp (nezapomeňte si stany, karimatky, spacáky a teplé spodní prádlo, noci jsou tam chladné!) kde se utáboříme. V sobotu ráno to začne. Kdo s námi už někdy byl ví, o co se jedná. Ježdění,hecování, povzbuzování, pokec, rejpání a hlavně RYCHLOST! Do pozdních odpoledních hodin tak máme o zábavu postaráno. V neděli ještě ježdění dopoledne a hurá zpět do domovů. Vstupné na tuto akci je cca 200 korun na hlavu, které budou použity na nákup benzínu pro auta, která nás budou tahat na kopec.
    Takže nepromarněte jedinečnou příležitost, zablbnout si, pořádně se vydovádět a zazevlovat ke konci letních prázdnin! Další informace naleznete v sekci forum.
    Zoltan
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    tak vcera sem se dostal teprve podruhy zkouset ten frybord a asi po 2 hodinach uz to slo,na zacatek sem mel a celkem vyuzil-chranice kolen z motokrosu,lokty a na ruce pracovni rukavice castecne kozeny a chranice zapesti na inlajny pres to.jinak si asi za chvili budu muset objednat zasobu kolecek,ty slajdy jim davaj celkem kour
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Ale neblbni. Ze zevlaka zavodnikem? :))))) To spis uvidim vojtylu strikovat :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: jestli jste vykladali tarot, tak smrt je jenom znamenim toho ze neco skonci a neco zacina, nove zacatky, velky prulom apod. nerekl bych ze to musi znamenat smrt, spis by to mohlo byt zrozeni noveho zavodnika...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam