...pro milovníky cest za kopcem a hledačů zatrčenejch kopečků, sem našel jednu slušnou betonovou vlnu kousek od České Kamenice ve vesnici Studený. Úplně novej asfalt, ten černej suprově uválcovanej...první část je celkem mírná, potom do krátkého protikopečka a pak následuje asi něco jako TEAHUPOO v asfaltovym podání, naprosto krásnej, brutálně prudkej a technicky naprosto nářezovej úsek, kterej neni sice dlouhej ale jak jsem řekl, kdo to nedá je na sračku...neskutečný stoosmdesátky, v místech mezi pískovcovejma skalama v nádhernym prostředí. Moje bodování do deseti. Povrh 10+, déla 6, rychlost 10+, bezpečnost 2...bezpečnost je tu vzhledem k uzkejm prujezdum do kterejch neni vidět nízká i když proti jedoucí auto tu potkáte asi jen velice zřídka, když potkáte, tak si s nim jistě potykáte. Další bezpečnost snižující faktor jsou kamené patníky a prudkej sráz kamsi dolu a stromy kterejch tu hlavou mužete potkat nesčetně pokud by tuto betonovou vlnku někdo nezkrotil ...pro vyznavavače adrenalinu se všim všudy, je ten dolní úsek v serpentýnách naprostej kotel nevídanej, šlapal jsem na kole nahoru a okamžitě jsem si na vás na všechny vzpoměl...pro ty kdo chce okusit severočeské, i když krátké ale věřim že naprosto nandávací TEAHUPOO tak hurá do toho...