• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Hele dedku nedelej ofuka a namackej to tam :))) Mam pro tebe misto v aute...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já jedu určitě, tak si mě zaregistrujte tady....heh...
    VICA
    VICA --- ---
    registrací vám nebudu zatěžovat tabulky,jelikož jestli tak dojedu až v sobotu odpo a na ten jeden den jídlo sobě uvezu.Díky
    Nebo večeře jest grátis ????????????????????
    KACZER
    KACZER --- ---
    HLAVNE SE REGISTRUJTE NA WEBU KDO JEDE !! Predevsim kvuli jidlu. takze kdo si regne ze chce JIDLO - je to ZAVAZNE ! diky mistri ,)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Bohuzel, delame to reciprocne. Takze pan nam nechava prostor pro stany a zazemi jako je hajzl a my mu na oplatku jedeme udelat utratu. Takze bohuzel, ale napadove vyborny pane VICA, diky moc! Jen t bohuzel nejde, je to nastaveny timhle zpusobem.
    VICA
    VICA --- ---
    Tak mne napadlo,kucí.Na 85,9% se akce zůčastním.Nicméně makám pro velkoobchod s nápoji(máme toho opravdu velký výběr),což značí že jsem schopen přivést od bečky přes výčepní lihovinu až po 15 letou whisku.A to vše za velkoobchodní cenu že.
    Takže .................. ?
    VICA
    VICA --- ---
    KACZER
    KACZER --- ---
    LAIO: posli fotky...

LAIO
    LAIO --- ---
    ...tak fošna je...tak uvidíme co jsme zase spachtili...:-D
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Zdravím, po týdnu jsem o5 zde...dovolená v Orlických horách byla super a poježděníčka bylo dost a dost, hlavně mi to nedalo a když už jsem lezl s mladou na Kralický sněžník (což bych Vám nikomu nepřál!!!), tak jsem si řekl, že Nová Seminka je coby kamenem dohodil, tak po výšlapu jsem se vydal aj tam....
    Paráda - nádhernej kopec, sice začátek docela dost rychlej, ale asfalt bomba hladkej a ty 180 prostě lahoda :)) - takže pro dědky a ostatní: Pokud nepřijedete, tak příjdete sakra o dost a my taky :(
    KACZER
    KACZER --- ---
    ze ho to teenagersky psani - jeshteeee neeeooopuussteeeeloooo ,))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...jdem s dědkem stavět závoďáka pro mě, tak držte palce....bude mazec.....uvíííídíííítééé betóóóónovou vlnu parchantíííí....:-D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KACZER: whow looks serious guys....

uzijte si pojezd...

drave & hrave ;D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Zkusim, ale nevim nevim, dneska rano jsme byli tip top na mista. Snad se povede odbavit jeste jedno auto...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já jedu určitě kucká, ale potřebuju se k někomu přisrat do auta...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: taky me to sere, celý to vyjebal ten soud....no uvidim kdybchom vodlítali nějak pozdejc přijel bych aspon na čumendu odpoledne....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ok, skoda. Pozdravuj Olinu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: laič myslim že pojede s váma....spojte se s nim.... jedu na dovolenou s Olinou
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jak se na to teda tvari LAIO, abych nastrelil? Ten jede predpokladam s tebou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam