• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Rezervujte si zradlo do 18.8. 12:00 !

TORNADO:Zkracene ano, bude te to stat na vikend cca 1000 Kc. rukavice udelas za 200 Kc, tak necerti ;)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    abych si to schrnul...dám pomalu 1500,- za výlet! ... to je pro poškolního nezaměstnaného sakra dost :D
    Kort když k tomu ted ještě musím urobit rukavice a boty...jsem magor :))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jen pro upresneni polozek, aby se predeslo pripadnym nedorozumenim:

Predbezny ceny.
    300 Kc - benzin pro ty, kteri maji objednany odvoz Praha – Seninka a zpet.
    200 Kc – Transport pas pro lidi, kteri se nechaji vozit nahoru do kopce.

Jidlo:
    Zatim jen predbezne ceny, cekame na povely sefkuchare. Podstatnejsi zmeny by uz ale nemely nastat.

250 +- vyresi na miste je to 2x snidane, 2x obed, 1x vecere
    200 +- bez snidane - tedy 2x obed, 1x vecere

Pokud nastane situace, ze nas benga vyzenou driv, nez akce zkonci, predem rikame, ze prachy za jidlo, ani transport pasy se nebude vracet! Muzem tam zevlovat cely vikend po okolnich silnicich, ktere jsou v kritickem stavu, nebo si muzem udelat vylet kam chceme, neni nejmensi problem.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Sou zupa... A fakt sem koukal po zavodech a pouziva je hafo lidi. Koupil sem ted Creme a z 16 lozisek, ktery potrebuju na jedno obliknuti prkna 3 vyhodil a nad dalsima 3ma hdne premejslel. No pekenle srackvoy loziska, uz je vickrat nekoupim.
    VICA
    VICA --- ---
    aaaaa reds od bones by neměli byt špatné.Za ty bubny
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    POKUD NEKDO CHCETE LOZISKA!!!!
    Dohodl jsem se s capkem v obchode, ze mi priveze hafo lozisek, jmenuji se Reds, jsou to poloplastaky a co jsme koukali, jezdi na nich pulka Evropy na zavodech, takze asi k nicemu uplne nebudou. Jezdim na nich par let a jsou super. Capek na ne da slevu, bez slevy stoji 400, pocitam po sleve, ze je da za nejvic 300. Jestli nekdo chce loziska, napiste sem kolik setu po osmi chcete, vezmu vam je na kopec, az se vam nezadre kolo!!!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Neboj, myslim ze vas bude hodne, je to freeride, takze pozitky predevsim :))
    LAIO
    LAIO --- ---
    TORNADOETA: ...tak super....aspoň nebodu vosamocenej plahočník...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    LAIO: Určo se někdo najde, já sám budu muset jezdit hodně opatrně...kolena už 3týdny trápí a hlavně budu nastupovat nejspíš do práce, tak musím být fit :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    VSICHNI AT SE REGNOU I KDYZ JEDOU JENOM NA JEDEN DEN

DIKY
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ...johóóó....nafrkam to tam. Už přislíbili účast taky nějaký požitkáři co se se mnou budou plahočit v zádu?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Hele dedku nedelej ofuka a namackej to tam :))) Mam pro tebe misto v aute...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já jedu určitě, tak si mě zaregistrujte tady....heh...
    VICA
    VICA --- ---
    registrací vám nebudu zatěžovat tabulky,jelikož jestli tak dojedu až v sobotu odpo a na ten jeden den jídlo sobě uvezu.Díky
    Nebo večeře jest grátis ????????????????????
    KACZER
    KACZER --- ---
    HLAVNE SE REGISTRUJTE NA WEBU KDO JEDE !! Predevsim kvuli jidlu. takze kdo si regne ze chce JIDLO - je to ZAVAZNE ! diky mistri ,)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Bohuzel, delame to reciprocne. Takze pan nam nechava prostor pro stany a zazemi jako je hajzl a my mu na oplatku jedeme udelat utratu. Takze bohuzel, ale napadove vyborny pane VICA, diky moc! Jen t bohuzel nejde, je to nastaveny timhle zpusobem.
    VICA
    VICA --- ---
    Tak mne napadlo,kucí.Na 85,9% se akce zůčastním.Nicméně makám pro velkoobchod s nápoji(máme toho opravdu velký výběr),což značí že jsem schopen přivést od bečky přes výčepní lihovinu až po 15 letou whisku.A to vše za velkoobchodní cenu že.
    Takže .................. ?
    VICA
    VICA --- ---
    KACZER
    KACZER --- ---
    LAIO: posli fotky...

LAIO
    LAIO --- ---
    ...tak fošna je...tak uvidíme co jsme zase spachtili...:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam