• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    no tak jak dopadla vikendova session?
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    hovno cele jsem to vyplnil a dal poslat. Kluci nedelejte mi zle...
    VICA
    VICA --- ---
    Američan z vysočan nedělej krky
    KACZER
    KACZER --- ---
    protoze si se neregistroval vubec, jen na odber novinek.
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Kluci ja jsem zapomnel jestli jsem si zaregistroval nejakou stravu ... rekne mi to nekdo????
    KACZER
    KACZER --- ---
    VICA: jasny. v pohode.. no kazdopadne s tim jidlem to potrebuju vedet do utery do 12. pak volam chlapkovi a vsechno domlouvam...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Tak se zaregistruj a vypln co chces a je to :)))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já chci všechno, zamluve mi to...fakt....já to cáluju na dřevo okamžitě na místě páč to je ulet tato akce....se mi to líbí jak sviňa....
    VICA
    VICA --- ---
    Nazdáár
    Je jasný, že není lehký uzavřít silnici,úředník z toho totiž nemá profit - pouze práci.
    Nedokážu říct z vlastní zkušenosti jak ouředníka zařídit.Pod záštitou jak vysoko postavené organizace to musí býti.Nechť sdělí své zkušenosti pánové světově organizováni(zcela jistě již sdělili).
    Kapku jsem si musel rýpnout, že - povedlo se.Nic ve zlém.
    Vstupné byl samozřejmě žert(špatný velice),o startovném vím - to je samozřejmost,s tím se jede už od 1.ročníku.
    Registraci zvažuji,nevím jestli nepodlehnu grillu a jeho přípravě večeře či oběda.Snídani bych měl zmáknout.
    Co se nákladů týče,pokud vás to stálo tisíce korun - tak to jsi mne dost překvapil - tj balík na takovou akcičku.
    Rád propříště vypomůžu,ale starý peníze ti vozit nebudu.Zůstala mi parta velice dobrých kontaktů - několik let jsem dělal sérii sk8 závodů i s živou produkcí.
    Díky čau
    http://skaterock.cz/clanky.php?ru=2&cl=1506&pg=1
    http://skaterock.cz/clanky.php?ru=2&cl=808
    http://www.skatemag.cz/index.php?page=article&id=2007100423420026
    http://www.skatemag.cz/index.php?page=article&id=2007101214025340
    http://www.skatemag.cz/index.php?page=article&id=2007100618050328
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: dospely s tema kazdorocnima akcema (nebo spis, jdou do puberty;;; nerikam dospely mentalne nebo jinak.. to at si kazdej za sebe zhodnoti sam)... :))) jinak zdravim dospelyho chrise mcbrida, jen tak na okraj,))
    VICA: tak zavreny uplne to neni, zoltan tohle punktuje na posledni chvili na zarizeni nejaky uzavirky... kazdopadne uzavirku chceme, a taky se to snad udela, kdyz se bude vedet ze prijede dost lidi. to se minulejch letech mockrat mistrovi nepovedlo, takze tedka trosku jinak.
    vstupny obecne asi dost tezko zeo, ale diky ze prispejes sam navic. aspon se bude vedet ze ochota je a da se do akce dat vic, kze dopredu dik.) kazdopadne startovny uz je. to aby si nemusel nahoru behat,) k prachum - zatim to stalo jen par tisic. kdyz budes chtit, ukazu ti celej rozpocet na miste vymenou za tu havanu,))) ale "balik penez" vypada trochu jinak, to mi ver ,) kazdopadne sem jeste nevidel tvoji reg. nebudes chtit jidlo?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dospely :))))))) Rekl clovek, co sjizdi na drevenych neckach serpentyny v 70Km/h (jenom tak na okraj)

Jinak mas recht.
    VICA
    VICA --- ---
    Hele začátek jest legalizace,to značí uzavřit oficiálně trať od provozu.
    Navrhuji udělat vstupné, ať klukům vrátí peníze a ještě startovné pro jistotu, kdyby někdo prolezl na černo.
    Protože to muselo stát balík peněz.
    Každopádně jsem rád že se někdo o něco snaží , že !
    Tomu rozumím.
    peace
    KACZER
    KACZER --- ---
    :)) tak kazdej si muze vzit jidlo svoje, a usetrit.) myslim, ze cena za to jidlo JE MEGA MALA. je to dany tim, ze to neni v centru prahy, ale na horach. s prehledem za dve snidane a tri jidla by byla cena 450 a nebylo by to moc ;)

kazdopadne my to dotovat nemuzem. uz takhle to delame a topime v tom svoje penize, ktery proste uz neuvidime. a to proto, protoze tady nikdo nedela zadny freeridy, kdebychom se potkali, vymenili zkusenosti, poznali, pokecali a hlavne spolecne zajezdili. nikdo tohle tady pro ostatni lidi nedela a myslime, ze je dobry s tim nejak zacit. je to progrese, uz jsme poporostli, dospely, takze proto to letos vypada takhle. chceme to nekam ubirat, mit na pristi rok v zatackach slamu, nejaky vyhry a tak. ale to je budoucnost.

tohle je takova mala generalka na pristi rok, kdy se nam snad podari udelat prvni ceskej zavod ,))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Rezervujte si zradlo do 18.8. 12:00 !

TORNADO:Zkracene ano, bude te to stat na vikend cca 1000 Kc. rukavice udelas za 200 Kc, tak necerti ;)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    abych si to schrnul...dám pomalu 1500,- za výlet! ... to je pro poškolního nezaměstnaného sakra dost :D
    Kort když k tomu ted ještě musím urobit rukavice a boty...jsem magor :))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jen pro upresneni polozek, aby se predeslo pripadnym nedorozumenim:

Predbezny ceny.
    300 Kc - benzin pro ty, kteri maji objednany odvoz Praha – Seninka a zpet.
    200 Kc – Transport pas pro lidi, kteri se nechaji vozit nahoru do kopce.

Jidlo:
    Zatim jen predbezne ceny, cekame na povely sefkuchare. Podstatnejsi zmeny by uz ale nemely nastat.

250 +- vyresi na miste je to 2x snidane, 2x obed, 1x vecere
    200 +- bez snidane - tedy 2x obed, 1x vecere

Pokud nastane situace, ze nas benga vyzenou driv, nez akce zkonci, predem rikame, ze prachy za jidlo, ani transport pasy se nebude vracet! Muzem tam zevlovat cely vikend po okolnich silnicich, ktere jsou v kritickem stavu, nebo si muzem udelat vylet kam chceme, neni nejmensi problem.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Sou zupa... A fakt sem koukal po zavodech a pouziva je hafo lidi. Koupil sem ted Creme a z 16 lozisek, ktery potrebuju na jedno obliknuti prkna 3 vyhodil a nad dalsima 3ma hdne premejslel. No pekenle srackvoy loziska, uz je vickrat nekoupim.
    VICA
    VICA --- ---
    aaaaa reds od bones by neměli byt špatné.Za ty bubny
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    POKUD NEKDO CHCETE LOZISKA!!!!
    Dohodl jsem se s capkem v obchode, ze mi priveze hafo lozisek, jmenuji se Reds, jsou to poloplastaky a co jsme koukali, jezdi na nich pulka Evropy na zavodech, takze asi k nicemu uplne nebudou. Jezdim na nich par let a jsou super. Capek na ne da slevu, bez slevy stoji 400, pocitam po sleve, ze je da za nejvic 300. Jestli nekdo chce loziska, napiste sem kolik setu po osmi chcete, vezmu vam je na kopec, az se vam nezadre kolo!!!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Neboj, myslim ze vas bude hodne, je to freeride, takze pozitky predevsim :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam