• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    :)))))))))))))))))))))

Tornado.ETA (13:16:00 25/08/2008)
    ted jsem teprve konečně dorazil dom...jdu chrápat, zdar :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    VICA: Tezce jsi provaril, party to byla myslim povedena, chybeli ste hodne moc...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    HOOKER: Proc zrovna tyhle, kdyz sou lepci treky? Je snadno a levne objednat je z nemecka? Za hubicku je nesezenes nikde, jestli to byl omysleny takhle... www.longboardshop.de
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    VICA: Fakt škoda, těšili jsme se na Vás...bylo to fakt super, hned bych jel znova....ikdyž teprve před 5min jsem dorazil domů :(
    HOOKER
    HOOKER --- ---
    potreboval bych sesimic trucky, aspon ty 155mm
    pokud by jste mel nekdo nejakej napad jak je nekde snadno sehna, tak dejte prosim vedet.
    dik
    VICA
    VICA --- ---
    kUA klucí závist mnou cloumá,že jsem taky nejel.Posekal mne šéf - připravil mne den před odjezdem o káru.Proto nepřijela OV parta,jenž mne teď zcela jistě chce rituálně popraviit - nejlépe tupým nožem.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...kdo nejel přišel o nejednu záhadu...:-D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    DOufam ze neni, kdo byl, dekuju vsem za ucast. za me unava a jeste cekam na auta, nez se vrati, abych rozdal veci. Sem mrtvej, zejtra v praci chcicpnu, ale jak to psal LAIO, proste prdel nejvetsi. At se druhymu dedkovi spali pupek v Recku, prisel o hodne...
    LAIO
    LAIO --- ---
    DEE: ...pecka jako prase...super parta, jízdy, večer mejdánek a hlavně neskutečná prdel byla.....neděle propršela takže to je jediný mínus. Jinak pecka sjezdy, super kopec....dobrý fakt...myslim že neni nikdo nespokojenej...
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    no tak jak dopadla vikendova session?
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    hovno cele jsem to vyplnil a dal poslat. Kluci nedelejte mi zle...
    VICA
    VICA --- ---
    Američan z vysočan nedělej krky
    KACZER
    KACZER --- ---
    protoze si se neregistroval vubec, jen na odber novinek.
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Kluci ja jsem zapomnel jestli jsem si zaregistroval nejakou stravu ... rekne mi to nekdo????
    KACZER
    KACZER --- ---
    VICA: jasny. v pohode.. no kazdopadne s tim jidlem to potrebuju vedet do utery do 12. pak volam chlapkovi a vsechno domlouvam...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Tak se zaregistruj a vypln co chces a je to :)))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já chci všechno, zamluve mi to...fakt....já to cáluju na dřevo okamžitě na místě páč to je ulet tato akce....se mi to líbí jak sviňa....
    VICA
    VICA --- ---
    Nazdáár
    Je jasný, že není lehký uzavřít silnici,úředník z toho totiž nemá profit - pouze práci.
    Nedokážu říct z vlastní zkušenosti jak ouředníka zařídit.Pod záštitou jak vysoko postavené organizace to musí býti.Nechť sdělí své zkušenosti pánové světově organizováni(zcela jistě již sdělili).
    Kapku jsem si musel rýpnout, že - povedlo se.Nic ve zlém.
    Vstupné byl samozřejmě žert(špatný velice),o startovném vím - to je samozřejmost,s tím se jede už od 1.ročníku.
    Registraci zvažuji,nevím jestli nepodlehnu grillu a jeho přípravě večeře či oběda.Snídani bych měl zmáknout.
    Co se nákladů týče,pokud vás to stálo tisíce korun - tak to jsi mne dost překvapil - tj balík na takovou akcičku.
    Rád propříště vypomůžu,ale starý peníze ti vozit nebudu.Zůstala mi parta velice dobrých kontaktů - několik let jsem dělal sérii sk8 závodů i s živou produkcí.
    Díky čau
    http://skaterock.cz/clanky.php?ru=2&cl=1506&pg=1
    http://skaterock.cz/clanky.php?ru=2&cl=808
    http://www.skatemag.cz/index.php?page=article&id=2007100423420026
    http://www.skatemag.cz/index.php?page=article&id=2007101214025340
    http://www.skatemag.cz/index.php?page=article&id=2007100618050328
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: dospely s tema kazdorocnima akcema (nebo spis, jdou do puberty;;; nerikam dospely mentalne nebo jinak.. to at si kazdej za sebe zhodnoti sam)... :))) jinak zdravim dospelyho chrise mcbrida, jen tak na okraj,))
    VICA: tak zavreny uplne to neni, zoltan tohle punktuje na posledni chvili na zarizeni nejaky uzavirky... kazdopadne uzavirku chceme, a taky se to snad udela, kdyz se bude vedet ze prijede dost lidi. to se minulejch letech mockrat mistrovi nepovedlo, takze tedka trosku jinak.
    vstupny obecne asi dost tezko zeo, ale diky ze prispejes sam navic. aspon se bude vedet ze ochota je a da se do akce dat vic, kze dopredu dik.) kazdopadne startovny uz je. to aby si nemusel nahoru behat,) k prachum - zatim to stalo jen par tisic. kdyz budes chtit, ukazu ti celej rozpocet na miste vymenou za tu havanu,))) ale "balik penez" vypada trochu jinak, to mi ver ,) kazdopadne sem jeste nevidel tvoji reg. nebudes chtit jidlo?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dospely :))))))) Rekl clovek, co sjizdi na drevenych neckach serpentyny v 70Km/h (jenom tak na okraj)

Jinak mas recht.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam