• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...ty krááávo, to by mě bavilo jako svině tyhle výpustě...hohó...to je betovnová vlna...:-))))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Longboard Mini-Series EP3: 'Everyday Husslin' Western Sessions: Las Vegas http://www.youtube.com/watch?v=n4KoVXSXQMc
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hele ted se tu v tom vrtám, tak dám vedet záver
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: neni problem. jen bude samo zalezet na tom softu callcentra..
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...ještě budou roštovačky...neboj se vlka nic...:-DDD
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Skoda ze jsi nebyl...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ...ta myšlenka mě držela do tý doby než jsem se probral s tak příšernou kocovinou, že sem hekal a Veronika se na mě už i tak podivně dívala, mno...nakonec jsme se s tou strašnou kočkou přesunuli k ní di kamenice a víš co? ...tam sem se rozplesk u televize a vodvalil jsem se až dneska ráno do prahy....a jako dobrý, ale to taky nejde dělat dlouho...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Jako bylo to v pohode, ale v nedeli si mel prijit taky, bylo to opravdu mocne... :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ..to bylo spíš tak jakože sem ty narozky a holky si na to potrpěj...a pak sem to vyvažoval těma rozdrbanejma jeansama...:-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: umis jednoduchy on lineCRMka provazany se softem callcentra?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Docela to slo, povedeny narozeninky si mel ;) Akorat sem te v pracovnim trosku nemoh poznat :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...bluehe, to byla vařba....:-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Longboard Mini-Series EP1: Western Sessions "Thunder Snow"
    http://www.youtube.com/watch?v=4xwlhgrOWmU
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: jestli vis o nejakejch zakazkach na online aplikace, weby, design, kreativu, content management systemy, eshopy, programovani na miru, online kampane a tak podobne, muzes si u me dobre privydelat :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: hahahaa :DDDD
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jakmile se finančně zas hodim do normálu, tak jiste pár kořalek kvalitních hrdlem prolejem....vo to se neboj, momentálně sem rád že mám do jíst...vetšinou...o)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: ani neuvidíš - víš moc dobře že nejezdim...az se jednou dokopu ke kárce, zajezdim si...ale na prknou jsem starej a tlustej...:-))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...tak proto to tam bylo v pátek zabraný, hehééé...tak to nevim jestli pojedem do kamenice...do pitchi...to je nějak na podzim tolik narozenej magorů? ...sem netušil...na tohle pak má člověk šetřit prachy...hehé...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kdyz jsme v tomhle klubu tak je treba vyjimecnej tim, ze si myslim, ze je nas nejlepsi jezde na lb v tyhle zemi - zatim. Treba tim je minimalne pro me vyjimecnej a ty si taky vyjimecnej, protoze sem te nevidel na trati a ani na jedny akci s nama jak je rok dlouhej. Si taky vyjimecnej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam