• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ten obrazek beru :)
    FINGER_OF_DEAD
    FINGER_OF_DEAD --- ---
    dik, taky jsem rad :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Sem rad ze jsi celej a ze jsi se poucil.
    FINGER_OF_DEAD
    FINGER_OF_DEAD --- ---
    Myslel jsem ze se na freeboardu obejdu bez helmy, ale vcera jsem si ustlal a jak naschval jsem spadl zatylkem na obrubnik. Tak zle mi snad jeste nikdy nebylo, byl jsem celkem rad, ze jsem se vubec dostal domu. poucil jsem se a bez helmy uz nikam nejedu...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dala by se z nastenky sundat uz ta pozvanka? Mame prosinec a tohle byloo letnich prazdninach...
    HOOKER
    HOOKER --- ---
    LUNGPA: hehe tancovacky do pohody:]] adam colton je kral.
    a ma dobry videa na strankach.]
    http://www.whoisadamcolton.com/
    btw docela si je prekopal!!!
    FINGER_OF_DEAD
    FINGER_OF_DEAD --- ---
    ok, my budem nejpozdeji v 23.35 na dyrince(!!!).Tam se haunspalkej kopec lame a pak uz jen tak 2km dolu :) Kaczerovi se ozvu rovnou na mobil a informuju o stejnym case. Tak kdyby se chtel nekdo jeste pripojit tak pojdte (bus 131 z hradcansky nebo z borislavky(zastavka tram na evropsky)) jinak vsem diky za podporu
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ted sem prilez z prace, mam dost, sorry kluci...
    KACZER
    KACZER --- ---
    nononono ???? jak to vydite?

pls uz rovnou na mobil
    ja: 602751231 beru i zoltana..
    FINGER_OF_DEAD
    FINGER_OF_DEAD --- ---
    tak jak to vidite s vecernim sjezdem? Ted jsem se probudil, kourim si na balkone a koukam ze uz je celkem suho. Misty jeste nejaka posledni kaluz, ale jinak to vypada celkem dobre :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KACZER
    KACZER --- ---
    uz nepadaj a doufejme ze to do nedele uschne...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kolem okna v praci mi od rana padaj takovy ty bily blbosti, takze to moc nadejne nevidim...
    FINGER_OF_DEAD
    FINGER_OF_DEAD --- ---
    tak jestli bude cely vikend pocasi jako dnes tak uz muzem na mestsky prkynka zapomenout, vzit snowboardy a vyrazit na hory :( Porad doufam ze ta nedele treba vyjde, ale zatim nejsem moc optimistickej...
    KACZER
    KACZER --- ---
    pridam se taky... nahodte sem info
    FINGER_OF_DEAD
    FINGER_OF_DEAD --- ---
    to chapu, samozrejme uvidime jaka bude situace, obcas se stane ze zacne vecer trochu mrholit a namrza to hned. Rad si zajezdim ale ne o zivot :)
    Kazdopadne nedele je fajn, tak se tady jeste dohodnem podle pocasi o vikendu
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    FINGER_OF_DEAD: nejde mi o zimu,ale jak je ta silnice namrzla...sem jednou vlitl do ulice,kde asi hodku pred tim jel kropici vuz a nebylo to jeste uplne suchy a neudelal sem nic,hned mi to ujelo a skoncil na zemi
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jestli nebude prset, nebo snezit. Jedu jen na suchu
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ok, v nedeli se pridam, jen mi reknete v kolik kde, vezmu fosnu a sjedu si to s vama na lezaka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam