• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    V sobotu 14. 5. 2011 Mistrovství České republiky sk8slalom ve ski arealu Vesec
    Sk8slalom » Blog Archive » Mistrovství ČR 2011 Liberec
    http://www.sk8slalom.cz/2011/mistrovstvi-cr-2011-liberec/
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    STANTHA: Drzim longboardshop.de jako Tesco na boardy a veci vubec. Jsou nejvetsi a majitel je moc prima capek, co mi dycky vysel vstric.
    FUCZA
    FUCZA --- ---
    Přátele,kamarádi...uz tak před měsícem jsem zaslech nenapadne info o lngb session v Brne,ted vím vic z plakátu,nejdůležitější je,ze akce začíná uz v pátek. Vic si najdete na dhsk8.blog.cz
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    Stantha: Jestli chces kupovat novej,tak napis maila na info@longboard.cz. Tam si muzes objednat od Rayne,Landyacht a secto9 .-)
    STANTHA
    STANTHA --- ---
    nemate prosim nekdo odkaz na shop kde poridit longboard asi nejlip nejaky evropsky s osobni zkusenosti :)..?
    diky
    NILOR
    NILOR --- ---
    jezdim od flory až na mírák nejlepší...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jel vcera nekdo kolem Narodniho divadla dost zacatečcnicky (neutocim) blond delsi vlasy myslim, Rayne tvar desky a tmave zeleny kola, predpokladma Abecy. Nebyl to nekdo odsud? Pravedou je, ze komunita se rozrusta tak rychle, ze uz vsechyn nestiham poznavat a tak se ptam, abych si doplnil vzdelani :)
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    čauu..začínám na longboardu.. nemáte někdo doma zastrčenej nějakej postarší?! odkoupím v podstatě cokoliv..zatim jezdim na rybě..ale na lb to jde lííp.. díky za info..:)
    PIX
    PIX --- ---
    SENINKA SPRING SESSION PŘELOŽENA NA DATUM 29.4-1.5 (z duvodu vyskytu snehu)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jojo, kdybych nebyl jinde, jedu :) Bude tam klasicka parta, bude svanda... Kdo muze necht jede! Jedinej problem je, ze se tam jede fakt dlouho :)
    PIX
    PIX --- ---
    Seninka Spring Session 2011 aka SSS 11

LOKALITA: Nová Seninka (nedaleko Šumperku, Olomoucký kraj)
    DATUM: 15-17.duben 2011 (pá-ne)

...Kdo už byl tomu stačí datum a další věci už nepotřebuje vědět. Pro ty co jsou noví, tak jsou tu další informace. Nová Seninka je ideální záležitostí pro ty z vás co buď jezdíte krátce, sami, nebo se bojíte jezdit v provozu.

TRAŤ
    Trať je vhodná pro začátečníky, na každou z jízd se uzavírá, na kopec se vyvážíme autama, který jsou k dispozici, takže pokud někdo z vás má doma minibus, kterej táta na víkend nepotřebuje, tak ho vemte, bude se hodit…
    Mapa trati: ZDE ( http://dhsk8.blog.cz/1005/l-nova-seninka )

CO SEBOU:
    Prkno, chrániče (kombineza), HELMA, rukavice a oblečení na ježdění.
    Spacák, karimatka, stan, něco k jídlu (klobása na oheň) KRÝGL na pivo!
    Teplý oblečení, jelikož se jedná o lokalitu v horách, navíc zastrčenou v údolí, kde moc sluníčka není, bývá tam přes noc zima. Nebuďtě zhýčkaní počasím venku, které je ve městech.
    Info o počasí na Nové Senince: ZDE (http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Other/Nov%C3%A1_Seninka/ )
    Ty co jedou autem, bych rád poprosil aby vzali aspoň jedno koště, či jiný zametací nástroj. Trať je po zimě ještě hodně špinavá a plná štěrku.
    Na spaní stan, spacák... spát se dá i někde dole ve vesnici v penzionu, ale je to štreka a chodit v noci asi 3km neni moc fajn...

DOPRAVA
    Z Prahy, Brna, Ostravy, určitě pojedou lidi autama… není ale problém na místo dorazit vlakem do Starého Města pod Sněžníkem. A z tama vás už po předchozí domluvě určitě někdo odveze. Nebo si zajistit místo právě u někoho kdo jede autem.
    V jednání je pujceni dodavky, kterou bychom se vozili na kopec... pri poctu cca 30 lidi by to vyslo na cca 200 kč/os...

!!!!!!!!!!!!
    Jelikož jsme lidi, kteří na místo sebou dovezou spoustu věcí, zejména jídla, tak vás předem prosím, aby jste po sobě uklidili, když si můžete na místo dovézt lahváč s pivem, je tak těžké ho prázdný (váží zhruba o 0,5 kg méně) odvézt tam odkdu jste přijeli. Nechceme na místě řešit tyhle věci. NEJSME VAŠE MATKY!!

Zatim na kopci !!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Jasny...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ...tak bezva já mam pořád ty starý modrý kola, ale to jak se rozjede nějak rychlejš, tak to normálně plave příšerně...
    LUBAN
    LUBAN --- ---
    Jinak od pátku už mám doma prkýnko, Landyachtz Wedge Flex a naprostá spokojenost, za víkend jsem si ho naprosto zamiloval :) Jinak kšeft s Thomasem proběhl naprosto bez problémů, jeden den jsem ho obědnal, druhý den už u mě zvonil pošťák :) konečně mě taky instituce jménem Česká pošta překvapila svou rychlostí :)
    LUBAN
    LUBAN --- ---
    vláček kaďáček, no tak to mi ho vyndej :D hele tak jsem si říkal že kdyby se vysekali nahatý že by to bylo asi hodně velký peklo :)
    WOJTYLA: bobr rulezzz :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Ojety zeleny nemam, ale mam priojety, jestli mas zajmy :) Vymenim za flasku cervenyho, nebo podobny peklo :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já myslim že má tu pěstičku...no víž kde... ony jedou asi takovej vláček kaďáček:-D Každopádně takhle spadnout tak to by byly teprve fotky:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LUBAN: za co se jí drží simtě? za chlupy?.-D
    LUBAN
    LUBAN --- ---
    hell :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam