• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ja vam dam nabeh na dedka :))
    Super zahlavi ale nejsou ty prkna nejaky kulaty Zoltane ?:)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    MANIIA: Old school Vica, Kuba a Lukas. Mam je na fb, jestli ti to pomuze. Vica jedinej obcas na nyxu, ale minimalne.
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    je tu nějaky longOva?
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    SAIL_OR: supr video! v Maroku jsem viděla nějaké longboardy ale jenom na rovinkách nebo ve skateparcích, přesně jsem přemýšlela, že by se jenom blázen pustil na sjíždění jejich silnic s jejich provozem, ale ono to asi opravdu jde :) tak to je paráda, to abych si ho s sebou někdy vzala
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    mám ze včerejška naraženej zadek, tak na něm dneska namísto ježdění sedim a sjíždim namísto cest videa, pro chvíle pohody v teple domova tedy doporučuju mimo jiné tyhle klauni:)
    Longboarding, Long Treks Episode 2: The Musical to Safi - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=c94EQCtqbFw

třetí díl by měl být začátkem září
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    SHADY: Tak potom je dano, uzij si jizdu kdekoliv, kdykoliv ;) Jako jestl ise prehoupnes pres cruise do downhillu, budes jenom vitan...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Preesne :) Neboj, ono to zase opadne :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    SHADY: DOst blbe, tam je to takovy nanicovaty. ZKus od vinohradsky vodarny dolu na Mirak jak se jezdi cyklojizda, jestli si uz troufas na ostrej provoz. Tam to svisti moc pekne a v noci malej provoz. Jasne obcas benga, ale co nadelas...

LEBOWSKI: Ne, mame truhlarsky utahovaky a nehcavame to poradne vytvrdit natazeny takhle.
    LAIO
    LAIO --- ---
    TY VOLE!!!! ...co ste se všichni zmagořili, betonová vlna neni pro všechny!!!

...dělam si prdel...

...módní vlna taky vlna...
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    ZOLTAN: a mate na ty prkna udelanej nejakej lis?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Tvle dva roky mi prida a sobe pet ubere. To je ten internetovej anonymismus v praxi! :)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: v záhlaví vole, rozklikni si ho:-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: nad 30 seš stejně nepoužitelnej...e to že ti je čerstvě 30 a mě 33 nehraje roli:-DDD
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A jeste mi porad kde to hlasovani je a budu te loviskovat!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    NOT4SALE: Pokud ten long neni od cinanu dodavanej jako komplet tak ne a ptreky maj dvoji roztec a megavetsina vyrobcu s tim pocita, tkaze dela rovnou diry na srouby do treku na obe roztece.

NILOR: Tak to jsme vzdali uz davno :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Mam dve pripominky.
    1) Nevim proc mam bejt v jedny kategorii jako ty, kdyz ty si uz temer senilni duchodce a ja jeste zachovaly svihak v nejlepsich letech? :DDDD Uprav to trosku at je to videt :)
    2) Muzu lhat? :)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak jsem udelal anketu at víme:-D
    NILOR
    NILOR --- ---
    ZOLTAN: No ono je to jde celkem rychle. postavit prkno když víš ... ted mě jde o jinou věc shánim dýhu jasanovou a nikde nemaj nikde nikde! :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    EZZOP: No bohuzel bez sanci, ale zavidim! :)
    NOT4SALE: Ted nevim na co se ptas s tim prehazovani treku. Jako problem to neni, roztece uz jsou udelany konecne stejne pro 90 procent fosen a kde to tak neni, tak tam je to na facku :) Kdyz se ti nechce investovat, tak je je jasny, ze podle nalady si to prehodis jak se ti bude chtit. Zavody na Kozakove maj jezdci pripraveny cely obuty treky a proste to prehazujou cely i s trekama. Vubec se toho neboj.
    KEPASO: Vim minimalne o trech skupinach lidi ,tkery si elaj prkna sami v Praze, my jsme jedna z nich :) Dobre si nakup dyhy, nezapomen na sklo a dobry tvrdidlo. Proces trva cca 14 dni ho udelat v dilne a budes potrebovat dost vercajku, jako truhlarsky sponky etc, aby vysledek stal za neco, ale jako jo, nejsi prvni s touhle myslenou a par lidi uz tu vesmes za matros + flaska Morgana dela ;)
    LEBOWSKI: Jo, ty mam na druhy fosne. Myslel jsem si, ze je to dostacujic. Ted mam tyhle a ty jsou teprve dostacujici :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LEBOWSKI: dival jsem se na ruzny bastleni na juťup. nasly pochybny vytvory vyrezany z jedne desky az po zajimavy vysledky z nekolika vrstev.
    vubec nevim jak na tom muze DIY prkno byt, proto se tady ptam odborniku :).

SHADY: covece vcera jsem UTFG :)) a zajimalo by me, jake kvality jsou ty prkna z ciny. ono je pravda, ze everything is made in china a kdyz ma clovek penize, tak si muze nechat z ciny dovist uplne cokoliv http://www.made-in-china.com/productdirectory.do?subaction=hunt&style=b&mode=and&code=0&comProvince=nolimit&order=0&isOpenCorrection=1&word=longboard&by=%2Fproductdirectory.do

nevim teda jak moc je relevantni moje otazka tykajici se kvality, kdyz chci resit DIY, ale ale :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam