• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    BLUEBERRYCAT
    BLUEBERRYCAT --- ---
    NOT4SALE: hned u parku..zast. Nádraží město
    NILOR
    NILOR --- ---
    SHADY:BABIČKY KTERÝ VŽDYCKY UHNOU NA TU ŠPATNOU STRANU......
    ESY
    ESY --- ---
    ono celkove ten pocit z rychlosti je relativni :D cokoliv jsem zkousel nahravat skate, uni, bmx :D tak jak neaky zakladni rychlost, nebo vejsky se zdaji byt na zdokumentovanejch materialech nejvetsi vysmech :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHADY: tak prava máš:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hazejte fotky i videa, případně mužem dát do záhlaví odkazy na vaše stránky...mimochodem pokud je tu nekdo schopnej udělat pekný záhlaví nebo si vzít na starost nástěnku tak se přihlašte dám vám práva
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    fuj, ted jsem si vzpomnel na Kids.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHADY: trekama mezi voči!
    NILOR
    NILOR --- ---
    SHADY: Pravou dopředu jo ? :) hm hm...
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    PIX:
    ZOLTAN:
    jupííí, už nas je celkem dost !!! domlouvame se na fb ve skupine Longboard Ostrava!! tak se přidejte a můžem zajzdit!!!
    BLUEBERRYCAT
    BLUEBERRYCAT --- ---
    NOT4SALE: tak po Olomouci jsem zatím long potkala tak jednou, nicméňě jelikož tu často i s panem prkénkem pobýváme...doufám, že tě někdy potkám..?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NOT4SALE: pokud vim tak vo modních kretenech tuvubec nebyla řeč a paštiky je lichtivý oslovení hezký mladý slečny...tkže my budem moc rádi když zůstanete....
    PAPADA
    PAPADA --- ---
    SHADY: tak tak :-D
    PAPADA
    PAPADA --- ---
    ahoj, lb jsem si zatim pujcovala a hned tomu propadla, takze bych si chtela koupit vlastni. mam to na pohyb po meste, carving, na downhill jsem zatim lama :-). nezbavujete se nekdo nejakyho? kdyztak do posty, dik
    PIX
    PIX --- ---
    MANIIA: je :)
    VICA
    VICA --- ---
    ZOLTAN: no dle ankety jsem dědek - ale hovno voe
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ja vam dam nabeh na dedka :))
    Super zahlavi ale nejsou ty prkna nejaky kulaty Zoltane ?:)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ja vam dam nabeh na dedka :))
    Super zahlavi ale nejsou ty prkna nejaky kulaty Zoltane ?:)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    MANIIA: Old school Vica, Kuba a Lukas. Mam je na fb, jestli ti to pomuze. Vica jedinej obcas na nyxu, ale minimalne.
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    je tu nějaky longOva?
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    SAIL_OR: supr video! v Maroku jsem viděla nějaké longboardy ale jenom na rovinkách nebo ve skateparcích, přesně jsem přemýšlela, že by se jenom blázen pustil na sjíždění jejich silnic s jejich provozem, ale ono to asi opravdu jde :) tak to je paráda, to abych si ho s sebou někdy vzala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam