• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NOT4SALE: pokud vim tak vo modních kretenech tuvubec nebyla řeč a paštiky je lichtivý oslovení hezký mladý slečny...tkže my budem moc rádi když zůstanete....
    PAPADA
    PAPADA --- ---
    SHADY: tak tak :-D
    PAPADA
    PAPADA --- ---
    ahoj, lb jsem si zatim pujcovala a hned tomu propadla, takze bych si chtela koupit vlastni. mam to na pohyb po meste, carving, na downhill jsem zatim lama :-). nezbavujete se nekdo nejakyho? kdyztak do posty, dik
    PIX
    PIX --- ---
    MANIIA: je :)
    VICA
    VICA --- ---
    ZOLTAN: no dle ankety jsem dědek - ale hovno voe
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ja vam dam nabeh na dedka :))
    Super zahlavi ale nejsou ty prkna nejaky kulaty Zoltane ?:)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ja vam dam nabeh na dedka :))
    Super zahlavi ale nejsou ty prkna nejaky kulaty Zoltane ?:)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    MANIIA: Old school Vica, Kuba a Lukas. Mam je na fb, jestli ti to pomuze. Vica jedinej obcas na nyxu, ale minimalne.
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    je tu nějaky longOva?
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    SAIL_OR: supr video! v Maroku jsem viděla nějaké longboardy ale jenom na rovinkách nebo ve skateparcích, přesně jsem přemýšlela, že by se jenom blázen pustil na sjíždění jejich silnic s jejich provozem, ale ono to asi opravdu jde :) tak to je paráda, to abych si ho s sebou někdy vzala
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    mám ze včerejška naraženej zadek, tak na něm dneska namísto ježdění sedim a sjíždim namísto cest videa, pro chvíle pohody v teple domova tedy doporučuju mimo jiné tyhle klauni:)
    Longboarding, Long Treks Episode 2: The Musical to Safi - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=c94EQCtqbFw

třetí díl by měl být začátkem září
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    SHADY: Tak potom je dano, uzij si jizdu kdekoliv, kdykoliv ;) Jako jestl ise prehoupnes pres cruise do downhillu, budes jenom vitan...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Preesne :) Neboj, ono to zase opadne :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    SHADY: DOst blbe, tam je to takovy nanicovaty. ZKus od vinohradsky vodarny dolu na Mirak jak se jezdi cyklojizda, jestli si uz troufas na ostrej provoz. Tam to svisti moc pekne a v noci malej provoz. Jasne obcas benga, ale co nadelas...

LEBOWSKI: Ne, mame truhlarsky utahovaky a nehcavame to poradne vytvrdit natazeny takhle.
    LAIO
    LAIO --- ---
    TY VOLE!!!! ...co ste se všichni zmagořili, betonová vlna neni pro všechny!!!

...dělam si prdel...

...módní vlna taky vlna...
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    ZOLTAN: a mate na ty prkna udelanej nejakej lis?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Tvle dva roky mi prida a sobe pet ubere. To je ten internetovej anonymismus v praxi! :)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: v záhlaví vole, rozklikni si ho:-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: nad 30 seš stejně nepoužitelnej...e to že ti je čerstvě 30 a mě 33 nehraje roli:-DDD
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A jeste mi porad kde to hlasovani je a budu te loviskovat!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam